Wadah Madrasah Pengalaman: Doodle Stories : Tidur depan TV


Wednesday, January 1, 2014

Doodle Stories : Tidur depan TV

.



Assalamualaikum ..

Lama sungguh dah tak update mengenai doodle story nie
Kali nie doodle wan pun dah ala ala malas dah.. hahaha.
Nak wat yang simple je.
Sebab nak kurangkan masa lukis doodle.. (alasan kot)

Doodle atas tu bajet comel je tido depan TV.

Dulu masa kecil kecil
Sering kali dan setiap malam akan tidur depan TV
Sebab nak sangat ayah angkat bawak masuk bilik
Dah sedar pun tetap gak nak .

Selalu nya memang tak sedar pun ayah angkat masuk bilik
Sedar sedar je bangun pagi
Dah atas katil ..




Pernah kan mengalami perkara nie
Kadang teringin plak nak kembali ke zaman kanak kanak
Tak fikir perkara lain
Bermain .. bila masa makan .. makan .. mandi tidur dan manja manja dengan familly

Nanti
Suatu hari nanti
Insya ALLAH rezeki dari ALLAH
Wan pun akan merasa bawak anak anak wan masuk bilik camnie
Hahaha.. Teringin ..

Semoga ALLAH permudahkan segala
Owh ya..
Ibu ayah kalau ada anak anak yang nakal tak dengar kata
Mungkin ada dosa dari masa lampau
Apa kata
Bentang sejadah dan solat taubat
Insya ALLAH semua akan baik baik kembali




.



4 comments:

Alin Amiera said...

salam.cumel la doodle tu.

timm_bill said...

setuju..nnti mak dukungkan..hehe..

Akeyla Azmi said...

Betul, qila ingat lagi. Hihihi
Kalau dkt rumah sepupu pulak tipu2 tidur so boleh main dgn diorang hahahhaha. And abah mesti marah tidor depan tv xD

Nurul Hamizah said...

Kadang-kadang pura-pura tak sedar bila ummi kejutkan supaya abah angkat hantar tidur kat bilik. Bestnya. :D