Wadah Madrasah Pengalaman: Facebook lookback . tengoklah kalau nak tahu..


Wednesday, February 5, 2014

Facebook lookback . tengoklah kalau nak tahu..

.








Assalamualaikum..

Mungkin wan baru jumpa video macam nie kat dalam facebook
Jadi agak kuno lah sikit dan nak share dengan korang
Kalau korang nak tengok untuk facebook korang..
Korang klik link kat bawah nie k
Dan pastikan korang dah sign in facebook korang.

https://www.facebook.com/lookback


Selamat menonton..
Kat dalam video tu akan dipaparkan post pertama korang
Gambar korang yang banyak like
Yang kengkawan korang share
tengoklah kalau nak tahu.. ehehe





.






7 comments:

Nur Hamizah said...

Fuyooo smart la :D Thanks abang wan. Jazakallahu khairan kathira.

Eunice GM said...

cool huh? thanks for the info. shared on my blog. :D

http://justmeandeu.blogspot.com/

NurainSuperr said...

baru tahu, syukran !

Mak Iti said...

eh wann....akak nampak video akak...thanks wan...

Aniq Bukhary said...

Dah try Wan.. Kenangan zaman awal2 berFB pun dia bg tunjuk... teringat kenangan lama.. Huhu :)

Akeyla Azmi said...

ihihik mcm malu je hahahahahah thanks abg wannnn!!

Muhammad Yunus said...

Assalamualaikum dan Salam sejahtera.. Selamat berkenalan ! Jom singgah sini.. Blog biasa-biasa jer...

http://mohdyunus89.blogspot.com/2014/02/isteri-di-syurga.html