Wadah Madrasah Pengalaman: design baju untuk Blog Wan Hazel (ada peminat ke)


Thursday, June 24, 2010

design baju untuk Blog Wan Hazel (ada peminat ke)













Salam korang..







Aite...Pagi nie Wan design baju untuk Blog wan nie.. hmm..Untuk wan gune sendiri lah.. Lame gak design baju nie..Wan fikirkan senang je..upe nye susah gak...Idea kurang kot pepagi nie..hehehe..


Korang nak tengok tak??..Ok nie design kat bawah nie..






Klik Untuk pembesaran image




Taklah cantek and gempak sangat kan.. OK lah..korang nak tak baju nie??hehehe.. Wwan ase mesti design baju nie law nak print...mesti around RM50 kebawah kot..Tak taw gak lah...huhuhu...Tak sabar plak nak p wat baju nie..huhuhu


Law pakai bju nie...mesti bangge skit kot..mane tak nye..ade baju sendiri..hahaha..Owh ye...kat bawah nie design bahagian hadapan baju tu...



Klik untuk pembesaran image



Ape pendapat korang??? ok tak?? komen ye..law yang sudi komen ..huhuhu






Tu je



papai




Mek Sayang kitak orang suma...





.



21 comments:

asfz lily said...

cantek.
asfz suka...
pandai wan hazel design...

leh x design tok asfz skali :)

jum komen asfz yer en3
http://asfzlily.blogspot.com/2010/06/aiz-batu-campur-tips-tangani-teman.html

Miss Ekin said...

alahai kiutnya baju..

Miss Ekin said...

alahai comeinya

Wan_hazel said...

asfz lily


tengs asfz lily nak design..huhuhu..tu kene tunggu mase yg free sesgt//ehehe

Wan_hazel said...

Miss Ekin

tengs..hehehe...comel ke??

Miss Ekin said...

agak comel la..tp asanya kalau ekin yg buat lg comel kot..hahahahaha

LyNn HaMzAh said...

cantik wan...tp kalau tmbh lg warna kat baju tu sure nampak lagi menarik...

anassuhada said...

cantek cantek. tp guna la tshirt hitam kalo nak design tu lg nmpak. heeee

~~dieylah~~ said...

kacak..pandei design..good job..
design bju blogger juak k..hehe

Wan_hazel said...

LyNn HaMzAh

law tambah lagi kaler mesti mahal lagi koz..hehehe..nak kene bajet gak,,n tengs pndpt tu,,

Wan_hazel said...

Miss Ekin

law Miss Ekin yg wat sure comel pnye..hehehe

Wan_hazel said...

anassuhada

tengs pndapat tu..nanti wan try gune kaler hitam

Wan_hazel said...

~~dieylah~~

design baju blogger ya,,,ya mok byk pndpt dari sidak..hhehehe

gem said...

mantop design.. fufufu~ best nye lahh kalaw jdik cm wan..; bole siao design baju utk belog sendiri.. ;)hebat2 ;)

Wan_hazel said...

gem

hahaha///senang je nak design tu..tak susah..law ade adobe photoshop..try byk kali wat desig...bleh tu

Fane Davis said...

canteek!!!hehhe
wan,ko edit picture guna program pa??photoshop ka?gimp ka?

Wan_hazel said...

Fane Davis


wan edit gune adobe photoshop..n lepas tu download brush utk adobe..senang nak design law de brush yg dah siap...

Fane Davis said...

free ka download brush tuhh??saya masih muda lagi dalam photoshop...baru ambek sijil..ehehhe
wan dah tahap master gitu..hehhe..

Wan_hazel said...

hahaha,,mater tp tak pro pun.. ambek memng free je...n lepas ambik loaad kat dalam brush adobe tu..taw tak camne?/nie tmpt ambek brush tu...

http://myphotoshopbrushes.com/brushes/page/

Fane Davis said...

thanks Wan...

Wan_hazel said...

welkam..hehehe