Wadah Madrasah Pengalaman: nokia n95 pink...motosikal...kereta...hm...yang nie tags lah


Sunday, June 21, 2009

nokia n95 pink...motosikal...kereta...hm...yang nie tags lah

..di tag oleh Lieya orange...


1. Guna handphone apa?? ( with pic )







aha...nielah hp wan....nokia N95...

and warna hp plak...

yang kat bawah nie...ehe,,,,same je...wane pink gitu...alahai..




dah tak payah banyak cakap.....

law ade yang nak sindir sindir tu ...boleh blah je k..

dah tu wane hp wan...nak wat camne...

hp nie wan beli gune duit wan sendiri erk,,,

kumpul kumpul duit dapat gak beli..

dah hampir setahun lebih kot hp nie kat tangan wan,,,

skang nie,,,ok je,,,

sebab wan suke hp nie...sebab nye,,,ade wifi....boleh lah on9 gune hp...

law YM tu,,,senang,,,ehhehe 

Hp penghubung antara wan and my memo...hehehe,,,Ezzah...misz you..

 




2. Guna kereta/motor apa? (with pic)?




yang nie plak kereta wan...saga ...jenis yang lame ...

warna hijau,,,nape hijau tak pink...????

hm...soalan tu susah nak jawab...law ikutkan ati nak gak kereta warna hitam n effect pink...wow cantik,,,pergh...susah nak bayangkan,,hehehe





yang nie motosikal wan plak....hehehe....
 

 


3. Guna wallet rupanya macam mana? ( with pic ) 


nie lah wallet wan...penuh dgn kertas je...alah,,,bukan wang kertas,,,tapi resit hutang...ahhahaha...acah je...

 




4. Guna apa untuk update blog? ( with pic ) 

Tak de pic...hehehe...taw sendiri je erk,,peace

wan slalu gune pc kat umah...

law kat bilik,,,,wan gune hp....

law kat kolej wan gune laptop kawan...,,,

kadang kadang hp lah yang slalu wan gune...hehehe

 

5. Guna jam tangan apa? 

wan xde jam tangan...wawawawa


6. Soalan terakhir..kena tag lagi 5 orang..

nanti wan kasi taw,,,hehehe

Photobucket

Tamat tags...

Wan_Hazel





6 comments:

lieya orange M.I. said...

...cool nyer hp...
...best tu ada wifi...
...hp mmg takleh lari dr tgn kan...=))

MISZ NaNa said...

wan cantik hp! haha~ kereta kalau kaler hitam dgn effect pink tu mmg menawan!

Wan_hazel said...

to lieya...hahaha...memang tak bleh lari hp tummmdah jadi mcam bini,,,ahhahaha

Wan_hazel said...

misz nana

huhuhu,,,a ah kan,,law krete kaler tu,,pergh...meleok mata tgk,,,thankz ya...

Yen said...

haha.. aku respek ko bro... steady r dgan kaler pink ko..

Wan_hazel said...

thanks ya...pink untuk semua..hehehe