Wadah Madrasah Pengalaman: belum sempat nak tersenyum


Sunday, June 20, 2010

belum sempat nak tersenyum


















Duit dalam bank Wan tetibe ilang... bukan skit tapi banyak...ape dah jadi...camne nie....











hm




.



27 comments:

pUtRi_sayaNg said...

laaaa.. asal jdik cmtu 2.. ishhh

Wan_hazel said...

wan pun tak taw putri,,,tadi cek on9 tetibe je duit kurang...skang dah tak taw nak wat pape..esok may b wan ke bank...

Lovely Kitchen said...

bank mana wan? 3 or 4 angka yg ilang tu? Harap dapat semula duit tu...sabar ye...

pUtRi_sayaNg said...

laaa.. nt tnye laa org2 kt bank 2 ek.. hurmm.. bhaya tuw..

Wan_hazel said...

lovely kitchen..

RHB bank...3angke lesap camtu je..stahu wan..wan tak pernah g kuar duit mggu nie,,,

Wan_hazel said...

putri..

memang bahaye..tak pernah jd camnie..geram btul wan...

Abu Luqman said...

Selamat Hari Isnin yang Indah..sabar ye wan..berdoa agar duit tu jumpa balik ye

Wan_hazel said...

tengs....

hope dapat blik...

maCy said...

membe maC pna kne.. g bank pn xpat blk... kne rm200 plak 2.. sian sgt.. hope wan ta kne cm2..

zuana said...

xtny ker pegawai bank tuh? cek la tgk per yg jadi k wan? jgn sedey n marah eh... senyum selalu

zaza said...

wan nnt pegi bank tu tnye okeyyy... satu sen hilang pun tetap duit tu.. kalo nk cukup sejuta tetap kena ade satu sen...

hope u sabar k...

Wan_hazel said...

macy..

hope wan taw camne or sape yg leaspkan duit wan tu...law phak bank tu tak ambik tindakan,,,tak nak lah wan nak simpan duit dlm tu lagi,,,nak wan ACC bank len je

Wan_hazel said...

zuana..

nak kate tak sedih...tak jugak..geram sgt...duit lesap mcm tu je...

Wan_hazel said...

zaza

tengs...wan tadi tak sempat g..koz keje byk...besok wan akan g...

chentaMAYA said...

lame suda tidak sggah sini~

Ichako said...

tak setel lagi ey?
wan xde ke simpan resit2 sebelum ni mase withdraw?
kalau ade boleh cek kalau2 wan terlupa ke ape kan.

Wan_hazel said...

wan masih simpan resit last tu,,,
lepas tu wan tak kuarkan lagi duit..tetibe je lesap duit tu,,ari nie wan nak uruskan biar setel semua..wan pun ad edgr2 org ckap duit tu phak bank ambek urk insuran..entah betul ke tak??

HEROICzero said...

oh i thought its juz me!

Penah jadi. memang sure sangat dlm bank ade about rm250 (oke x banyak) then ble cucuk, nak kua rm200, die ckp (hehe die cakap. sape cakap?) x bole sebab x cukup baki. then check balance, ade rm80! wor! mane pegi yg lain?? rm100++ ilang~~!!

sampai skrg x puas ati~ mane g duit tersebut... T.T

sekian, luahan jiwa.

keh3x

Wan_hazel said...

bro,,,tak wat report ke??/camne bende tu bleh jd kan??/heran plak...geram pun ade

White Bird said...

RHB?? nk kena vheck selalu gak ni.. sbb sblm ni saving jer tak selalu check..

harap dpt lik la duit wan tu

Wan_hazel said...

semua dah selesai....phak bank yg wat kesilpan..tp duit wan tak dpat nak claim blik..huhuuhu,,ciannye wan..

I*K*T*I*R*A*F said...

hah? takutnyee.

nuyuEna said...

pelik tuh wan..kot2 ade spe2 gne num akaun wan tuk beli somethng secara on9..try pikir balik..:)

penulis cyber said...

pihak bank yg salah tapi duit x dpt claim? rugi la mcm tu.

Wan_hazel said...

geng..yep...law nak wan claim,sush sgt..tak pe lah...jd kan amal je bende tu...wan sdekah...ade hikmah nye kot bnde nie,,,

camellia said...

ilang????? sian nye kat wan...

Wan_hazel said...

ye lah..ilang ..p tak pe biarkan je...hehehe