Wadah Madrasah Pengalaman: Warna Warni kehidupan....


Saturday, November 6, 2010

Warna Warni kehidupan....





Salam korang..

Hai korang..Wan saje je gune gambar muka Wan warna warni nie..Koz nak tunjukkan betapa gembiranya Wan bila nak balik Sarawak...hehehe.Jangan gelak taw..hikhik.Tak sabar..Owh Sarawak Ibu pPertiwiku..

Masa nie Wan Online kat Burger King..lame sangat dah tak update blog..Ade tak yang rindu Wan???


Skang Wan sempat Update je..Jejak dan pertanyaan korang kat ruangan comment entri tu nanti Wan akan Balas..Sorry Law ade yang menunggu lame untuk jawapan persoalan korang tu..Wan memang tak de mase and memang tak leh online pun kat hostel UTM jalan Semarak tu..Penat sangat bila seharian di UTM..




Selamat tinggal UTM Jalan Semarak...Selamat tinggal Kuala Lumpur..Next Sem Wan datang lagi k..

T
ak sabar dah nak tidur atas katil kat rumah..Rindu nye kat semua....Alahai...Hari nie Wan berlepas dari Kuala Lumpur jam 5.00 P.M...So datang kat sarawak dalam jam 6.45 P.M.Dalam lingkungan tu lah..Datang je rumah hari nie..Wan nak terus tidur...Eh eh nak mandi dulu kot..Online ??? Hm...tengok keadaan lah law tak kepenatan sangat..


Wan tak bape nak sihat hari nie...Demam kus kus..hahaha..OK lah korang..Sampai nie je update Wan..Nanti Wan akan update lagi ke.."6 hari kehidupan di Kuala Lumpur.."


Doakan perjalanan Wan selamat k...Wan rindu sangat kat blogger blogger ....Peace and Salam...


Jumpa lagi bila Wan tiba di Sarawak.





Peace..



.



16 comments:

adwafarahin said...

slamat pulang!
^_^

Melati Qistyna's Mummy said...

hehhe, sonok nk blk yea...

nway ce baca neh... http://melatiqistyna.blogspot.com/2010/11/hidup-itu-indah-burger-king.html

siti nur kaxzmilah said...

alalalala~ pict yg slalu kax ambek tym kami p utm semarak~ tmpt dpn library n dwn~ :) moga slamat tiba d s'wak~ ^_^

iDa said...

wahhhh..hepi tol dye dapat blik..pape pom take care my friendz.....nnti kota berblogging ag yer???
ahahahahahaah

puteri.diyana said...

huhhu..lawak la mke wan 2..
btw...wan nie mmg cute walopown mke cm2..
=)

Wan_hazel said...

adwafarahin

tengs,,,,

Wan_hazel said...

Melati Qistyna's Mummy

a ah kak..skang wan dh kat umah dah..seronok nye

Wan_hazel said...

siti nur kaxzmilah

hehehe..betul tu..depan libry..ehehehe...tengs taw

Wan_hazel said...

iDa

tengs...jum blogging...ehhehe

Wan_hazel said...

puteri.diyana

ahahha...tengs pu3...cute ke??hahaha

Elya Melyssa said...

hyee wan..wlcm back.haha miss dis blog hahah da lme x update..ahah..hw ur life???happy??

Wan_hazel said...

Elya Melyssa

life..epy je...hehehe...elya lak??

puteri.diyana said...

cute la..ur welcome.

Wan_hazel said...

pu3...tengs

puteri.diyana said...

ur welcome wan.
=)

Wan_hazel said...

ok