Wadah Madrasah Pengalaman: Alhamdullillah


Friday, October 28, 2011

Alhamdullillah

.



Assalammualaikum...


Alhamdullillah Projek PLC Wan semakin hampir siap.Yes yes..Seronok..Yang tinggal nak power point lagi..Dan lepas siap je semua dah selesai pembentangan selasa nanti Wan nak nak beli lens or trippod baru untuk puaskan hati sendiri..ehehhe..Lepas je PLC mesti lega rasanya..hahaha..

Dan tinggal Final paper yang ada 4 untuk diperjuangkan..Hope leh jawab semua..Risau nye nak final.Yang hairan nya..Wan tetap gak nak menaip entri tetap gak nak online..hahaha..


Kadang Wan hairan gak..Camne lah idea menaip entri nie ada je ...Bukak je blog mesti nak taip entri walaupun entri macam pekasam yang dah masam ataupun entri yang macam kertas koyak..Sebarang je kan update..

pape pun kita tetap One Malaysian dan One Hazel..ehhehe..Peace

Nak kata "mbak ilek jak lah ooo"


.



4 comments:

♥ MS ♥ said...

goodluck eh, abang wan ^____________^

ain dzaya said...

tu nmaenya smgt bloging wan hazel
bt terbaik ya final =)

Nesa Wazir said...

one Malaysia!

gud luck dgn projek 2 wan ^^

oh ya, knape nesa x boleh add wan dlm blog list nesa ya..die suh cek css ape ntah =="

Wan_hazel said...

tengs all


nesa try add lagi skali wan dah ubah kod blog wan nie