Wadah Madrasah Pengalaman: Freebies Doodle lagi . . .


Saturday, June 2, 2012

Freebies Doodle lagi . . .

.


Assalamualaikum ....


Korang korang semua kali nie Wan wat freebies doodle depan komputer lak..Freebies lain korang leh tengok kat sini k Freebie Doodle ehehhe..Kalau korang nak wat untuk header blo korang pun boleh jugak..tak de masalah..yang kat atas tu versi tak berwarna..korang leh lah warna sendiri..tak tahu camne nak warna korang leh rujuk entri nie.

-Melukis Doodle dan mewarna Doodle
-Wat tudung dan baju Doodle bercorak

Kat bawah nie ..Korang ambik lah warna apa yang korang nak...Selamat memilih
















Kalau entri kali nie berguna like/share dan klik button Donate jika sudi..terima kasih
 
Sudi lah kiranya klik link dibawah untuk memberi sumbangan kepada blog ini..Terima kasih sangat sangat
 
Papai

 
 
 
.





63 comments:

Atirah ★ said...

muka doodle tu macam Wan pulakk . HEHE :D

ReramaBiru said...

~sangat comel..nak wrna biru k..:)

hana said...

wahh.. comel.. suka2. nak amik boleh tak ?

Anonymous said...

comel lah wan. saya ambik yer. dah tekan button donate tu. keluar video kaamatan & gawai kan? (bukti) Hikhik ;D Thankyou btw.

Arifah Najihah said...

Comel nyee. amik satuu :)

Unknown said...

kacak...rajin da molah doodle. Yg pasti kmk x pande heheheh...ambik awh...:) tq...

Anonymous said...

ambil satu ye.. cun pulak

eyka said...

cute sgt2 ,, eyka nak ambil satu boleh ?? hiihhiihihi .... :D

aisyah humaira' said...

comelnya!!
niera curi ea ;)

rAIHan said...

cantik. nak curi satu..hehe~
thanx

Amirah Azman said...

wau..chomelnye..ambik satu..:)

Milobenikattepi said...

amik ye :D

sweetsour93 said...

waa, cute cute. hihi

Unknown said...

comelnyaaaa!!!

Aden Boy said...

geram lak tengok doodle ni, kiut sangat ! eh wan, leh buatkan doodle untuk lelaki ? hehehe..

aienComot said...

cantiknya...:)

Unknown said...

ambil satu ye.
thank you..comel:)

.:|kamaryeah|:. said...

alololo~
comel sgt nih~!!
klo real life da kene cubit pp nie~

ayut said...

nak3!!hihihi..tapi esk bru bt plihan :)

Qila Violet said...

Selamat Malam. Saya nak minta satu. Saya nak kaler pepel tu. Thanks :)

Aina Sofea said...

Nak 3 bijik doodle !!

shera said...

comel sangat sangat ^_^

▼SalamiahSharifudin▲ said...

rajennye buat doodle.. :)

Busyra Takiyudin said...

comel!

fiqah hamed said...

alahai..chomelnya..fiqah ambil erk..hee~ *muka tak malu* =P

aindzaya said...

anyo..nyo...comelnyer doodles muslimah! pandai berfesyen tusung gitu :)


Ain dah pandai buat drama sekarang.

Ckin Kembaq said...

comey sangat..hehe

lsaranghae said...

seriously comel! Saye amik ye!

lsaranghae said...

seriously comey! Saye amik ye!

Unknown said...

mohon ambik 1 ye.. comel sangat

unsecretostory said...

Comel ! ambik satu taw :D

anis madu said...

sy jumpa doodle comel awk ni dekat google image. sy nak amik satu eh eh :)

terima kasih.

langit hitam said...

comel lah doodle wan bt..sy amik 1 doodle ni k..syukran

Razali's daughter said...

comelnye, nk satu yee warne orange :)

Asuka said...

Ambik warna purple tu yea :)

Nadia Elena said...

rembat satu..tq!! =D

Unknown said...

ambik kaler biru ,, thx wan :D

Unknown said...

ambil satu ya

Maisarah Azmi said...

nak ambik seketul...buat DP fb

Unknown said...

abang wan,ambil satu nak letak kat header. :)

Unknown said...

wahhh. comel .. lukis guna software apa? ^.^

Wan_hazel said...

wan guna adobe photoshop..ehehee

DhabsinaiUtara said...

saye ambil satu bleh tak? biru je

Nurul Dahiah said...

Nak amik satu k , Thank youu ;D

~Syazwaniey~ said...

Curi satu erk? Hehehe..

♥ Lia Abdillah ♥ said...

ambil wrne purple ! tenkiu !

Anonymous said...

saya amik 1 ye ;D

Unknown said...

comel. saya amek satu ye :)

Unknown said...

cute.. :) dh ambek satu.. tq :)

anshmnf said...

Comelnye.Ambik satu ye.Thanks :)

Ms Ad. said...

Wahh, ambil satu ye :)

Ms Ad. said...

Wahhh ! Ambil satu ye :)

DIDIDAA said...

Ambil warna oren. Thanks wan :)

Anonymous said...

ambil satu . =)

iyka syafika said...

iyka ambik satu.tq.=)
sje di blas.=)

Unknown said...

En Wan minta izin amek doodle yg sgt cute ni ......Terima kasih!

~naddy~ said...

nadia amek 1 ekk. mekasehh, comel sgt. =)

Unknown said...

comel sangat laa..
nak buat tp tak reti..hmm
sy amik 1 ea..
tq..:')

Anonymous said...

susahnya buat doodle nih,
thanks sebab buatkan, comel pulak tu
saya amik satu k nak letak kat header :D

sarah said...

kite ambik satu =D

Anonymous said...

ambil satu ya . thanks !

Anonymous said...

amik ye

Unknown said...

wan, nak wane pink ye :)