Wadah Madrasah Pengalaman: agenda kenangan dilaman 2007


Saturday, November 29, 2008

agenda kenangan dilaman 2007




seketika ku tersentak dari mimpi semalam,,,
rupanya siang menyingkap kaca mata ku,,,
terbngun ku,
terus ku menatap wajah dicermin,,,
ceh.pastu g mandi ler...hehehe,,,


pa2 pn,,,time ni aku slalu terkenang kmbali saat ku msh bgelar seorg plajar.aku masih tgkatan 6 waktu 2,,,nak ambek stpm dah..wajah2 slumber bdak kelas ku,nak exam pn msh nak wat prangai..,,hehehe..satu benda yg ku teringat,lawak giler member ku sorg ni...waktu tu,,sesi memperkenalkan dri..member ku tu,,takyah cakap nama lah erk,,kang die bce ku pnye blog matilah aku,,biaselah kan sesi memperkenalkan dri,,ckgu tanye nme,hbi,,n cita2..name n hobi to btol je die ckap,,,dah msuk part cte2 tu,,pergh..lawak gler..bg aku lawak lah,xtaw lah korang erk,,kire nye die nak cakp..cte2 die nak jadi pilot,,,p taw x,pe yg die tersasul sebut...i want to be a aeroplane...xkan ke gler nme nye tu,,klo die trnformers.ok gak,,ni tak,,die tu mnusia,,hahahha,,sowg g,yg ni gurl plak pnye cita,,,korg nak taw pe die pnye hobi...alahai,,,washing tv...camne ah..nak washing tv,,,tu gak sowg,,,tersasul lah tu,,wacthing tv...bru btul...adoyai...member ku..

wat member2 ku,,,korang smua pendorong hidup ini...
nak cakap pe g erk,,,
hmm...keep in touch lah...
2 je lah...




hazelisme



2 comments:

Marhamah Junaisha said...

Mana satu Wan dalam pic kat ats nie...?

Wan_hazel said...

wan paling bawah belah kanan no2