Wadah Madrasah Pengalaman: Blog berwajah baru...Beta version


Wednesday, April 11, 2012

Blog berwajah baru...Beta version

.



Assalamualaikum...

Hai korang...hari nie lepas balik dari final exam terus cari idea nak buat design baru untuk wajah blog..nak buat yang simple je..jadi lah macam sekarang..Tukar sikit warna nie..Nak kata merah tak merah nak kata pink tak pink..hahaha..Biar nampak garang dalam hati ada taman..eceh.


Jadi apa pendapat korang??Beta version je nie..masih boleh edit lagi..Mana lah taw korang rasa macam tak berapa ok..Korang kasi taw lah kat Wan k..Wan akan baiki lagi dan ubah mana yang korang rasa tak ok tu.


P/S: jadi kalau korang semua ada pendapat/kritikan mari kongsikan kat ruangan komen bawah nie..


Kalau suka entri kali nie klik like atau sponsor Wan rm0.40.Klik kanan dan open in new tab k

Who are you betting on for Axiata Cup?



Papai


.



50 comments:

mursyidaaz-zahra said...

salam ..cantik blog enta

nak tya sikit ? mcna wat iklan diatas header tu

shida'R said...

semakin ringan wan..nice :)

syafeika edora said...

ok la ni,, cantik.. mcm da ringan sikit,,hehe

keri ikhwan said...

terlalu gegirl.. auww
ingat silap masuk blog tadi haha

luqman zakaria said...

nice!! hehe~

Nieydaa said...

Awesome ;)

Cik Icha Mnz said...

nice la..

Florist said...

Awesome je abg wan..okay je ^^
Nampak menyala jugak la dalam ke'simple'an anda^^

hahafyza said...

amboii ! lawoo nyerr blog die :D

ShalleyaNna said...

terkejut tengok warna dia,,tapi sama warna dengan blog kite lah,,leh geng nie,,haha,,header comeyh,, like2,,hehe

Wan_hazel said...

mursyidaaz-zahra


tengs..yg tu wan guna koding skit..gune tuto nie..

http://wanhazel.blogspot.com/2011/06/tutorial-letak-gadgetanimationdll-dalam.html

Wan_hazel said...

shida'R

tengs shida

Wan_hazel said...

syafeika edora

ehhehe..tengs

Wan_hazel said...

keri ikhwan

ahahha///no komen

Wan_hazel said...

luqman zakaria

tengs bro

Wan_hazel said...

Nieydaa , Cik Icha Mnz ,Florist , hahafyza , ShalleyaNna

tengs all...terima kasih

auni said...

wahhh da pink ! ok2 cantik je :D

Mitsu Kizu Zie said...

hebat bro..blog aku masih sik advance2 huhu

KN28 said...

alo tomei tomei.
ikat dua. comel giler!

Ally Idris said...

wah...cantek lah! okey lah tu! hihi..

fiqah hamed said...

cantiklah..warna dia ceria.. =)

hoyahadis said...

cantik..kretip..geram tgk doodle kt atas tuh..
mcm mane nak buat tab menu mcm wan buat kat ats tu..dh lme crik..nk sbijik mcm tu..tp kale bleh ubah guna kod kan.:)

AmirahSyafiqah ♥ said...

cantik

O CIKTEDDY said...

x dinafikan..mmg co0l!huhu

Iera Afzu said...

Nice. And disclaimer kat atas tu tak boleh bla. :p Anyways, Good Job! :)

♥nurul♥ said...

cntiknya blog wan hehe

jom join sgmen ni.klu xnk join pun,tlg sy klik je:)

http://nurulainulfarhain.blogspot.com/2012/04/segmen-by-pikaeugene-rm50-for-lucky.html

tq:D

ArifChangmin said...

rasanya tak payah baiki dah. dah cantik :D

Izzah Ilhami said...

nice & awesome. :D

Nurul Aisyah said...

wah...cantik2..tpkan wan :) saya lagi suke kaler biru ke hijau ke...sbb lagi sejuk mata memandang :)

Nurul Aisyah said...

jgn marah sekadar nak bg pendapat :)
alangkah bestnya kalau blog wan ni biru2...hihi

shafiq said...

nice , hehe ,

NiaLidia. said...

superb! lawaa dan ringan. hihi suka suka :D

merahitujambu said...

tak menahan ayat keri tu..ahahaha

DAWIA. HONEYPUTRI said...

cantik dan cool macam selalu :)
wan sgt kreatif...

Miraa Hussin said...

nice ;)

Miss Whiteixora Sugarplum said...

cantik,i suka warna background dia...huhu

tapi kali ni ok ckit sbb x berat sgt,kdg2 susah nk buka blog kamu ni,loading slow sgt !

twinz said...

BLOG ni cantik..tapi saya lagi suka yang dulu kut..

Abstract of Life said...

mcm girls la wan hazel :D

huda said...

Comel lah header abang Wan tu. :D

Dak Fisha said...

salam wan. fisha letak link blog wan dlm bloglist fisha.. nt leh salu gi sini. hehe :)

Mardhiyyah Ridzuan said...

Hurmm... Striking??? Haah... Macam tema budak2 ade gak. hehe

farazatierodzi said...

weeeeeee~ lawa la blog wan . siap ada tulisan korea g :3

kaammeeyy said...

syuker...=)

Aqhiedah Sabri @ Idah said...

Cantiklaa blog Abg Wan. X Yah tukar dh.. Ok je.. :)

BlueiceButterfly said...

~dah cantik dan menarik dh..senang nak singgah sini..:)

niji said...

salam... blog ni cantik dan anime yang kat atas tu cute ^-^ siap dengan blushing lagi ^-^

~ cahayakelembutan ~ said...

kiut..xkisah la upa gurly sikit..p ng kacak..lain dr nok lain..

WanDin said...

Comel la blog ni.. Ceria...

Nurul Husna Mohd Hassan said...

nice blog! :)

Cik Lyeen said...

Sumpah..blog ni comel..cantik dan smart..bergaya mutu keunggulan..:)