Wadah Madrasah Pengalaman: Free Download Adobe After Effects CS6 Portable (64-bit)


Monday, October 22, 2012

Free Download Adobe After Effects CS6 Portable (64-bit)

.





Assalamualaikum...


Kali nie nak kasi korang Adobe After Effects CS6 plak yang hari tu CS4.. Tak perlu banyak cakap..Sapa yang nak leh je download.. Free nie..bukan trial dah..Jadi enjoy k..ehhehe


Korang download Guna link kat bawah nie k.. .. Ada link yang korang tak leh masuk kalau korang tak tukar DNS korang...nanti kalau dah masuk ke page tu korang download satu satu dari setiap link tu..Bila dah selesai download semua korang extract untuk gabungkan K..Acc 4shared tak leh guna dah..Maaf sangat ye.
Selamat mendownload



Warning: this After Effects is only 64-bit!

Download:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
.




19 comments:

Xiao Xandria said...

apa kegunaan adobe effect ni?

Wan_hazel said...

utk wat video...edit vdeo

zana said...

ooo baru tahu hehe..tp xtahu nak guna huk3...

☆Maizatul Athirah☆ said...

law 32-bit agk2 bley x?? ^^

Wan_hazel said...

tak leh..

Murni said...

oh lama dah cari .. T_T
thanks wan. btw mentioned u here.
http://duniaitusfera.blogspot.com/2012/10/sharing-doodle-2-wan-hazel.html

Abu Firzan said...

apasal semua files dlm depositfiles.com tu tak boleh di download? web tu pun mcm dah tak wujud je?

Wan_hazel said...

Ada link yang korang tak leh masuk kalau korang tak tukar DNS korang ..\\

masalah line yg di block.. bukan masalah web..

norfatin said...

DNS tu ape ye ?? n mcm mne nk tukar ?

Wan_hazel said...

google k..dns tu

Anonymous said...

Setelah sekian lamaku mencari,
rupanya ku memang tidak akan dapat bersamanya...



By Kong Quek Quad
From KEElebOY PRODUCTION

nur amalina said...

wan..kalo dah tukar DNS ya mseh juak xdpt bkak link ya cam ne??

nur amalina said...

wan..kalo dah tukar DNS ya,tp gik xdapat bukak link yg wan bgik ya gne?

Wan_hazel said...

sik pat juak ka??pelik juak ooo..cuba try gik..google tak ada cara nya..

Anonymous said...

kat mane link benda tu??

Wan_hazel said...

kat bawah pkataan download tu...english tu...

\\azmira// said...

kenape x leh :'( cube check link a.s.a.p eh :(

Wan_hazel said...

ada try UL dan DF tu tak??

Wan_hazel said...

dah klik english tu ke??? tak dapat camne??