Wadah Madrasah Pengalaman: kali nie watermark untuk Kak OGY


Friday, May 21, 2010

kali nie watermark untuk Kak OGY







kak ogy copyright




Nak ambek watermark tu klik nie k ----> OGY COPYRIGHT




Ok..nie untuk ka Ogy..kak Ogy nak yang warne pink. lomantik and simple simple,,,nah Wan kasi yang lomantik tuk kak Ogy..hehehe.. amacam ?? ok tak?? hope suke lah..law tak suke.. camne erk??hehehe


Nak ke blog kak Ogy klik lip lap lip lap nie k

Kak Ogy




editing sotfware
Adobe Photoshop
wat lam mase kurang dari 2minit..peace


tu je papai..


menolong kan amalan kite.. peace







6 comments:

Ogy said...

wahhhh macih wan...ske ske skeeee....apa lak tak ske..org dh tlg buatkan dah cukup baik lee...makasih sekali lg..byk2 yaaa

erkk tapi kan..mcmana nk amek dan nk guna ek? ekeekekek jgn maraaa akak ni buto it

Ogy said...

wan..satu je nk komen..hik2...yg ogy copyrite tu leh buang tak wan...komlicated je akak tgk..opss sorry ya..dh tlg buat banyak plak cekadak akak ni...

ellis suriyani said...

untuk ape watermark tu wan?

+akufobia+ said...

tak nak kata lawa,tak nak kata buruk sangat.haha.

Wan_hazel said...

Ogy

ok kak ogy nanti wan try buang erk..
n wan akn kasi link untuk kak ogy ambek..law kak ogy nak gune ..kak ogy gune photoscape untuk edit photo ..;lepas tu ..layer kan je ngn watermark ni

Wan_hazel said...

ellis...

watermark tu untuk copyright photo kite je..so org tak de hak kat photo kite..law ade org copy pun copyright kite tetap ade..tuje..