Wadah Madrasah Pengalaman: puase ke


Saturday, August 22, 2009

puase ke


Salam Ramadhan


Hari pertama berpuasa...eceh macam bebudak plak. Hari pertama berpuasa... Maksud saya hari pertama berpuasa dalam bulan Ramadhan pada tahun ini... Jam 4 bangun sahur sambil tengok tv entah drama apa ntah kat siaran rtm2 tu. Pepagi plak jam 8 bangun masih normal macam biasa ambil tuala terus mandi. Alhamdullillah tak meneguk air pepagi nie. Still puasa nie... Tabah tabah, cewah... Sampai sekarang masih normal k...
Petang nanti Insya Allah ke bazar Ramadhan tu law tiada halangan law power saya nie masih full... Insya Allah...huhuhu. Alahai cam bebudak plak. Alah korang nie,nak di jadikan cerita je...hehehe.


Hari pertama berpuasa... Tengahari sikit jam lagi,aha dah mula lah nak wat menu berbuka dah skodeng skodeng menu nak dibeli kan.hehehe... Pelik sungguh perasaan ini..

Noktah

Wan_hazel





4 comments:

aien~s corner said...

hepi fasting bro.. =)

Wan_hazel said...

Yep.heppy puasa.hehehe.puase penuh taw

jemarisepi said...

salam WAN HAZEL...
sihat...lama tak dengar khabar..kamek selalu nayak kitak kemana..hihihi..alamakkk..nak belajar juag bahser sarwak

Wan_hazel said...

Salam kak jemari.kamek sihat jak.semenjak duak tok bz skit.he2.blaja ckap sawak.he2