Wadah Madrasah Pengalaman: ADOBE PHOTOSHOP full version with crack free download


Sunday, May 16, 2010

ADOBE PHOTOSHOP full version with crack free download







kali nie Wan upload yang bleh di extract..maaf yang aritu tak dapat pakai.. so yang nie korang download k..yang nie bleh gune...








Ok..nie adobe photoshop yang Wan pakai... law Wan edit pun Wan gune nie, wat header semue tu Wan gune ADOBE PHOTOSHOP nie..ermmm.. nie Wan kasi link kat file 4shared Wan untuk korang download..sesape yang nak try gune ADOBE PHOTOSHOP nie..korang downloadlah k .. Wan ambek mase 2jam untuk upload file ADOBE PHOTOSHOP nie semate mate nak berkongsi.. line tenet Wan ciput je..huhuhu..sanggup tu..


Nape Wan wat and kasi Installer yang full nie..koz Wan taw kebanyakkan orang susah sangat nak dapat ADOBE nie.. crack kat page len and installer pun kat page len..so kat dalam file .ZIP yang Wan kasi nie nanti korang ada full package untuk Adobe Photoshop.. so bro KROLE tak yah susah susah and blur blur lagi k,,klik je DOWNLOAD kat bawah ni








A ha..korang dah selesai download?? law dah nie tutorial untuk korang install ADOBE PHOTOSHOP nie. first korang mesti extract file tu ke bentuk folder..klik kanan kat file tu lepas tu klik extract here..


Senang bukan..lepas tu korang open folder tu.. korang akan tengok bende yang macam kat gambar dibawah nie..yang Wan bulatkan dengan warna merah tu..yang tu korang double klik kan.. or open kan.. yang itu SETUP






Korang next je and agree je step yang terpapar nanti tapi bace bace lah gak k,,tak kan tak faham ,hehehe... sampailah satu step tu.. akan ade box yang suh korang isi maklumat..familly name.last name and macam macam g..korang isi je..gune name pape je..and yang kod kat bawah tu nanti korang taip je 1111111111111111111 sampai penuh box tu..


Bile dah selesai semua akan ade kluar satu box yang mintak lesen..korang cancel je k..jangan lunch adobe tu dulu ..law dah lunch ..korang close balik ..


Nie step yang korang kene faham..kene wat betul betul taw.. skang kite nak kasi ADOBE PHOTOSHOP tu full version.. so dalam file yang korang dah extract tu.. korang ade tak tengok folder CRACK..korang open folder CRACK tu.. lepas tu select all and copy ..sellect all and copy.. lepas tu korang pergi ke "C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS".. and pastekan file yang korang copy tadi kat dalam tu..


Okay okay..jangan gelabah.Wan taw ade segelintir dari korang memang tak taw camne nak ke situ..so,nie step nye..korang klik my computer and klik local disk C lepas tu korang cari folder program file,lepas tu klik kat folder tu, lepas tu korang akan jumpe folder adobe..cari taw folder adobe tu..lepas tu klik kat folder adobe tu..lepas tu korang akan tengok folder Photoshop CS...korang masuk ke folder tu..and korang paste file kat dalam folder tu...


so selesai..korang dah dapat ADOBE PHOTOSHOP...





Selamat berkongsi..





Kemungkinan pautan untuk memuat turun applikasi ini di 4shared tergendala atau telah disekat.. Sebagai langkah kedua disini ada pautan untuk applikasidi pautan yang lain.
(maaf atas ralat yang terjadi)

Sila kepautan ini

http://wanhazel.blogspot.com/2010/12/download-adobe-photoshop-cs5-portable.html






653 comments:

1 – 200 of 653   Newer›   Newest»
+akufobia+ said...

OK.siap.masa untuk beraksi dengan adobe.

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

dah download..tapi die tak kuar dalam folder compress zipped tu lah..macam mane ek?

Wan_hazel said...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤

adobe photoshop tu

kene extact lu...ekot arahan yg kat entri wan tu k

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

wan..fail zipper tu dah ade dah..rupe2nya aida kena klik kanan fail tu n then send to compressed(zipper)folder dulu..komdian baru lah boleh extract all..huhu...tq...semalam xterpikir lak kena send to compressed(zipper) folder tu...okeh lah..mau menyambung install adobe..nnt dah boleh pakai ..sye bagitau wan ..hehe

Wan_hazel said...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤

okey law de pape nanti kasi taw wan k..wan sedia membantu..hehehe...ekot je tutorial wan tu..selamat memcube

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

yuhuu...monink...aida dah dapat dah photoshop tu...terima kasih bebanyak eh..dulu ade gak gune tapi trial nye aje..30day..elemen 7.0..tapi sekrang ni cs plak..huhu...tatau la..ingat lagi ke tak..hehe..pape pon thanks eh..

Wan_hazel said...

ok...try lah gune..senang je ,,,hehhe...nanti law ade photo yg dah kene edit ..kasi taw wan k..wan nak tgk gak..

Nurul chumel said...

best nye..nk try download tau.. :)

Wan_hazel said...

ok nurul

DaWia HoNeypUtRi said...

salam..wan..
akak dah download dalam win zip..
dah selesai download..tapi tk tau..
adobe photoshop tu ktmna?..
cmna nak extract kalau tak tau ia kat mna?..
harap leh bantu..

Wan_hazel said...

kak DaWia

akak cari kat bhgian my document o kat download file..klik je my compute..lepas tu tgk kat bhgian tepi..ade tak perkataan download..

DaWia HoNeypUtRi said...

wan..akak dah selesai download dan install photoshop nih..

tapi satu akak ntak faham..
bila kita nak guna photoshop tu, nak pegi kat mna?..

bila akak pegi kat aplication photoshop dalam photoshop cs..keluar perkataan "memory not be allocated for the activation process. Please close all application and try again"..huhu
leh tolong..

Wan_hazel said...

DaWia HoNeypUtRi

akak klik yg macam bulu ayam tu...lepas tu bleh lah open..ataupun akak search Adobe Photoshop CS nanti bleh lah tu..law ade masalah nak open tu may b RAM pc akak low...akak gune windows ape??

DaWia HoNeypUtRi said...

ouh yeke wan..
akak try skrg..
akak pakai window vista..
nnt ape2 akak k0men blog wan dalam entri nih ye

Wan_hazel said...

DaWia HoNeypUtRi

ok kak...akak komen je kat entri nie...

Mommy Pinky said...

uiks, dah berjaya..yayy!! tenkiu XD

Wan_hazel said...

Mommy Pinky

welkam....segalanya utk dikongsi..hehee

Shazwan Asmadi said...

weh wan(aku pun wan) hihi..nk tnya skit mende ni untuk window vista bfungsi x??

Wan_hazel said...

wan...hehehe..same lah name...vista tak taw lak boleh ke tak...try je...crack semua bleh gune..

*cilipadi=hafizah* said...

salam, wan.
fiza dh bjaya dload pun. thanks :-D
ha..tp kan, adobe ni, just trial 30 hari je ea? psal ad tulis 'you have 30 days to mplete activation in order to continue using this product'...

Wan_hazel said...

*cilipadi=hafizah*

awak kene ekot arahan dalam entri wan nie taw..ade care nak dapatkn full version tu....

amira said...

thanks wan..mira pon baru belajar nak guna ni..

Wan_hazel said...

amira

hehehe..selamat mencube

*cilipadi=hafizah* said...

selamat hari raye1!

ok, sume da settle! :-D thanks. full version menunggu...:-D

Wan_hazel said...

*cilipadi=hafizah*

welkam...camar ari raya gak

saya afi. said...

wan_hazel! timekasih bebanyak sebab share adobe ni. Senang kerja saya. Trime kasih bebanyak!

Wan_hazel said...

saya afi.

welkam...sharing is caring...hehehe

nurdani said...

dah setel download

thanks wan

tapi harap tulisan tu bg clear lg.senang nak baca

Wan_hazel said...

nurdani

welkam...owh ok ..tengs tapi law terlalu kecil tulisan wan tu tekan je CTRL++ utk besarkn tulisan k

magnoliapert said...

Salam wan, saya baru je download benda alah tu, then bila dah siap download, klik kanan, xde kua perkataan extract pun :(

Wan_hazel said...

magnoliapert

law tak de,,double klik je...

magnoliapert said...

Bile double klik, t terus kua Window media player, macam nak tengok movie plak, adeyh, :(

Wan_hazel said...

magnoliapert

erk..nape jadi camtu???btul ke yg awak klik tu???

magnoliapert said...

Wan, mule2 kat klik download kat page awak ni utk download adobe photoshop kan, then t kua 4shared punye page pasal adobe photoshop cs, pastu klik 'Muat turun sekarang' kan??
Then kena tunggu jap 'rangkaian anda akan muncul sebentar lagi'
Then bila dah abis loading klik 'muat turun fail sekarang' kan.

Camtu lah orang wat semalam, then bentuk folder yg kua bile dah siap donwload bukan bentuk folder biasa atau berzipped tapi file cam kte dowload lagu.

semalam tgh download ade sekali kua word ni,
"memory not be allocated for the activation process. Please close all application and try again".

tau tak ape prob skunk ni?? :(

Wan_hazel said...

magnoliapert

a ah..step dah betul...nape lak jadi camtu erk??/cube try download gune lappy or PC lain..mungkin kat PC awak tu ade sdkit masalh kot.

format file dalam bentuk Rar,,,mesti ade yg tuka "Open With" kat file yg bentuk camtu kot..law tak..tuka je blakang .rar tu ke .Zip...

Ellen said...

hai wan...
akak ellen try to download juga tapi mcm ada probs la...
"error creating file: "photoshop CS 8.0\data1.cab"..

akak nda faham plak ni..tlg yer...TQ

Wan_hazel said...

Ellen

mase bile kuar "error creating file: "photoshop CS 8.0\data1.cab".. bende tu kak??/akak dah install

siti nurkhijah said...

Ok dah siap...

TQ!

Wan_hazel said...

siti

welkam....peace

iqa said...

bila dh tekan dowload tuh , pastu nak tekan yg manas satu ? x faham lol

Wan_hazel said...

klik yg warna biru...muat turun skrang....

eila said...

wan..
mula2 eila download.
then dia tulis sama ada save or open with..
so eila klik save..n then da abis download.
owg klik kanan n klik extract, then dia kuar internet explore..
mcm kte download gne internet explore lak.
da bnyk kali try...sama jgak.

Wan_hazel said...

eila..

cube try double klik..bleh tak??

eila said...

nope xleyh gak.. dia akn kuar wane etam..
tu jer..

Wan_hazel said...

eila..

erk pasal lak tak leh...extract pun tak leh...pelik2

eila said...

tulah da extract..
tp kuar cm yg asai nya
page 2 bkak internet explore..

Wan_hazel said...

eila...

eila klik button yg mane erk???klik yg muat turun tu taw...klik button besar tu..nanti dia akan sruh tggu 90 saat

iqa said...

iqa pun sama gak jd cm 2

Wan_hazel said...

iqa

nape erk jadi camtu.??

*cilipadi=hafizah* said...

salam, wan.
aye dah dload sblum ni, tp kan..selepas 30 hari dah abis validation date,
klu nak aktif balik, kene dload semula la ye?

Wan_hazel said...

eh tak lah..law donlod adobe wan tu..wan dah kasi crack...tak perlu donlod g..full wan kasi tu...

eila said...

wan..eila da dpt download..
da ikowt step wan..
yg copy file crack tu..
bler paste kt file photoshop cs..
dia akn kuar
"there is already a file with the same name in this location".
so eila paste jer la..
da tu bkak application..
dia kuar xpired 30hari lg..

Wan_hazel said...

eila

eila paste and remove k..law dah..so adobe eila dah full tak de g dah yg 30hari tu...copy all file dalam crack tu k...

eila said...

wokeh2...
akhirnya bjaye..
tenkiu atas ptlgn anda...

Wan_hazel said...

eila..

welkam..

|ⱷ|ƨä®ä|Ü| said...

cube jap..
hehe.. :DD

Wan_hazel said...

|ⱷ|ƨä®ä|Ü|

better ambek yg CS3 portable tu..

♥ Princess ♥ said...

TQ2....

Nur Shaza Najwa said...

nk bka file yg mne 1 ny???
dkt download ke???

Wan_hazel said...

Nur Shaza Najwa

better ambek yg satu g,,CS# k...donlod yg tu je..

http://wanhazel.blogspot.com/2010/10/adobe-photoshop-cs3-protable.html

lost kitty said...

tengs wan! berjaya dgn jayanya

Wan_hazel said...

lost kitty

welkam...

ieykaa said...

Heyy wan nk tye if da dwnload then da extract kan err then kenape tkde pown folder yang setup tuh ? Cmne aa

Wan_hazel said...

ieyka..takde ke??? nape tak donlod CS3 ...donlod kat sini..http://wanhazel.blogspot.com/2010/10/adobe-photoshop-cs3-protable.html

nur najihah said...

hai abang wan eya dah cuba dua kali dah tapi tak boleh pown . . eya dah download pastu tak de pown keluar lambang yang abang bulat kan tuh ???
dye keluar lambang buku

Wan_hazel said...

kene extract dulu taw...hehehe

cik ETTY said...

bwu download :D thanx wan

Wan_hazel said...

welkam..pasnie leh lah edit2 gambar kan..ehehhe

Nur Syamila said...

dah cube dh download tpi tak buleyh r.cena erk?

Wan_hazel said...

law tak leh..try donlod cs3 or cs 5 k...cari donlod kat bhgian tutorial wan k..

Nur Syamila said...

dah download cs5.pastu.show in folder en?then,nak kne send dkat compressed(zipped folder) ke?

Nur Syamila said...

dah hbis download cs5.pastu,show in folder kan?then,nk kne buat pe lak?

Wan_hazel said...

Nur Syamila

tgk je tutorial kat adobe photoshop CS5 tu k

Nur Syamila said...

okay,thnks =)

Wan_hazel said...

ok..welkam...peace..hehehe

IEMA LUFIOO said...

wan, download adobe photoshop ni bole guna smpai bile2 je ke? iema takut nnti kalau download bole gne sebulan je..

Wan_hazel said...

a ah..boleh gune sampai bile2..better donlod CS5 k...

Syira Bieber ♥ said...

Heh, memang lame ke nak download ni baang? -.- Hihi

Wan_hazel said...

Syira Bieber ♥

better awak donlod cs5 k...a ah memang lame donlod nie

IEMA LUFIOO said...

wan iema dah download cs ngn cs5. tp dua2 x leh guna. tak boleh bukak ! cm ne nii? help me..

Wan_hazel said...

IEMA LUFIOO


klik kanan and run k..try

IEMA LUFIOO said...

x de perkataan run pun !

Wan_hazel said...

IEMA LUFIOO

dah extract ke blom nie???

IEMA LUFIOO said...

bila right klik x de pon perkataan tu

Wan_hazel said...

g link nie k..

http://www.youtube.com/watch?v=ljTTPbJkQLo

IEMA LUFIOO said...

i da extract da. ps tu bila bukak file tu xde pe pun. xde pun file bnyk2 cm wan ni.

Wan_hazel said...

IEMA LUFIOO


ok..cari tempat folder yg dah di extract tu..pas tu open folder tu k..

IEMA LUFIOO said...

ye. i dah bukak. tp klua lmbang ps je. 1 bnde je yg klua. i dah extract. xde pun klua file bebayk m wan ni.

Wan_hazel said...

IEMA LUFIOO

law tak de mesti blom donlod tu...donlod g taw..

IEMA LUFIOO said...

dah 14 kali i download, rasanya xpayah lah :( sob..sob..

Wan_hazel said...

IEMA LUFIOO

maaf wan tak leh tlg...member len leh je..try cari CD je k..kat kedai

ALya Liyana Yahaya said...

yey, sye da dpt download, mule2 tue blur r skit.. pape pown, thanx.. =)

Wan_hazel said...

ALya Liyana Yahaya

welkam..slmt meng adobe photoshop kan diri..hehehe

ALya Liyana Yahaya said...

ad masalah lgi la.. sy xpndai nk men fotoshop ny.. ='(

Wan_hazel said...

ALya Liyana Yahaya

nape donlod law tak pandai???hehehe..jgn risau...godek2 je tutorial wan k..semua daa ajar..

ALya Liyana Yahaya said...

hikhik.. sbb ske tgk owg edit2 pic gune fotoshop.. nmpak cm susah plak.. pening..

Wan_hazel said...

ALya Liyana Yahaya

tak susah sena nye..asal kan byk bsabar..try taw edit2

aryIn said...

wan,,knp lps sy send to compressed zipped folder,,xkuar pum cam yang awk tunjuk bulat merah?die kluar gmbr internet explore..plik sy..huhu..arp sdi tlum..^^

Wan_hazel said...

aryIn

try guna cs5 or cs3 k...

NADEAsenget ^__^ said...

yeayy!! engsss. dah dapaat downloadd. hee, tengss bebykkk2! penat nadeaa cerii oo mcm manee nak carii :D

Wan_hazel said...

NADEAsenget ^__^

ahahha...welkam...

Syiela said...

thnkx for the tuto.
it;s works lah.
btw, ni version 8 pny kan???

Wan_hazel said...

a ah...leh gak donlod cs5 dan cs3..

Sharienz Sz said...

salam wan..sha dah download adbe phtshp yg wan ajar..
alhmdlh berjaya..hehe..
tima kasih..pasni nak edit pic utk shtbx pula..yg wan ajar tu...

ngee sbr 2hri dwnld bru siap..tenet slow dr kura2..

Sharienz Sz said...

salam..yea sha nak tnya..memang ker masih keluar box yg bgtahu 30 trial tu..wlupn dh crack?

Wan_hazel said...

law dah letak crack tak de dah trial tu..ehehhe

noraauliyya said...

thank y0u so much f0r ur trial....... bestnye...=)

Wan_hazel said...

trial???letak crack dalam folder adobe so tak de trial lagi k

mhrzh said...

kenapa bila tekan link DOWNLOAD tu tak ada apa pun. sedihnya T_T

mhrzh said...

Salam :) eh saya da boleh da link yang 4shared tu hehe tapi problem sekarang ni betul ke lepas download tu akan ada dua program

1. Adobe Image Ready CS
2. Adobe Photoshp CS

betul ke jadi macam ni? Tapi yang Adobe Photoshop CS tu tak boleh guna T_T bila bukak je akan keluar "memory not be allocated for the activation process. Please close all application and try again"


Kenapa ea?


Btw dalam entry abang wan instruction dia mcm ni


korang ade tak tengok folder CRACK..korang open folder CRACK tu.. lepas tu select all and copy ..sellect all and copy.. lepas tu korang pergi ke "C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS"..


means select all and copy.. select all and copy tu kena letak file tersebut 2 kali ke? hehe sorry menyusah kan. Harap boleh tolong :)

Wan_hazel said...

maksudnya copy semua benda dlm crack tu..lepas tu paste ke dalam program adobe tu k...

mhrzh said...

hi ^-^ terima kasih banyak-banyak utk tuto ni walaupun tak berapa paham sangat haritu but lepas try byk kali jadi dah heee. Sorry ye sbb menyusahkan tanya itu tanya ini. Terima kasih sekali lagi :)

Wan_hazel said...

ok...should no prob.hehehe

EyraaLee said...

hey . thanks tuto neh but takley na open la . dye sruh choose program . camne tu erk ? :D

Wan_hazel said...

extract dulu k..lepas tu install//leh tak

the queen's ! said...

abg ! tiyah pnye adobe lam mdia plyer . mau bikin apa maa ? :(

Wan_hazel said...

aih...pelik nie..(sambil garu kepala)...camne leh jadi camtu???

misz learn said...

npew paz da extract,tp xble read plak folder 2?

Wan_hazel said...

misz learn

pelik...camne leh jadi camtu???

misz learn said...

da extract,tp paz kite double click file 2,xble plak..
dye kate cam ne " adobe reader could not open 'adobe photoshop cs'because it is either not a supported file type or because the file has been damaged"

so,cam ne 2? leh tlg kew wan hazel?:)

Wan_hazel said...

misz learn

mungkin pc or lappy tak support,..try donlod yg portable nye..so tak yah install

Hna Zaply ッ said...

bang wan kenapa bila dah double klik dekat setup tu , pas tu dia tak de kuar box . ? dia terus kua moxila .

Nurin Hannani said...

YEY ! DAH JADI THANKS YE ! JASA ANDA AMAT SAYA HARGAI :) HEHE

Wan_hazel said...

Hna Zaply ッ

erk..betul ke donlod tu>??

Wan_hazel said...

Nurin Hannani

welkam..ehehhe...peace

Hna Zaply ッ said...

betul la download yang dekat 4 shared tu then bila try bukak len macam ..

Wan_hazel said...

Hna Zaply ッ


kat 4shared tu kan...donlod button yg biru tu taw....lepas tu extract..lepas extract bru install

Hna Zaply ッ said...

dah . dah download and dah extract . pastu nanti ada klua permission tp tak de klua box yang nak kena isi name semua tu ..

Wan_hazel said...

install dulu taw...

Qaseh dalia adelia said...

xboleh !

Wan_hazel said...

xboleh camne tu??

Qaseh dalia adelia said...

dek .. nape dia ckp selama 30 hari je ? pastu nak wat cane eh

Wan_hazel said...

Qaseh dalia adelia

ade je tuto wan tu..masukn crack dia..ekot je k..

Su Aiza's Blog said...

Authorization Code dye brapa ???

Wan_hazel said...

su

wan tak de kod..wan ade crack dia je...baca dulu entri tuto tu k...peace..ambek masa skit utk ekot step tu

er fan said...

klow gune WINDOWS 7 bole kew??

Wan_hazel said...

er fan

bole.je..wan guna w 7

Puteri_Sunny said...

hurm.. adobe nie free ker nak download???

♥mRs fuAin♥ said...

da ciap downld sume..
tp npe ble open photoshop..
dye tls cmni?...=(
"memory could not be allocated for the activation process..please close all applications n try again"

dila bahar said...

done... thanks wan.. ;p

Wan_hazel said...

♥mRs fuAin♥

try restart lappy k..leh tak??mungkin adobe tak ngam ngn laptop fuain

Wan_hazel said...

dila bahar

welkam..peace

Wan_hazel said...

Puteri_Sunny

mesti lah free..tak kan nak jual..ehehe

♥mRs fuAin♥ said...

da..tp xley jgkk..=(

Wan_hazel said...

♥mRs fuAin♥

tak bleh...tak ngam kot...try guna yg portable k..

doremon buncet said...

salam. wan, need your help. kn lepas isi semua tuh, details yg die nak en, pastu kua yg pasal lesen sume tuh. nk click NEXT ke CANCLE?
then yg pasal crack tu. xwape nk paham laa. tlg ek. sebab da lame crik bende neyh. thanks :)

Wan_hazel said...

doremon buncet

klik cancel je...lepas tu..crack tu pindahkan masuk je dalam program file tempat adobe tu di instal..replace kan k

doremon buncet said...

owh. okey :)
thanks wan :D

Cik Muda Nurul:) said...

alamak..tak boleh la wan..:( maybe saya guna windows 7...macam mana erk?

Wan_hazel said...

doremon buncet

ok peace

Wan_hazel said...

Cik Muda Nurul:)

wan pun guna w7..boleh je...try download yg portable lak k

. said...

wan, apa beza ps, cs3 portable, cs5 portable ? agak konfius. dah download yg ps. tp, teringin nak donwload yg portable. kalo function sama, xmoo la donwload. nnt lappy berat plak. hee. hope dpt tolong.

Wan_hazel said...

beza tak lah byk..law bg Wan..better donlog portable cs3..lepas donlod terus leh guna..tak pelu install

xoxo aniesz xoxo said...

yg last skly 2 wan suh masuk folder and paste file kt dlm tu..nk paste file yg mne?

and yang C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS..at desktop ker?

Wan_hazel said...

xoxo aniesz xoxo

yg file crack tu taw...C:\Program Files\Adobe\Photoshop CS..tu dekat locak disk C..tempat install tu

inn aziz said...

encik wan...nak tanye nie...maaf baru jmpe entry nie...nape still ade trial untk 30 day eh?? ='(

Wan_hazel said...

inn aziz

kene ekot tuto tu betul2 taw..pindahkan crack tu..

Dayana said...

dh berjye... :)
thnx..

inn aziz said...

dah ikut...T_T

inn aziz said...

da jadi...waaaaaa....seronok... mekacih encik wannnnn......=)

Wan_hazel said...

inn aziz

ehehhe..welkam...peace

Wan_hazel said...

Dayana

welkam..ehehhee

MiSz SyAf said...

salam..pas da wad sume yang wan kate tuh...da install sume..cmne nak photoshop uh??nak muka edit pkai photoshop..cmnew??plss..tolong...baru
belajar...

MiSz SyAf said...

salam..abg wan..abg,pas da buat sume tuh..da siap install kan..pape pon sume da siap la..tapi..cmnew nak mula edit uh??tolong ajr kan saya..coz baru belajar lha abg..plss..help me...

Wan_hazel said...

MiSz SyAf

wan dah akjar semua dah..tgk je k dalam tutorial...klik icon tutorial kat tas header tu n scroll ke bawah tgk bhgian adobe so pilih je nak wat pe

Sya said...

actually,mana yang lebih bagus?cs,cs3portable atau cs5 portable?

Wan_hazel said...

Sya


bagi wan..CS3 lagi bagus...koz wan guna cs3..

Zac Rega said...

extract ? .. tak dpt lah .. macam mana ek ?

Wan_hazel said...

zac..

law tak le extract try tgk kat utube camne nak extract file k

ainaa.syafiqah27 said...

kenape bile wat yang last tue.. die cam ade dah dalam tue?? x pe ke klu paste jadikan die no 2.. makne nyer adobelm 2 ade 2 lar dam file 2.(step yang last skali)

Wan_hazel said...

ainaa.syafiqah27

yg tu kene replace k..ehehhe..so law dah replace tu..dah jadi full version lah tu

ainaa.syafiqah27 said...

tq wan.. dah jadi daa.. hehehe

Wan_hazel said...

ainaa

welkam..ehehehe

nabilah said...

xleyh nk actvate larr .. vmne ni ?

Wan_hazel said...

nabilah


pastikan pindahkan crack taw..bru leh aktif

erin moshimoshi said...

wan .... maaf gangu k ..puteri dh siap ..cume xtahu nk copy n paste yg mna ..keluar ayat2 kat work pad uh ke ?? xphm la wan :(

Wan_hazel said...

tak..ade yang crack tu..yg tu copy and paste dengan program adobe tu..

nabilah said...

dh pndahkan crack tuh .. xleyh gak

Wan_hazel said...

tak leh gak...law susah sgt kan..donlog adobe photoshop CS3 portable tu k..

nabilah said...

okeyh2.. i'll try :)) thanks anyway

Wan_hazel said...

welkam...

ily said...

wan, kenapa bila habes download kluar dalam bentuk vlc player?

Wan_hazel said...

eh..pelik nie..ade tak yg file format exe..klik tu...

Minnn said...

wan . tlg saya ! saya dah download da guna google chrome . tapi , bila nak bukak tu tak boleh .

Wan_hazel said...

tak boleh>??dah extract??

ainy atiqah said...

yess dah dapat..thanks :)

Wan_hazel said...

welkam...peace

diradebot said...

apa bezanya photoshop cs dgn cs5 ?? dua dua blh edit gmbr ke , blh buat mcm mcm design ke ??

Wan_hazel said...

diradebot

cs nie first edition..sama je...law wan wan..akan guna cs3..

diradebot said...

knp kat laptop saya ada photoshop cs dgn photoshop image reader slps sy download ???

klo nk edit edit gmbr ngan buat header blog guna yg mana photoshop cs atau photoshop image reader ??

dan lagi satu setiap kali sy buka yg photoshop cs tu , dy msti kluar warning " you have 30 days to complete...." sedangkan sy dah ikut semua yg abg ajar .

sorry lah bnyk tanya . harap2 abg dpt jwb tiga tiga soalan tu . TQ

TiqaaMazlan said...

Xleyh nak extract lah file tuh. Dah download tapi folder tuh xleyh bkak. Mayb sbb folder ni 'open with' internet explorer. Saye xtahu nak tukar kan 'open with' tu dengan ape. Hrp leyh tolong. tq.

Wan_hazel said...

TiqaaMazlan

nak bukak folder tu kene extract dulu taw...tgk kat utube camne nak extract file k...

Wan_hazel said...

diradebot

klik adobe cs k..law masih ade wrning tu..makne nye blom pindahkan crack lah tu..pindahkan crack taw..kat program adobe tu..nanti dia akan tanya nak replace or tak..so pilih replace k

Qiezs with Sweetnes Lolipop said...

abg wan..saye dah download...tapi bile saye dah tekan right click dye tak ader extract here..boleh tolong??

Wan_hazel said...

download winrar k..law tak ta..leh tgk kat utube camne nakextract file

Anonymous said...

nape x leh bkak ek..?? ble bkak je muncul lark internet explorer.. :( x leh open...nk extract pown x leh...

Wan_hazel said...

tgk kat utube camne nak extaract file k..

4teen97 said...

thx abang wan...dah lme dah syo dop cari link tutorial nak download photoshop..u really save my life! hihi..^^..thank u skali lgi

Wan_hazel said...

4teen97

welkam..pasnie leh lah godek2 adobe kan..ehehhe

AmiraRosli said...

salam..hehe.. tibe tibe je..
sy da download.. 2jam lebey agy. tp last last mase bukak tu die kate gini "memory not be allocated for the activation process. Please close all application and try again"... mcmmane ye??

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 653   Newer› Newest»