Wadah Madrasah Pengalaman: Tertangguh nak beli Bullet gara gara Final Project PLC


Wednesday, October 26, 2011

Tertangguh nak beli Bullet gara gara Final Project PLC

.


Assalammualaikum...

Berdehem dehem je batuk kali nie..Perut lak memulas mulas nak makanan..Lapar nya tak terhingga padahal dah melantak burger 2 bungkus..Assigment MikroP baru separuh siap..Proposal PLC Alhamdullillah dah siap esok dah boleh print..Projek PLC lak..Erm..tak yah cakap la..Semua serba tak kena, Ada je barang yang tak ok..Mengalahkan orang nak wat projek besar..Duit habis melayang macam tu je..Eh tak lah..Demi Final Project akan ku redah jua biar ku postpone nak beli Lens baru..


Selasa nie dah mula buat pembentangan mengenai projek Wan nie..Doakan Wan taw..Hope boleh buat dan tak sangkut sangkut nak bercakap..Hope pensyarah semua ok ok je..Jangan lah ada pensyarah yang muka macam harimau..kang terkucil lak Wan..hahaha.








17 comments:

Nurul CLumsy Gurl said...

bnyak nye kmere.. nak2.. yg tu sume assigmnet wan ker?

Umie Artoqiemie said...

polah mena2 .. yeahhh ^^

Hans said...

semoga berjaya :-)

.:|kamaryeah|:. said...

all the best~
selawat byk2 before present...
pasti kan berjalan lancar~
insyaAllah~

Life is what u want it to be said...

good luck wan ^_^

anis nezan said...

assalamualaikum..since u have a camera.saya nk tye cm ne wan simpan duit untuk beli lens?as a student banyak duit nk pakai kalau save duit pun mesti habis sbb ade bnde yg nk kene beli.so..can u share? :)

zana said...

fuuyoooo...:)

Wan_hazel said...

Nurul CLumsy Gurl

eh tak leh...yg tu gambar hiasan je

Wan_hazel said...

Umie Artoqiemie

hehehe..makceh..

Wan_hazel said...

Hans

tengs n amin

Wan_hazel said...

.:|kamaryeah|:.

tengs taw...hope boleh..amin

Wan_hazel said...

Life is what u want it to be

tengs amin

Wan_hazel said...

anis nezan

camne wan simpan duit...senang je..cara nya berjimat dan beli brg yg hanya perlu je..makan tu kene lah bajet betul2..lepas tu mesti sasaran nak beli apa..so dari situ usaha nak meyimpan tu ada..kalau Wan..wan akan simpan duit dalam bank..so duit tu tak kan kacau sebab malas nak ke bank..hehehe..or suruh je mama ke yg simpan..

Wan_hazel said...

zana

fuyoo..ehehe

sis92 said...

sis doakan wan berjaya :)

zana said...

:D

Wan_hazel said...

tengs sis....