Wadah Madrasah Pengalaman: Simpanan malam ramadhan dan syawalku


Wednesday, June 23, 2010

Simpanan malam ramadhan dan syawalku









firework
Salam geng











Tak lame g nak Puasa kan..Wan hitung hitung tadi pun tinggal brapa bulan je lagi.. Pejam celik pejam celik dah masuk bulan Ramadhan nanti.. Sesape yang belum ganti puasa tu.. Jangan lupa ganti taw..


So korang ape persiapan untuk Ramadhan nie..Wan tak nak lah tanye pasal persiapan raya..nanti dah dekat nak raya baru Wan tanye..hehehe.. Wan taw mesti raya korang tahun nie gempak kan..Baju Raya dah wat ke blum??huhuhuhu. Duit untuk Ang pau jangan lupe bajet taw.. huhuhuhu






Wan untuk Puasa nie...Wan dah ready ngan mercun Wan.. A-Boom.. Tak sabar plak nak Puasa kan... Raya pun.. Tengok je photo kat atas tu.. A-Boom sebesar tu..mesti gempak satu sarawak..wahhhh..tak sabar nak nyalakan sumbu mercun tu.. hahaha.


Biar satu Malaysia taw , Sape Wan Hazel..hahaha..


Malam malam bulan Ramadhan, Wan suke sangat, sembahyang trawih... dengar plak suara merdu orang mengaji.. susah nak gambarkan perasaan tu.. Law Wan tak de kuliah.. mase nak berbuka ramai ramai ngan Familly.. Time tu memang Happy sangat. Semua ada berkumpul.. tapi Wan jarang nak berbuka satu familly..study punya pasal..tak kisahlah kan.. Hope tahun nie dapatlah berbuka ngan Familly..




Papai




Photobucket














selamat menghitung ari untuk Ramdhan k..







.



9 comments:

~~dieylah~~ said...

dah ready nk pose ke wan..waa.
best nye..x sabar gak ni..hehe..

Wan_hazel said...

hahaha..mestilah dah ready,,,duit blanje study pun kurang...makan tak kisah dah..bab puase kan..so dapatlah bajet duit...huhuhu

YamMy said...

berbuka puasa dgn keluarga paling seronok. mase first time buka puasa tanpa family saya sedih sgt.. huhu

pstt.. jom puase sunat bulan rejab ni.. banyak ganjarannya. peace~

si chentapelangi said...

nak mercun satu !
ngee :3

♥cutebabygirl♥ said...

hati2 men mercun! :)

Wan_hazel said...

YamMy

btol tu...bebruke ngn famlly prasaan tu len sgt..huhuhu,,,nak puasa ...jum..

Wan_hazel said...

si chentapelangi
♥cutebabygirl♥

men mercun ati2..nak ke..bebudak tak leh men mercun..hehehe

HEROICzero said...

wooahh nak raya dh.. aiseh kene puasa dulu.

tan tin tun, bunyi mercun.

Wan_hazel said...

HEROICzero

tak sabar dah nie..ank raye .///mama nak raye cepat./.hahaha