Wadah Madrasah Pengalaman: Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011


Tuesday, October 25, 2011

Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011

.



Assalammualaikum...

Pergh...Tergedik gedik lak Wan malam nie nak mencalonkan blog sendiri dalam Nuffnang Asia-Pacific Blog Awards 2011..Padahal blog cikai cikai je..Ok ke tak ..Wan tak kisah..Wan nak jugak calonkan diri sendiri..Hahaha..Wan Calonkan blog Wan dalam Most Original Blog Design..Kalau korang nak calonkan blog korang sendiri pun boleh..Dan kalau korang nak calonkan Blog Wan pun boleh..Sebagai Blog kegemaran korang..Letak je kat Most Original Blog Design..ehehhe..Ade ke yang sudi nak calonkan Wan..ahahha.


Wan dapat taw nie pun dari email Wan..So Wan try klik klik je..hehehe..

K lah korang tu je..

Selamat mencalonkan blog sendiri dan blog kegemaran korang..

.



21 comments:

Ummi_R❀salici❀us said...

nak calonkan diri sendiri lah jugak...haha XD
ni kira original design kan??

Nurain Syahirah said...

Wah! nak calonkan blog Ain jugak lah..:)

cikpjaz said...

gud luck wan=)hehe

Wan_hazel said...

Ummi_R❀salici❀us

a ah boleh je..ehehhe..yep original design

Wan_hazel said...

Nurain Syahirah

boleh je...hehehe

Wan_hazel said...

cikpjaz

tengs

zana said...

nk jugak la..haha...mcm2 blh je ahahaha:D

abad said...

GooD Luck Bro....mmg diri terCalon...

ecadwinkyasha said...

xrugi calonkan diri sendiri.memang layak...wan xnak calonkan pun xpe..nanti eca calonkan ye...

good luck wan!

Nurul CLumsy Gurl said...

dpt duit ke wat menda nie?

eyryn said...

mane ade cikai.. ok laa blog wan :)
lain laa blog uuk ryn.. haha
nak calonkan pown malu :p

Wan_hazel said...

zana

boleh je..

Wan_hazel said...

abad

ehhehe..tengs bro

Wan_hazel said...

ecadwinkyasha

tulah...wan try je calonkan diri sndri

Wan_hazel said...

Nurul CLumsy Gurl

tak lah..wat untuk suka2 je

Wan_hazel said...

eyryn


eh..ryn..cuba je..tak salah..ehhe

Akeyla Frr . said...

NAK JGK :D

ain dzaya said...

ain pun nak cuba calonkan diri la..
usaha tangga kejayaan..
ehee

Wan_hazel said...

hehehe..boleh je

Chenal said...

gud luck bro!

Wan_hazel said...

tengs,,