Wadah Madrasah Pengalaman: isnin


Monday, June 15, 2009

isnin

Salam

Isnin kembali lagi,hari yang agak membosankan. Hari ini saya berada dirumah,tiada benda hendak dibuat,boring nya,bangun makan tidur,tu je lah yang saya wat.huhuhu.alangkah indahnya hari hari ini.hehehehe.


Pepagi nie tak de story nak crite,so thats all lah.papai


Owh lupa plak.mentor semalam,evo kena keluar.so adat bertanding,ada menang ada kalah.sabarlah evo.wat yang terbaik untuk yang seterusnya k.and taniah kepada yang berjaya.

Photobucket

Noktah

Wan_hazel





3 comments:

MISZ NaNa said...

monday blues ke??? haha...sejujurnye saye juga sudah boring makn, tido jer haha...sungguh xde life aku ni kan???

Anti-agni Energie said...

Nice post.

Kami merupakan pekerja2 yang telah dipecat tanpa pampasan. bantulah kami meriahkan blog kami. jadi follower kami.

kami nak perjuangkan hak kami.

http://agni-energie.blogspot.com/

Wan_hazel said...

Nana nape ckap cmtu.smelah kta.takde bnda nak wat je,makan tdor bgn.hm,tu jelah kan.alahai bdn.apelah nsb