Wadah Madrasah Pengalaman: yezz...memang yezz lah ,,,majalah yezz


Saturday, July 4, 2009

yezz...memang yezz lah ,,,majalah yezz

                                    klik pada gambar untuk paparan lebih jelas

Salam


                      Wan hazel yang melankolik!



wow,akher nya...hehehe...dapat gak tengok blog sendiri dalam majalah Yezz..hehehe.Sangat seronok.hehehe.upe nye camnie lah paparan blog saya dalam majalah Yezz. Kuno betol saya nie kan. Baru skang taw majalah Yezz nie wujud. Hehehe. Skang nie terasa macam artis plak. Adoyai, pasan nye.hehehe. So skang nie saya nak berterima kasih sekali lagi wat majalah Yezz . Ribuan terima kasih wat majalah Yezz. Skang nie nak tanye plak. Saya ada dapat royalti tak?hehehe.acah je ataupun saya yang perlu bayar majalah Yezz.hahahaha. Tolong tolong, law saya yang dikenakan bayaran alamatnye nak wat tabung derma lah nie.hahaha.gurau je.

A ah lah.wat Hasliana@karangkraf.com.my bebanyak terima kasih coz paparkan and pilih blog saya.and ada satu lagi pertanyaan camne erk blog saya plak yang terpilih?camne bleh taw blog saya.?eh,dua bijik plak soalan saya.melebih plak.huhuhu,ehem ehem ada sesapa yang bleh menjawab.huhuhu.peace and respect.


Hm,wat semua kengkawan saya yang wajah dia terpamer gak dalam majalah tu,korang kene bayar taw.hahaha. Harga boleh bincang. Kalau nak tengok lebih dekat,korang beli lah sendiri. Promosi nie. Bez lah majalah tu.

Lagi satu,nie juz cadangan je. Law lah majalah yezz tu ada satu chapter untuk karton. Karton yang bersambung. Cerita macam komik,kan lagi syok. Tol tak kengkawan.hehehe. Juz cadangan je.

K lah korang. Sampai disini saja k.
Noktah
Wan_hazel



5 comments:

EIPUL said...

seb bek aku gtaw. Haha

Wan_hazel said...

hahahahmmthankz bro

Dara lapok said...

hurm.. masih tak caye..
hehe.. (><;;)

Bit Zamri said...

wahhh! tahniah wan!
hihih~ syiok ya...

Wan_hazel said...

Bit Zamri

hehehe..tengs,,,