Wadah Madrasah Pengalaman: Free Download 20 E-Book Photoshop


Tuesday, June 19, 2012

Free Download 20 E-Book Photoshop

Assalammualaikum...


Kali nie Wan nak kongsi E-Book percuma untuk Adobe Photoshop...Wan ambik nie dari sini.. Dia sendiri yang minta Wan kongsi dengan korang..Jadi Wan kongsikan..

Sumber : http://lunarversion.blogspot.com/2012/06/free-download-20-e-book-photoshop.html
Di ubah mengikut kesesuain Blog dan mengelak SPAM LINK dari entri sebenar.
























Selamat mendownload..


Jika entri kali nie berguna..Like dan share..Sudilah kiranya klik donate Button bagi membantu kami..

 
Sudi lah kiranya klik link dibawah untuk memberi sumbangan kepada blog ini..Terima kasih sangat sangat
Gajah
Gajah lagi



.



23 comments:

Xiao Xandria said...

Terbaik lah wan :) Macam besh je !!!

ayut said...

Byk sungguh..Antu photoshop mmg suka la.Sape tak suka dapt free.hihihi :)

Muhamad Azam said...

ada cadangan nak donload yang mana tak haha

Azza Afdzal said...

wahhh bagus la...nak download la...

MISS Z BERCELOTEH said...

woah!! mcm best je..

wan jmputlah dtg blog :)

MiSz fiFiEyQa said...

Yeahhh...boleh x klu nak menjerit kegirangan...haha...tq wan...tq...hehe...bestnye ade bnde ni...nanti cuti lame kat rumah leh explore smpi expert...wuuhuu..
Tapi...masalahnye...photoshop sy x same version la..ni mmg utk cs5 je ye??huhu

Cik Rongoks said...

ika xsuka photoshop.hahahha
xpndai nak edit.kikiki

! !✿ ✿ZeLL✿✿ ! ! said...

haha,thanks wan sbab kongsi entry zell kat sume..
Zell just nak kongsi dengan orang..
Tpi xde tempat nak kongsi..
Jadi kongsi dekat wan jela...
Penat wo jelajah semua pelusuk web smate2 nak
kumpul ebook tu...
Ahkhirnye dpt gak zell kumpul 20 ebook tu..
Zell mntak korang sume share jugak la..
Utk sape2 yg minat photoshop tu...

Maizan Kamilan said...

nice blog...
saya dah follow blog nie
follow blog saya pula yea...
org baru...
http://maizanhandmade.blogspot.com/

sue said...

untuk sume version ke nie?ke khas ps c5 je?

Unknown// said...

Terima kasih banyak2 ye hee kalau wan sudi boleh la datang melawat di blog sya hahaha

Wan_hazel said...

boleh je utk smua

Lyzx Azil Shah said...

Wan, ada separuh xdpt download. kenapa ya?

Ieyzartd Syahieyr said...

terima kasih wan..
sangat2 berguna utk belajar sem nie..
sbb bnyak guna photoshop..
tqvm :)

Wan_hazel said...

terima kasih dan ssama2 semua..kalau ada link yg tak leh download tu try lagi taw..wan pun tak pasti bab nie bukanw an punya..

Anonymous said...

File semua corrupted x leh download

Wan_hazel said...

maaf taw..nie bukan wan punya file k..maaf taw

Zieler Jr said...

wan, nak tnye boleh? nape sy pnye photoshop x boley save as eak? bila sy tekan save as, mau pun tkn ctrl+s,
there's nothings happen

Wan_hazel said...

pelik betul..guan cs ape??mungkin tak ngam kot

asyrafnuyien said...

asal tak boleh bukak ? Kene download acrobat ke ?

asyrafnuyien said...

kenape tak boleh bukak ye ? kene download acrobat ke ?

Wan_hazel said...

tak pasti lak bab nie bukan file wan..try jek

syafiq dzolmi said...

thanks Wan_Hazel.puas bace,tapi semue nye adobe photoshop CS5.tapi mmg faham la ape yg diajarnye.mmg terbaik la.