Wadah Madrasah Pengalaman: Subjek Mikroprocessor itu seronok dan mengujakan...


Wednesday, March 30, 2011

Subjek Mikroprocessor itu seronok dan mengujakan...





.



Salam korang...

Hari nie nak cerita pasal subjek Mikro P lak..Mikroprocessor..Subjek nie rumit sikit..sampai kan otak Wan berbelit...program bende nie pun lain je dengan Java dan HTML..tapi ok lah sikit..Wan leh faham sikit je..nampak tak Dolly pensyarah Wan kat atas tu..Waktu kengakawan lain hempas pulas wat koding Wan hempas pulas gak wat Dolly pensyarah Wan nie...hahah...So leh lah Wan tenangkan otak Wan sikit..hehehe..Sempat lak ambek gambar tu..eceh eceh..ehhehe..



Subjek nie law tak blaja sendiri and tak blaja sungguh sungguh memang tak leh nak dapat..lulus pun susah..So kene study sungguh sungguh..hehehe..Subjek len leh lah main main tapi subjek nie main sikit sikit je...hahaha..

Eh k lah korang..Wan share bende tu je..Sesape yang kat sini ade ambek subjek nie or dah ambek or akan ambek??camne perasaan korang dengan subjek nie??seronok??mengujakan???hehehe

papai korang..

Carilah ilmu selagi terdaya..

peace

.



46 comments:

♥sophie♥ said...

wann comey laa dolly tu ! nak jugak ! haha ;)

Mas Ahmad Safwan said...

.wan amek course ap ek?

Wan_hazel said...

♥sophie♥

hehehe..tengs..nak gak ke???wan free wan watkan..tak janji taw...

Wan_hazel said...

Mas Ahmad Safwan

mas..wan ambek koz elektrik dalam kuasa...hehehe

Mas Ahmad Safwan said...

.macam seronok jer ( :

Muhammad Faris bin Yahya said...

Senang jew nie.. aku amek kos komputer.. mikropemprosesan tue ialah mcm cip die untuk jalan kan seluruh PC, mcm2 jenis ade,,, tapi Malaysia gune Intel jew slalu...

jom terjah blog aku fuLLak!
http://akulahfaris.blogspot.com

M a W a D D a H said...

adah amek mikroprocessor dulu...seronok belajar mikro-p nie...xdapat A tapi sikit jer lagi nak dapat A...hehe

bintang27 said...

aku lulus ja subjek ni kira ok la... memang rumit tapi ada caranya nak selesai masalah.. masalanya ak br dapat tip tu masa dah nk dekat final tu sbb tkr lec huhuhu.. sadis...

Wan_hazel said...

mas..nak kata seronok tu..boleh lah gak..ehehe

Wan_hazel said...

Muhammad Faris bin Yahya

tengs bro...nanti terjah..ehehe

Wan_hazel said...

M a W a D D a H

seronok kan adah..tp tu lah ..malas je..hahaha

Wan_hazel said...

bintang27

ahahha...law ade tips senang...hehehe

cinta nabella said...

comel la dolly lcture wan tuh :) hehe ..

il ya na said...

comel la doodle kamo

eyjalukman said...

comelnye dolly cikgu wan ;)

Amirah Adnan said...

ala comel nyek dolly tuh! nak curik la..haha

nano said...

gile comel wan karton tu,,bile2 watkn nano punye karton plk ek,,kahkaha

cik gurlzanne said...

comel giler .

KinosKoko said...

owh..aku buta gak r bab2 teknologi nih..jeles r ley wat katun2 nih..

Wansteddy Tales said...

Smart design Wan ^^ jom join contest design Tshirt kalau ada masa :D asah minat n bakat Wan ^^

Kechik 김치 said...

wahhh~ cantik kott ! nak jugak nak jugak ! bole..? hee :)

Wan_hazel said...

cinta nabella

hahaha..tengs..biasa2 je

Wan_hazel said...

il ya na

hehehe..tengs,,,

Wan_hazel said...

eyjalukman

hahaha..tengs taw...peace

Wan_hazel said...

Amirah Adnan

hahaha.curik2....

Wan_hazel said...

nano

ahahha..byk lak ygsuh wan wat nie..ehehhe

Wan_hazel said...

cik gurlzanne

tengs taw...

Wan_hazel said...

KinosKoko

hehehe..wan wat biasa2 je tu..tak perlu jeles...leh wat sendri taw..wan ade wat tuto

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

insyaAllah kak..law free wan join...

Wan_hazel said...

Kechik 김치

ahhaha..byk nye org nak...aiyo..

Cik Yana said...

Comelnye! uwaaa~ nak belajar jugak lukis kartun camni. Asyik lukis orang lidi je :(

Entry terkini: Happy Birthday Superman!!! :)

makdara TERdiva said...

sempat lagi tu dia lukis katun comel :D

Fyqa said...

hehe. cartoon dolly gila comey

Kechik 김치 said...

heee.. nt kalo TERfree buat kan eh eh..? lambat un tak pe.. tak kesah.. x nak susah an wan sangat..

Wan_hazel said...

Cik Yana
hehehe...boleh je blaja tu...hehehe

Wan_hazel said...

makdara TERdiva

ehehhe...malas nak study so lukis dolly cikgu wan..ehehhe

Wan_hazel said...

Fyqa

ehehhe..tengs

Wan_hazel said...

Kechik 김치

ehehhe..ok..wan tak janji taw..

Han Hanan said...

comelnya dolly,nak satu!yg free.haha btw hanan minat computer tapi dlm bidang code code itu semua and photoshop :)

Wan_hazel said...

Han Hanan

ehehhe..bs\est kan ahnan..hahhaa..semua nak dolly..aiyo..wan BZ skang nie tak leh nakw at

Nur Athirah said...

@wan hazel

haha x paksa la,btw memang best.haha lagi best belajar di sekolah sebab dapat godek2 sendiri and belajar sendiri

Kechik 김치 said...

okayy2.. araso ~

Wan_hazel said...

peace

Wan_hazel said...

Nur Athirah

hehehe betul tu...best kan

s a h i | a said...

huhu..MicroP adalah subjek yg bole buat org nangisss.. budak scorer pun sampai bole rasa nk lompat-lompat dgn MicroP.

Apa-apapun,belajar dgn tekun ye dik! :D all the best.

Wan_hazel said...

s a h i | a

tengs kak..ehhehe...peace