Wadah Madrasah Pengalaman: Warga facebook boleh tak jangan klik link macam nie


Monday, February 10, 2014

Warga facebook boleh tak jangan klik link macam nie

.





Assalamualaikum .

Buat semua warga blogger dan facebook

Skang nie ramai plak yang mention saya kat ruangan yang macam kat atas tu
Padahal tak berguna lansung pun
Bila korang klik link tu.
Secara automatik rakan rakan difacebook korang akan dimention

Lepas nie buat sesapa yang dah baca nie
Dan bila ada kena macam nie
Tolong jang klik k ..
Tak de nya penting sangat facebook warna pink dan tahu pasword orang lain


Tak larang pun korang nak klik
Tapi kalau nak jugak klik pastikan jangan plak ada nama wan dalam ruangan komen mention tu k
Hahahaha



.



9 comments:

Cahaya Kehalusan Kelembutan said...

patut la saya dimention sokmo! ,,
penuh noti. alahai. teng info :)

Cahaya Kehalusan Kelembutan said...

patut la saya dimention sokmo! ,,
penuh noti. alahai. teng info :)

Amir Khalis said...

dah ramai kawan aku buat cenggitu

Shark Kay said...

mcm2 cara spam skarang nie..
nk buat apa ler cantikkan FB tue.
xdek guna pn.
kalau blog lain ler cter :)

Akeyla Azmi said...

Ahahaha perlu ke fb jadi pink hikhik betul, jgn sampai nama kita di comment mereka hikhik

Cik Anis said...

dpt jugak notification ni...tapi tak layan pun sbb xde faedah pun kan... bab bab tag tag org ni pun satu hal juga..huhuhuhu

Keri Ikhwan said...

sakit hati sungguh bila kena macam tu. Tapi tak taula pulak kalau kita sndiri pun ada tertag friends secara automatik

Hana Jalil said...

Haha.. Hana pun selalu kena.. kenkadang stress jgk.. ade jugak yang tk friends dgn Hana pun tag nama Hana.. Pelik-pelik je pengguna fb sekarang ni..

Nur Hamizah said...

Auto mention kan abang wan ? Hahaa. Mana boleh nak tentukan siapa di tag :P Confirm kalau tekan nama abang wan keluar *Gelak jahat* Mihmihmih.