Wadah Madrasah Pengalaman: 1st of all


Saturday, November 1, 2008

1st of all

1st of all.thank 2 my kekong..byk die dh tlg sy.pergh,im new here.kekok skit kat tmpat bru ni.so dis 4 my 1st blog post.im glad,tcpai gak erk...tme nk sign up dlm blogger ni,sy on9 gne hphone,2 ler ssh skit nk fhm ngn bnde ni.hope pasni mkin snang le nk fhm.he2."kamek mdah ajak"sy ckap je.2 ler mksud nye..yep im form sarawak...diam je kat srwak ni.p sy lhir kat slangor.hosptal bsar kuala khubu.miss a lot kat tmpat 2.skang ni.dh xblik sne g dh.dok srwak ni dh bthun2 dh.enjoy gak kat sni.n sye lbh ske owg mngnali sy sbgai org sarawak..hmm,stkat ni je lh utk hr ni.skang tgh hujan kat tmpat sy ni...so,nk tdow je lh..he2.papai smua..blogger page sy pn blm lg di update ni..len kali je lh erk..._hazel stop..



3 comments:

CikTuLipPunyer said...

hii.. sy ni new bloger.. tk bape nk phm sgt,, lg lg tang churpp chirp ke nufnang tu ke.. hihi... kne fees ke?? or pembyaran pape ke?? nk tingkat kan kawan ke.. tolong la ajar saya ,,,, tian kat saya... :(

Wan_hazel said...

jauh nye komen kat sini..hahaha...ok nak..bend etu semua nye utk dptkn income tambahan sambil kta berblog..tak de bayaran pun dikenekan kalau nak dftar...

Anonymous said...

Hi there! I know this is somewhat off topic but I was wondering if you knew where I could locate
a captcha plugin for my comment form? I'm using the same blog platform as yours and I'm having problems finding one?
Thanks a lot!

Visit my web page - pallets plastic