Wadah Madrasah Pengalaman: Free download antivirus Kaspersky PURE 2.0 Portable


Tuesday, October 23, 2012

Free download antivirus Kaspersky PURE 2.0 Portable

.



Assalamualaikum..

Kali nie Wan nak kongsi antivirus untuk korang lak.. Antivirus nie kebanyakkan nya kene beli dan ada yang trial version je..So kali nie Wan kongsi yang portable untuk korang..



Dan korang baca arahan nie k..



Activation Method:
Kaspersky is a bit hard to activate! This is what you have to do when your license expires:
  • go on KavKisKey and select (in top left) Keys for PURE
  • a list with some keys will appear.. Download some and save them to your computer
  • once you've some keys, you must disconnect from the internet!
  • then open Kaspersky window and click on "Insert your activation code here" in bottom right, then select "Activate the application"
  • enter an activation code like AAAAA-AAAAA-AAAAA-AAAA3 or 11111-11111-11111-1111X and click Next
  • Kaspersky will try to connect to its server to check the code... but you're offline! So when then it says "Activation failed" you're enable to activate it by using keys!
  • So Click Browse... and select one of the keys you have downloaded, then click Next
  • Now it should says "Activation completed successfully". If not, return back and select another key file! That's all :)




Korang download Guna link kat bawah nie k.. .. Ada link yang korang tak leh masuk kalau korang tak tukar DNS korang...nanti kalau dah masuk ke page tu korang download satu satu dari setiap link tu..Bila dah selesai download semua korang extract untuk gabungkan K..Acc 4shared tak leh guna dah..Maaf sangat ye.
Selamat mendownload


 English: DF - UL





.



14 comments:

izwan said...

nak juga...laptop dah semput dh...huhuhu

Aida Omar said...

Wan nie baik lah banyak membantu.. Moga Allah merahmati wan :)

Murni said...

takut jwak asa nk make kaspersky tok sbb nya strict tahap cikgu disiplin bh.
tp laptop pn dh salu ilak asma xhal la sekali-sekala install ksprsky..
tengs wan.

chibidie yamada said...

takleh install pun . :(

Cikgu Ma said...

salam wan...moga sihat..

errmm.nak jugak try, tp speed bb lemmm jerr ni...

miz ruha said...

wah.. best ni... thanks wan...



psst: rindu nak baca wadah dari wan.. ^_^

Wan_hazel said...

portable tak perlu install

wanayu said...

nice info.. thanks

wanayu said...

nice info.. thanks

Anonymous said...

salam..dah extract tapi mcm mana nak gabung file yg dah extract tu? x boleh bukak pun:( -lyne-

Wan_hazel said...

kalau dah extract dia auto bgabung...so dah leh open n guna

Anonymous said...

wan....
tak leh nak download la...
file dah problem..
how??

Myra Shirey said...

good work..!!!
Microsoft Office 2016 Product Key Generator

Nur Shaheera said...

Dah cuba download. Tapi browse tu dekat mana ye? Dekat Kaspersky window ke? Saya dah cuba tak boleh pun......