Wadah Madrasah Pengalaman


Sunday, November 30, 2008

Kadang2 hdup ni,bosan sgt..kadang2 memang payah nk jalani hdup ni.kdg2 hdup ni wat kte rse gve up je.ape yg kte mau 2 lnsung xdpt.lnsung kte xdpt kcapi smue bnde yg kte mau.bb 2 lah aku rse dh gve up sgt2.tp hdup ni msti dtruskn..nk wat cmne kalau 2 bkn jdoh kte,klau 2 bkn kte yg pnye.kte rncang smuenye.Tuhan yg tentukn.yep,btul 2,smue yg tjdi 2 ade hkmah nye,tp aku xpnah tgk ape hkmahnye 2.aku xdpt rse pn.mane hkmahnya.Ya Allah,brilh aku kekuatan.tried with all dis..mane hkmah smue pkra yg tjdi ni.ok2.may b Allah akn tnjukkn kat aku dwktu yg len.i know,Allah ur always by my side.falling in love with u.is da bez thing in my lfe..
Keluhan aku ni aku je yg tau,dgn cre ni je aku dpt luahkn,im afraid to talk about tmorrow.mane taw kn esok aku dh xde g.tringat aku kat sseorg 2.die ade ckap kat aku,ape aku akn rse,klau aku trma khbar yg die dh xde g kat dunie nie.korang plak prnah xfk klau kwn korang tbe2 je dh xbnafas g kat dunie nie.sdangkn bru smlam korang gdoh2.korang gurau2.korang ym kat die ke,call die ke..pastu keesokn arinye korang dgr khbar kwn korang dh xde g..hm..susah aku nk jelaskn prsaan 2.aku xpnah rse n pkre 2 blm tjdi kat aku pn...

hope smue owg dskling aku epy ngn aku.korang kalau nk lupe aku.aku xksah pn.korang smpan je knangn kte.korang xnk ingat pkre baik yg aku wat,xpe,skurang2nye korang ingat aku dgn kbncian korang.aku xksah..bab aku tau kte smue sme.aku insan lmah,sme gak cm korang...

Im stop here...with hope.



1 comment:

Marhamah Junaisha said...

With Hope:)InsyaAllah Wan...