Wadah Madrasah Pengalaman: "contest specticular specky"


Thursday, April 8, 2010

"contest specticular specky"

Salam korang... Baru je aku nak update blog, tengok tengok ade contest,so aku nak join gak. . .

Photobucket

Tarikh tutup 3 MAY 2010


Syarat syarat penyertaan seperti berikut



- buat entry yang bertajuk "contest specticular specky"
- letak banner di atas di side bar blog korang
- link kan banner terus ke blog "kisah cik paro"
- follow blog ni (tiada sebarang paksaan)
- letak gambar diri anda seorang sahaja yang sedang berkaca mata yang menarik (tak kisah pakai spec apa-apa pun.diterima)
- suka hati korang nak cerita pasal entri tersebut atau tidak (letak gambar sahaja pun boleh!)
- link kan entry yang korang dah buat ke dalam ruang komen
- tarikh tutup penyertaan 3 MAY 2010 (akan dipanjangkan jika mendapat sambutan)
- hadiah akan diberikan kepada 3 pemenang yang berjaya mencuit hati pengadil.
-hadiah masih difikirkan..

+++++++++++++++++++++

JOIN jangan tak JOIN!!!


--------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------











Ok yang nie photo aku pakai cermin mate ajaib sebelum dan selepas aku pakai. Seperti yang korang tengok. Law tak jelas gak,korang klik kat photo tu untuk pembesaran. Ada beza tak?? Ada kan, yang nie lah aku nak cite, sebenarnye aku tak nak kasi taw pun cermin mata ajaib aku nie... Tapi ape bleh wat kan, aku nak menang contest nie, ajaib tak ajaib cermin mate aku, aku dah tak kisah g. Yang penting aku bleh menang. Cermin mate aku jename "Quicksilver". Okey,okey tak yah cite pasal harga or mane aku beli cermin mate ajaib nie,



Skang aku nak citer pasal fungsi cermin mate nie, seperti yang korang dapat tengok. Photo sebelum aku tu ade misai and janggut kan, yang tu sebelum cermin mate aku betul betul melekat kat muke aku. Korang tengok plak photo sebelah yang selepas tu, mase tu cermin mate aku tu betul betul dah melekat kat muke aku, korang dapat taw kan perubahan kat muke aku, halus,bersih takde misai and janggut g, sengaje je aku pusing topi babymilo aku tu, supaye korang dapat lihat dengan jelas perubahan. Kelebihan cermin mate ajaib aku nie bukan saje untuk wat muka bertambah gebu, tapi untuk orang lelaki yang malas macam aku nie,malas nak cukur misai and janggut. Huhuhu.


So,tu lah entri untuk contest nie.. Aku pun tak taw aku diterima tak masuk contest nie koz aku edit muke aku tambah misai and janggut tu(aku tak de misai and janggut pun), and citer tu pun rekaan je. tapi syarat syarat untuk join contest ni tak dilanggar... So Cik Paro sila komen...



Entri untuk contest hanya rekaan je, photo adalah photo yang sebenar. Misai and janggut je ditokok tambah,tengs 2 adobe photoshop and photoscape,software yang aku gune untuk edit photo aku...




.



3 comments:

miloicekaw1119 said...

dah terjah..
magic ea..
gud luck!!

Wan_hazel said...

tengs///harap boleh menang

Syuzana said...

hai...saje melawat peserta contest cik paro...good luck!!