Wadah Madrasah Pengalaman: Hari ini akan menjadi kenangan


Thursday, March 26, 2009

Hari ini akan menjadi kenangan

Salam




Ku tari kan disini,
Mencari segenap kepuasan,
Namun tiada yang bersuara,
Sedarku,
Lantas tersingkap aku membawa simbol pertanyaan seberat sauh layaran,
Aku cuba berdiam,
Membisu seperti kalian,
Mencuba berdiri dikaki kalian,
Apa yang ditenung,
Apa yg dilopong,
Minda ku ligat mencari frekuensi yang hampir sama dengan kalian,
Sejajar,
berseri,
hilang terus hilang,
Tidak masih wujud,
Andai masih kedengaran...
Pasti kelihatan andai ia sejajar,
Namun aku tidak dapat menemui apa yang tersirat malah yang tersurat,
Tiada menampakkan,
Gila hampir gila aku,
Sdikit tersungkur menanti rebah...
Kemudian aku turut terdiam,
Kali ini aku menari mengikut rentak kalian,
Agar aku tak ketinggalan...



xxxxx



Lame dah kan xbmadah2 nie.huhuhu,pembuka bicara yang agak memeningkan sdikit,kepala wan pn xbpe nk fhm,alah abaikan je k.hehehe


Hm,Assgment wan smua dh siap,so nak tggu next assgment g.lah,xsabar plak wan nak wat assgment g.hahaha.(juz cakap kosong je 2)tipu sunat xpe kan.eceh.


Hari nie td seperti yg korang taw,wan ada klaz with sir Dillah. Satu wan pasan ari nie,sir Dillah xbwe btol standard still die.entahlah nape..hehehe.law sir bace entry wan nie,sir sila jawab.hahaha. Kene jwab sir. Alasan msti kukuh,bukti msti ada sir.hahaha


Alahai,petang nie nak kene trun klaz g jam5 sampai jam7,nak wat cmne kan,tulah khdupan student kan.must enjoy.i proud 2 b myself,i proud study in ICATS. Sir wan ckap,kte msti yakin kat diri sndiri,jgn tlalu merendah diri n jangan lak nak sumbonx sgt.


Wan sambil taip taip entry nie,wan tfkir plak tentang kenangan,nape msti ade kenangan.hm,wan sgt sgt xfhm,law lah umur bgerak scra menurun,dr umur 80 sampai 0.kite pn dpt taw bile kte nak mati.hm,hdup nie penuh dgn warna warni nye...i learn more form the past,what rite what wrong,easy came will easy goes rite..,,,im proud,bsyukur sesangat wan bukan lagi bdak yang suke cri gaduh,thankz wat mama,kakak n papa.i love u all...peace...i will make u proud with me...juz wait...the time will came.







Hazel
Thats all for today,

*kitty kitty*
Im a boy.huhuhu



6 comments:

LaLaw Sahaje said...

ayt ayt 'i proud to be myself'
'kenangan','learn from the past'
heheheheee

the advice trus masuk dlm pale otakkk
giler berkesan

♥chentaMAYA™ said...

cheewwaahh!~
besh ayat tseb0t!
ape p0wn~
tabah k~

Wan_hazel said...

Hahaha.gd lala.thats what i want.gd gurl.huhuhu

Wan_hazel said...

Thankz maya.u 2.hehehe

panggil aku sheh said...

tengok KFC terus dibaham
haha..aku kurang paham!

Wan_hazel said...

Wan sndri pn xfhm.hahaha