Wadah Madrasah Pengalaman: Promosi Template RM15.00


Saturday, June 15, 2013

Promosi Template RM15.00

.




Assalamualaikum..


Kali nie Wan nak buat promosi besar besaran. eceh...

Untuk satu template sekali dengan pemasangan Wan ambik RM15.00

Gambar untuk bahagian header korang kena cari atau buat sendiri.. makna nya kat sini Wan akan masukkan je kat bahagian header.. Pastikan gambar terang + besar + tidak di copy dari mana mana sumber tanpa kebenaran..

Template seperti di sini .. boleh rujuk kalau nak tengok :   http://wanhazeltesting.blogspot.com/

jadi sesiapa nak menempah pastikan korang dah save semua gadget gadget yang penting dalam blog korang.. dan pemasangan gadget nanti korang sendiri yang akan pasang.. Makna nya Wan hanya akan pasang Template bukan gadget

Sekali lagi Wan ingatkan Save gadget korang di dalam Notepad .. pastikan semua di save untuk memudahkan korang nak pasang balik gadget tu nanti..

Gadget gadget akan hilang bila pemasangan Template dilakukan..

Detail

Beri tajuk Blog yang anda nak guna atau ayat ayat ... :) (jenis tulisan jika ada)

Warna background

Tulisan di bahagian footer (jenis tulisan jika ada)

Dan detail yang lain anda rasa perlu


Syarat

Pembayaran perlu dilakukan sebelum Wan meng-edit template korang.

Pembayaran boleh dilakukan pada acc bank RHB atau AFFIN Bank

Pembayaran melalui Top UP boleh di bincangkan bergantung pada situasi dan umur penempah.OK

Sebarang penambahan lain akan dikenakan cas cas bergantung dengan design ..

*mengikut tema dan syarat

Akan tutup bergantung dengan situasi .. Promosi ini mungkin hanya seketika..



Jika ingin menempah sila PM wan di FB

https://www.facebook.com/wan.hazel

PM terus tanpa perlu add atau follow..

Atau

email

 Wan_scremohazel@yahoo.com




Terima kasih




.






4 comments:

Isabel Diaz said...

Cantiknya Abang Wan.. Hihi..

Murni Afiqah said...

hutang boleh? *xmalu haha. guro jakk..

smpe bila tok bang?

Wan_hazel said...

xtauk juak... hehehe..

Aimi Wardina ♥ said...

Pencuri tutorial !! http://langit-snowy.blogspot.com/search?updated-max=2013-04-06T00:59:00-07:00&max-results=10&start=10&by-date=false