Wadah Madrasah Pengalaman: Ebook Photoshop . Percuma adobe master collection + 74Brush + 126fonts


Tuesday, December 25, 2012

Ebook Photoshop . Percuma adobe master collection + 74Brush + 126fonts

.



Ebook Photoshop  Percuma adobe master collection + 74Brush + 126fonts

Assalamualaikum...

Kali nie Wan sediakan Ebook untuk sesiapa yang berminat dalam bentuk DVD..Penghantaran adalah percuma (pos laju)

Bagi sesapa yang berminat boleh lah membuat tempahan ke email

Wan_scremohazel@yahoo.com atau PM terus ke https://www.facebook.com/wan.hazel

Seterus nya Wan akan berikan detail yang perlu



Terima kasih



.






23 comments:

Siti Sabariah Hashim said...

mahalnyer.. :( as a student that always terlibat ngan posters dan video, ni adalah secial kot! huhuhu T_T

Admin said...

ni untuk pembelajaran ke untuk bg software?

Wan_hazel said...

Siti Sabariah Hashim

tak mahal..sebab wan sediakan adobe master colection + brush + fonts sekalai dan pembalajran asas adobe

Wan_hazel said...

Admin

dua dua sekali

Nieyxzha Hassan said...

wan master collection yang keberapa? kira semua ada la kan? ai,psd?

Wan_hazel said...

Nieyxzha Hassan

yep semua ada..cs3...

krole said...

berapa hrganya ni wan~?

Wan_hazel said...

rm100 krole

Fyfy Liew said...

Wah ini bagus! Tapi belum ada bajet. Kalau book dulu boleh tak wan?

Wan_hazel said...

Fyfy Liew

agak rugi rasanya kalu beli ebook dulu...le PM wan di fb k...

krole said...

adus...tak ada diskaun2 ka wan~plesss

Wan_hazel said...

krole

Pm wan di Fb k.. bagi harga krole kat wan k.. hehehe..

miz ruha said...

menarik... tapi buat masa sekarang tak mampu lagi... -_-

Aliz Elyce said...

Nak sangat beli . Tapi still budak-2 lagikan . Tak boleh laa nak beli .

Nyue said...

wahhh menarik... :)

miera said...

Wah bagosnye.... :-)

Fyfy Liew said...

Bukan beli ebook dlu. Booking dlu boleh tak. Hihi

Wan_hazel said...

fyfy...

owh boleh je..so wan simpan satu k..pape PM wan kat fb nanti

Qimie Mohamad said...

Wah, bagus nie. Harga yg berpatutan kalau Wan nak bagi E-Book sekali dengan Adobe Master.. Rasanya, tak rugi kut siapa yg beli nie..

Bukan apa, ada orang nak jual E-Book dulu, RM 100 tapi cuma dapat E-Book jak..

:Komen Dan Jangan Lupa Kunjung:
- http://www.pengembara-awan.my/ -

Ridwan Eliasak said...

Salam... WAN : nak beli ADOBE MASTER CS5 .. PM PM PM kami :)

iEyNa_AmirinA said...

salam...bgs juak tok...blum ad lgik tmu nok cm tok...mun mok book n tkr adobe mstr cs5 or cs6 ble ka??cs3 dh ad..

Anonymous said...

ebook dlm bahasa melayu?
untuk design web ada ajar x?

Wan_hazel said...

maaf tak de lak...