Wadah Madrasah Pengalaman: Hari ini dan selepas ini


Thursday, May 7, 2009

Hari ini dan selepas ini

Indah perkhabaran moga indah lagi rupa nya,


Salam


Bertemu kembali dalam ruangan ini,
Berkesempatan jua saya menjejakkan kaki di sini. Alhamdullillah kondisi saya disini baik baik aja. Gak usah khuatir ya ibuk ibuk bapak bapak.hehehe. Hari ini,cuaca agak panas,entah mungkin diri ini yang hanya merasa panas dibumi sarawak ini. Hampir mencurah curah peluh keringat,hampir mahu lebur hendaknya,huhuhu,melampau betul kepanasan,tipu aja itu dong,,mana mungkin panas sebegitu rupa jika hanya duduk di dalam air-cond...


Saya teruskan dirangkap ini,rangkap rangkap yang menceritakan tentang kehidupan. Esok hari terakhir saya belajar disamping pensyarah,minggu depan final exam mula mengetuk suasana kehidupan saya... Dengan harapan moga dipermudahkan menjawab. Doa kalian amat amat diharapkan. Owh ya,tidak sabar hendak nya menghabis bulan peperangan ini, apa tidak nya, habis sahaja bulan ini, maka saya akan cuti, but i think i gonna miss she... Tapi nak wat ape kan. 3bulan bercuti. Dalam masa 3bulan itu saya akan bekerja. Tengok lah nanti kan.


Hm,hendak mengadu sdikit disini. Saya amat2 tidak memahami subjek litar elektrik. Hampir gila hendaknya. Sesiapa yang sudi tolonglah beri kan panduan.help me,hampir lemas diri ini.tolong tolong.


Saya rasa Cukuplah setakat ini,entry yang tiada warna warni ini,malah susun atur ayat yang bergelimpangan ini. Nah sambut korang salam kasih salam rindu wat semua pembaca sekalian.Hazel.
Titik noktah.
Papai.
Doakan kejayaan saya.No comments: