Wadah Madrasah Pengalaman: personal coaching : doodle | Adobe photoshop


Monday, February 3, 2014

personal coaching : doodle | Adobe photoshop

.


Assalamualaikum ..

Hari minggu tadi Wan mengajar dua orang cikgu mendoodle
Yang berlansung di perpustakaan kompleks Islam
Kuching sarawak

Biasa nya Wan beri ceramah dan kurus dibawah belia dan sukan dan beberapa company kecil
Tapi kali nie.
Tanpa pihak tengah Wan diminta untuk mengajar sendiri
Lebih mudah untuk faham
erm erm 
sesapa yang nak bayar Wan untuk wat kursus asas adobe photoshop
Sekitar kuching dan samarahan
leh PM facebook k
personal coaching : dalam 3 hingga 5 orang
https://www.facebook.com/wan.hazel







Percaya atau tidak
Cikgu yang selalu bebel kat kita sebab tak faham
Mereka juga lambat nak faham .. hahaha


Ok
Tu je untuk hari nie.
Rindu nak update blog

Ya Allah ya Tuhanku
Sesungguhnya aku memohon kepada Mu ilmu yang bermanfaat
Amalan yang diterima dan razeki yang baik

Ya Allah ya Tuhanku
Sesungguhnya aku berlindung dengan Mu dari ilmu yang tidak bermanfaat
Hati yang tidak khusyuk doa yang tidak di makhbul dan amalan yang tidak diterima




.






7 comments:

fiqah hamed said...

Wah..belajar face to face mcm best jer..^^
Semoga ilmu ygabg wan komgsikan bermanfaat untuk cikgu2 tuh..(:

Akeyla Azmi said...

Heeeee :D
Bestnya abg wan hikhik nak gk T_T
tunjuk ajar ku sifu!!!
Huhuhu

timm_bill said...

wah! daebak la wan! personal coaching pulak..semoga success yer..

ztie said...

aaa best!! mok juak nak belaja photoshop gik.. mun ada slot kosong kmk mok ~

Wan_hazel said...

tengs all

Wan_hazel said...

ztie

boleh jak.. PM jak kmk difb.. :)

Keri Ikhwan said...

haha.. biasala bab2 photoshop ni ramai yg pening dan surrender sbelum smpat bukak lagi.
okla tu smangat nak blajar