Wadah Madrasah Pengalaman: Jawapan dari Pihak nuffnang Kenapa Nuffnang tiada iklan selain churp churp


Thursday, February 6, 2014

Jawapan dari Pihak nuffnang Kenapa Nuffnang tiada iklan selain churp churp

.





Assalamualaikum ..

Wan ada tanya kat nuffnang
Entah betul ke english yang wan guna tu.
Hentam je lah janji faham.. hahaha

Ke masalah iklan nie kat blog Wan je ada..
Ada plak yang kaci taw
Nuffnang dah nak backrupt
Entahlah ..


Blog korang camne lak??


.






14 comments:

Sukma Haron said...

memang dah lama iklan nuffnang tak masuk kat blog....

Cik Puan Rara said...

eh blog rara pon sama.iklan churp2 je.hahaha stress!

Sue Bee said...

kalalu ikut pendapat SB..mana2 blog yang SB lawati, satu iklan nuffnang pon tak da yang lekat..semua kluar churp2 saja..tak ke pelik?

nuyui a.k.a miss YUI said...

iklan nuff ada nmpk tp tkde utk earning..hihi

Sally Samsaiman said...

sama je pun...takde langsung yg baru...CPC pun xde..mana nak naik earning.. :(

Aniq Bukhary said...

Kalau nak bankrupt, kena cuba iklan lain la pas nie.. :)

Invisible Me said...

Samalah. Benda tu saja yang terjadi :)

Amirah Su'aidah said...

tau xpe.. xde ads lain. huhuhu

Nurul Faiz said...

dah lama tak masyuk :(

Nur Hamizah said...

Huhuhu *buat muka blur*. Mihmihmih tak pasang nuffnang tak faham XD

Nur Hamizah said...

Tapi simpati. Best tak pakai nuffnang ni ? Abang wan, apa beza nuffnang ? Heart apa tah tu semua ? bit tu semua. Mana yang lebih untung ?

Wan_hazel said...

hamizah

semua pun untung .. rezeki tu bgantung dgn ALLAH.. jd susah nak kasi taw.. hehehe

Akeyla Azmi said...

hm mungkin nak bankrupt dah kot heee~~~~

hehehehhhe
hm mcmane lah ni sekarang haihh hihi

Aku Penghibur said...

in sha ALLAH nnti kembali iklan2

Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini