Wadah Madrasah Pengalaman: “Perfume Kesukaan Saya”


Saturday, April 10, 2010

“Perfume Kesukaan Saya”

Klik banner diatas untuk ke contest berkenaan

untuk ke blog penganjur klik lip lap lip lap bawah ni
http://perfumeberry.blogspot.com/


There’s no limit to this entry and it’s all up to your creativity.
It can either be in English oR Bahasa.

Syarat syarat contest yang len korang cek je kat link yang aku kasi tu taw




♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦


Polo Black Ralph


Name aku Polo Black Ralph,sehitam nameku sehitam itulah aku, tuan aku Wan Hazel, tuan aku slalu panggil aku dengan name manje aku "POLO". aku tahu ramai yang memiliki keluargku, aku akui aku mamang hitam tapi hatiku bersih, semakin hari aku semakin kekeringan, namun aku tak kisah semue tu yang aku tahu, aku berbakti pade tuan ku. aku suke tuan yang jage aku slame nie. die baik. tak pernah kasi orang pakai aku, bagi korang mungkin tuan aku nie kedekut, tapi aku tahu tuan aku tak seperti yang korang sangke, bagi tuan aku setitik tu amat bermakna, aku suke tuan aku sebab die slalu bawak aku jalan jalan. waktu kuliah pun die bawak apatah lagi mase nak wat Lab,siap letak aku atas meje.. aku maseh dapat hidu haruman tuan ku, kami macam adek beradek.. andai dipisahkan sapelah tuan ku,, mungkin awekz awekz kat luar sane tak pandang tuan aku nie. hehehe





Kalau aku diberi peluang,aku nak jadi cam tuan aku.manusia, ade kaki ade tangan. aku nak melancong. mesti seronok. tapi aku hanye Polo Black Ralph. andai aku dapat mengukur jalan kehidupan ku,sejauh mane perjalan aku,mungkin aku bersyukur kerna dijadikan Polo Black Ralph yang dimiliki oleh tuanku, namun semue tu hanye kate kate, aku hanye sekadar botol wangian. so kehidupan aku harus diteruskan.





Mase aku taip entry nie, tuan aku tengah tido, maaf tuan aku tak cakap kat tuan log in Blog tuan, slame nie aku tengok je tuan taip taip entri, biarlah kali nie aku yang mulekan langkah.. niat aku satu je tuan,nak kasi tuan menang dalam contest nie. aku taw aku dah semakin pudar dari penglihatan tuan,,aku dah kering..aku harapkan lepas nie tuan akan dapat pengganti aku. mungkin yang lebih baik dari aku,,, wassalam




Yang benar
Polo Black Ralph





Tuanku Wan Hazel
Ingat daku dalam slip Akaun bank mu..













2 comments:

✿Lovillea✿ said...

wahhhh sy suke ini perfume.. kalo lelaki yg gune perfume nie... cepat sungguh sesungut sy mencari... arghhhhh rindu dgn BAUAN POLO BLACK... huuuuu

Wan_hazel said...

hahahha...awelz2 suke bau polo black nie..ehehhe