Wadah Madrasah Pengalaman: Tiada tajuk


Thursday, July 2, 2009

Tiada tajuk

Salam,


Yep,sindir je tak pe,xkira didepan or dibelakang. Saya tahu aku dah banyak wat salah. Banyak sudah sahabat, banyak jugak kawan yang makan kawan. Owh,owh,owh kehidupan kehidupan. Sebegitulah langkah dalam menghadapi liku liku roda hidup ini. Seharian nie pelbagai benda baru dan kenangan yang terlakar. Begitu lah saya. Begitu banyak kejutan dalam kehidupan. Percaya tak korang,kehidupan dalam penjara pun tetap ada kenangan. Percaya tak korang?law tak percaya korang try lah tanya dengan bekas banduan... Kehidupan siapa yang tak pernah ada kenangan...hmm,sape erk.?

Banyak benda dah jadi and banyak benda yang saya nak ceritaqtapi masa amat singkat.kata orang berdiri diatas kaki sendiri,itu penting. Semangat penting dan bukan hanya pada nama. Kali ini entri bersifat sedikit kemarahan,nasihat barangkalinya atau sindiran bagi yang berkenaan. Saya sekadar berpesan dan bukan hendak mencetuskan kemarahan hanya kerna nama wan_hazel, tapi ayat manis saya banyak muka yang terus berubah. Jagalah nama dan hormatlah orang sekeliling. Tegur tu ada caranya...k saya dah penat,wayar dah putus dalam kepala nie,tak taw nak cakap ape g.eha,respect perkara tu mesti ada k.




Noktah
Wan_hazel



4 comments:

♥chentaMAYA™ said...

wan mao hadiah x?

AJIN said...

salam..nice blog..
yuna?bukanlah..~=)

SRISUFI said...

Salam dik wan...


apa khabar kitak?
hehehe...buat sik tauk jak sindir2 ya...


asal kita sik molah kedak ya...

Wan_hazel said...

kak sri mek shat jak,hehehe,,,ktk shat X??