Wadah Madrasah Pengalaman: JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI


Thursday, May 20, 2010

JELAJAH BLOG versi 4.0 BEN ASHAARI

Salam korang.












klik banner untuk ke blog beliau






Pepagi nie Wan join segmen sesi jelajah Ben Ashaari nie. Mase Wan blogwalking hampir semua blogger dah tampal header Ben Ashaari nie kat entri dia orang maknanya dah masuk dalam list jelajah Ben Ashaari nie lah kan. So Wan nak masuk gak. Wan dapat taw nie dari blogger yang dah join sesi jelajah Ben Ashaari nie.



Ok, Wan mulakan dengan nama samaran dalam dunia maya Wan. Wan hazel nama yang dah tertempa dalam ruangan alam maya nie sejak Wan form 6. 5 tahun dah, name panjang Wan hazel tu plak. Adrin Ardinary Wan Hazel. . . Mesti ade yang akan tanye. Nape ade name panjang plak. Kisah nye camnie. Dulu Adrin Ardinary Wan Hazel tu lah nama samaran Wan. Oleh kerna terlalu panjang Wan ambek yang hujung Wan Hazel untuk dijadikan nama samaran dan kekal sampai skarang. Wan pun dah pernah tulis mengenai name samaran Wan nie suatu ketika dulu.. kat sini Wan kasi pautan untuk ke entri berkenaan. klik lip lap lip tu k. Hazel dirungkai kini







Nama blog Wan plak. "MEmorialISme_Hope with Heartstrings" .



Blog Wan nie ala ala gurl skit. Ade ello kitty, law bagi yang pertama kali masuk kat teratak Wan nie,mesti akan fikir yang Wan nie gurl. Wan lelaki sejati taw.hehehe. Tak salahkan,law Wan kate Wan minat ello kitty... Memang Wan minat pun.. Tak kisahkan asalkan wan tak kacau kehidupan orang.



Dalam blog Wan nie Wan banyak hasilkan karya karya sastera Wan dan Wan banyak kongsikan photo yang Wan snap dan photo yang Wan edit. Wan minat sangat sastera,sastera dah jadi makanan bagi Wan, photography plak dah jadi macam udara yang Wan tarik and hempus tiap tiap hari. Editing grafic plak dah jadi darah daging Wan, Walaupun skrang Wan menuntut dalam kejuruteraan elektrik (kuasa). Wan minat apa yang Wan wat and dekat blog nie lah Wan kongsi segala fantasi dan impian Wan. Lupe plak, kat blog Wan nie, Wan ade sediakan tutorial,tak lah banyak sangat tapi bergune.peace



Pernah suatu ketika, Wan duduk dihadapan lappy Wan,berfikir dan merenung. "apa yang membezakan teratak Wan dengan teratak blogger yang len?" tapi sampai skang Wan tak dapat jawapan tu. Akhernya Wan pendamkan je,biar persoalan tu berlalu ditiup angin.



Ini kisah benar bukan lagi fantasi, bagi sesape yang mengikuti teratak Wan dari pertama kali Wan menyingkap tabir Blog ini,pasti ramai akan mengetahui penggunaan bahasa sastera dalam setiap entri Wan semakin menghilang. Bukan menhilang tapi berubah hampir 70 darjah. Yep.dulu memang setiap entri Wan semuanya bermain dengan kata kata satera. terjah entri lama Wan kalau berkesempatan. Skrang masa yang berubah, atau Wan yang merubah semua nya.


Wan suka mimpi walau orang kata mimpi itu mainan tidur tapi bagi Wan mimpi itu tempat untuk Wan bermain. cek entri fantasi Wan andai berkesempatan.


Dari mana Wan dapat taw segmen nie. Wan tak taw nak cakap dari mane. Coz merate rate Wan tengok kat blog orang, Wan dapat taw dari semua yang dah join segmen nie. Wan kan suka blogwalking.







I start to ask questions, like “does anyone care”







6 comments:

+akufobia+ said...

da banyak aku tengok,tapi aku tak minat.haha.

@juera said...

gd luck 4 u...^___^

sue said...

msti la blog kamu different sbb blog len xder citer pasal wan hazel yg suke hello kitty...heheh~~

Wan_hazel said...

sue

hehehe...a ah lah kan..hehehe,,,trime kasih

☆ Yanie J ☆ said...

1st msuk blog boy de hellow kitty..
comil!!!

hahaha
;p

Wan_hazel said...

☆ Yanie J ☆

hehehe..tengs u..wan akan menjelajah ke blog ☆ Yanie J ☆