Wadah Madrasah Pengalaman: Apa itu blogger


Sunday, February 8, 2009

Apa itu blogger


Aku post entry nie atas permintaan dr bbrapa org kwan aku...so skang aku nak critekan...

Apa itu blog.

First of all,thankz kat sape2 yg sudi bce blog aku,xkire lh blogger2 n yg bkn blogger contoh nye kawan2 aku yg sudi bce.n sebab 2 lah die org nak taw sgt tentang blog nie..

Welcome to blogger world..dulu aku nie pn xtaw ape 2 blog.aku taw pn dr kawan aku,1st 2 aku dpt taw dr rancangan MHI tv3,lpas 2 aku try wat.dpt,memang dapat,tp aku xupdate pn blog lame aku 2.entahlh sama ada acc blogger aku tu masih aktif or x?aku pn xtaw.after brape tahun lepas 2 aku mula tertarik lg dgn blog nie.so aku wat lg skali.n jadi lah mcm yg korang tengok skarang.sgle aksesori aku dah tambah.hehehe.

So,blog nie adalah tempat kita untuk mendapat pandangn rakan2 blogger kita,nak tulis pasal ape 2,terpulang kat korang.mungkin perlu ade 1 identiti for ur blog..nowadays,blog dgunakan untuk catatan harian,something2 like that lah.its fun,nice,kita pun dpt kongsikan pendapat kat org.kalau korang xnk update bleh gak,tp aku sarankan keep update lh.so ramai pembca.xlah sunyi sgt blog korang...

Owh,jgn salah sangka dgn blog.blog xsemestinya berbau politik erk...itu hak seseorang nk wat blog pasal apa,seperti yang aku cakap tadi.,identiti blog korang.,u know what i mean kan.?

Hm,Mcm 2 je lah pndapat aku.kalau nak detail lg...aku xpandai nk cakap melalui penulisan,kalau ckap scra lisan senang.korang tanye aku jawab.n slamat mencuba ya...tambahkan bilangan blogger2 Malaysia.hehehe...


ada faedah ke aku tulis entry yang cam gini..?????






hazel????



2 comments:

♥chentaMAYA™ said...

blog!
haha~
ik0wt ske at la kte nak tlz mende p0wn kan?
0wg laen xde hak nak kut0x2 kan?
kal0 xske bl0g kte~
d0wg bley blah!
haha~

Wan_hazel said...

hehehehe...btul3..upin ipin..hehehe