Wadah Madrasah Pengalaman: Freebies kalender 2013 kawaii


Tuesday, January 8, 2013

Freebies kalender 2013 kawaii

.


Assalamualaikum...

Hari nie Wan nak bagi kat semua yang nak ... Kalender 2013 nie... Korang boleh je ambik klik pada gambar tu dan lepas tu klik kanan dan Save image ..OK... Senang je.. dah save korang leh lah edit dan tulis apa apa je yang korang nak kat dalam tu.. atau pun korang boleh print out dan kongsi kongsi kan kat kawan kawan korang.. Disetiap bawah kalender bulanan tu Wan masukan beberapa hadis Al Quran.. jadi kita leh lah sama sama beringat..Insya ALLAH.











OK... Terima kasih semua.. Kongsi kongsi dengan rakan rakan FB yang lain k.. Boleh klik Like untuk entri ini dan bagi sesapa nak Follow Blog Wan dipersilakan jugak...Terima kasih..





.



55 comments:

Siti Sabariah Hashim said...

comeeel sangat, thanksss

chiLleD...!! said...

cantik..hehe

super d0uble F :) said...

comelnyeeee!! nak print lah.thanks wan :)

Miss Seewty said...

TQ Wan Hazel! Boleh buat calendar kartun Domo-Kun x? Hehehe! ^_^

❤ Si Budak Vanilla ❤ said...

waa. .bgsnya. .nk print gk nnt. . :D

Fyqah Ismail said...

cantiknya! :D

wan namikaze said...

Comelnya! Comelnya! Comelnya!

KinderBueno said...

thanks. kawaii!

Nabila Mohammad said...

comellll!!!! thankz ^____^

Isteri Khalifah Uthman said...

tqvm akhi,
comel :)

Salbiah Mohd said...

waahhh comel comel comel..thankss :)

Siti Sabariah Hashim said...

yang oktober tu kecik la wan :(

Siti Sabariah Hashim said...

eh, salah, august

Cheq Kaq said...

comel nyer..thanks wan

nana said...

cute..cute!
saya ambil ya.tengs :)

Siti Sabariah Hashim said...

dah ok dah, thanks!!!

NUR ASMA BINTI MUHAMAD SAH said...

wan,nak ambil satu

Sally Samsaiman said...

wan...sally ambik semua genap 12 bulan tau...nak print kasi birthday kawan.

thanks!! xoxo

Nao Mei said...

waw...kejawak upa...hihi...comel-comel gitu

Nao Mei said...

comel....

nabila said...

kreatif! nabila amik tau. thanks. ;)

Sya Chot .. said...

comelnya..nanti chot nk ambik aw n print out..:)

jade said...

salam akhi.thanks untuk kalender yang sangat comel ni.semoga Allah permudahkan urusan:)
stay healthy :D

Syarafi[skyforce331] said...

pergh!!...comel!! :D

krole said...

wuahh cumilnya wan..dengan kelajuan kilat krole terus amik hihihi~

Afifah Hayati said...

minta izin untuk ambil

keri ikhwan said...

wow.. osem. nk try buat jugakla nanti :D

^^eKaTiKaH^^ said...

omey sesangat.. minta izin utk ambil tq abg wan :D

Erfan said...

Thank you so much Wan! Minta permission untuk ambil ni. Assalamualaikum!

Cik Merah said...

comel nya lahaiii.

Cik Cempaka said...

rajin giler... ^^

Acik Riotaro said...

nk3..mintak izin a.wan nk amek yea..

♥ Nur Hazlina Binti Mohd Fisol ♥ said...

Terima kasih, saya ambil ya. Sangat cute.
Semoga Allah memberkati segala usahamu.

Kasmawati Jaafar said...

super kawaiii.

Izzah Ismail said...

cantik sangt wan :)

yana aina said...

comelnya ... kalender tue ^^

Atifah Zulkifle said...

wah! semua comel comel. okay, nak print. comel comel ;)

Nur Adila said...

Ambik semua . Hihi

sabella mohamad said...

wan ! thanks ye . bella ambik . hihi

farah hakimah said...

Comel :D

zeeQa said...

cantikk sangat. zeeqa ambil okay :)

ain soofiyah said...

waw.. tu je yg mmpu dickap

ain soofiyah said...

dah slmat diprintkan.. ;))

Kay said...

Comelnyaa ><

miz ruha said...

kawaiii.. >_<

Kertas Putih . said...

Ya Allah ~ cumel nya kalebdar tu .
tambah pula siap dgn hadis lagi.

Nurul Faiz said...

comel dan cantik sangat kalendar tu.

SmilingKidtie said...

yay! ada kalendar, dpt k ingkah birthday kwn..

farhan irfan said...

wan nak semua ><

nadhirah. said...

seriously, comel gila, hehe :)

farrah nur-ain said...

abg wan!kmk ambik arrrr :D cuteeeee

Dianaa said...

comel! :D

nenot said...

comelnye..saye amik ek :P

terima kasih :)

faz said...

boleh saya dapatkan kalendar 2014? kalendar islam dr pihak cik amat membantu saya disamping memberi info dan peringtan yang baik melalui perkongsian hadis dan terjemahan ayat alquran. mohon jasa baik cik untk menghasilkan kalendar sprti ini lagi bg thn 2014. tq.

Wan_hazel said...

Inysa ALLAH wan akan wat..ok.. hehhee