Wadah Madrasah Pengalaman: Siapa tahu...


Monday, September 10, 2012

Siapa tahu...

.






.



24 comments:

dhia adawiyah said...

betul ! Wieya faham dan setuju .

muhammad asyraf said...

bro..lawalah design.. berbakat.. :)

statement yang atas tu setuju dan pernah rasa perkara sama.. :)

bersabarlah..ceh2x..

Wan_hazel said...

dhia adawiyah

ehhehe...kan kan...so bsedih lah skejap je..jgn lama2..ehehe

Wan_hazel said...

muhammad asyraf

tengs bro..design cikai2 je... hehhee.. semua pernah rasa... hehee..

Fieyka Rahman said...

salam.. mcm mana nak design doodle yg comel?? sy dah install adobe utk buat doodle tapi xpandai laa.. hehehe

Miss Sue said...

betol tu.. ;')

Wan_hazel said...

salam..awak tgk kat sini k..ada je tuto dalam tu..

http://wanhazel.blogspot.com/p/graphic-editingadobe-dll.html

zana said...

pandai wan bermain ngn dodol2 yg comey ni...

Wan_hazel said...

Miss Sue

ehehhee..tengs

Wan_hazel said...

zana s

ahahahd..doodle cikai2 je tu

Si Matatajam said...

Sememangnya Allah dah tetapkan yg terbaik ntk setiap hambanya

Cik Anis said...

Ada hikmah disebalik setiap kejadian. Sesungguhnya Sabar itu indah ^^

timm_bill said...

alolo..simple tapi ada makna mndalam tuh..

siti naqiah said...

setuju sgt..setiap yg berlaku ada hikmahnye :)

Pelangi Biru said...

allah rasie kan mase depan sebab dea nakk hambenye sentiase sabar dan terus berdoa padeNYA .

bersangke baik dengan mase depan yea pacik ? allah sentiase adee kat cc kite :) . fighting :)

Adi Herman said...

sedih tp menginsafkan

nuyui a.k.a miss YUI said...

btol sgt2 tu wan.

Miss Nana Farhana said...

Allah tu maha mengetahui.. =)

Zierwa Zainal said...

dush.. mmg kena dgn zz skrg ni.., huhu.. doakan ye..moga Allah kuatkan zz

Maria Menado~ said...

betul. setiap yang berlaku itu kan ada hikmahNya. saya percaya dan yakin. =)

bulat94 said...

chantikK !

Nesa Wazir said...

btul 2..kucing comel 2 pun ade temankan wan..jgn sdih2 ye :)

Sally Yatiey said...

Betol2 :)

shuhadaothman said...

perancangan DIA yg terbaik, kan :)