Wadah Madrasah Pengalaman: Kontes teka barang apa tamat


Monday, March 11, 2013

Kontes teka barang apa tamat

..



Assalamualaikum...

Kontes dah tamat.. dan jawapan yang betul adalah pengepit kuku .. Pemotong kuku .. Ramai yang dapat jawab dengan jawapan yang betul.. Taniah semua.. Dan pemenang Wan akan ambil melalui siapa yang hantar jawapan pertama dan seterus nya..

Bagi yang tak menang tu.. Lain kali cuba lagi k...

Pemenang Wan akan umum kan nanti.. Harap bersabar dan follow lah update Wan selalu k.. Wan nak pastikan tak de orang hantar berkali kali jawapan yang sama dengan email yang berlainan.. Sebab Jumlah Wang yang menang tu besar..

HADIAH BAGI PEMENANG

Pertama RM300
Kedua RM200
Ketiga RM150
Empat dan Lima RM80

 

Nanti siapa yang menang Wan akan bank in ke akaun bank korang dan bagi yang takde akaun bank tu Wan akan hantar guna wang pos dan akan tolak Sedikit jumlah wang kemenang korang untuk pos laju .. Harap semua puas hati.


K lah korang.. Tunggu taw.. Wang kemenangan masih dalam proses...Cek dah ada..nak tunggu je lagi..


hehehe


.



20 comments:

Areyinlavegas said...

Mohon menang. Haha (" 3")

Dianaa said...

harap2 ada la rezeki kali ni. hehe :D

Adi Putra said...

Jyeah! Betul la Adi jawab. Now, nak tunggu keputusan ;)

Tengku Iji said...

Ok abang Wan. Tak sabar nak tahu siapa pemenangnya. Huhuhu :D

cik siput said...

Cik Siput jawab Pengetip kuku... Harap2 menang.. Amin... :)

Izyan Yan Cinnamon said...

owh,nilah jawapan dia..susah kebenor hehe^^

Budak Kampung said...

ala cmne xtau konteks ni???nk gak

Amirul Syahnaz said...

Oooo....tahniah kpda pemenang...mambang pon jawab pengetip kuku...harap2 ada rezeki :D

cik chinta said...

jwb btl, tp mng tu x taula. hrp de rezki

Isabel Diaz said...

Harap2 mewk menang jwak. Mewk tekak betoi tapi lambat glak anta entry =[

AyongAtikah Zaid said...

yeay!! ayong jawab betul..tp ntah dpt ntah x ek...harap2 ade rezeki...aamiin...thanks akak buat ga best!! btw, comel pengetip kuku tu...hehe...

Sally Yatiey said...

Betul juak kmk jawap duhal.. Tahniah buat pemenang kelak.. :)

Nur Safiena said...

Weeee.... kamek dapat jawab betul. Tapi sik tauk lah adakah kmk diantara yg bertuah ya hehehe...

hana hadi said...

betul.. tapi xtau sp yang bertuah

hazirah fisol said...

wahhh2 , x sabar nak taww pemenangg . hehe

MisEyz BLurz said...

Tak sabar pulak nak tahu pemenang yg btuah tuu..hihi^_^

Qaseh Farra said...

harap-2 menang jugak.. =)

Mieza Jhaa K said...

Peh...mula2 tgk tahu dh penyepit kuku.. rugi akak xdtg awal2.. iskk

Aswan Azmy said...

dah umum k blum pemenangnya?

Wan_hazel said...

wan akan umun kan ..skang ada maslah .. harap bsabar k.. wan tak tipu