Wadah Madrasah Pengalaman: contest mata menawan :)


Thursday, June 24, 2010

contest mata menawan :)








syarat-syarat penyertaan :)

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw..
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7.contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni.serta link referral anda :)

hadiah

pemenang mata menawan: * akan dapat 1 pasang contactlens made in korea yang tahan 1 tahun dan pemenang akan decide sendiri nak contactlens warna apa..(fatin akan contact dgn pemenang kalau dia ada rabun fatin akan bagi dia contactlens yg ada power)
*akan dapat hadiah misteri yang boleh mencantikkan mata.

referral terbanyak: akan dapat hadiah misteri dari fatin.(hadiah yang boleh mencantikkan mata)
'




------------------(copy 100% dari blog penganjur)




Mata yang wan pertaruhkan plak..









wan tag
azizan4444
fafau






Referal Wan

fatin hanani






.



13 comments:

fatin hanani said...

hahaha biru plak hahaha
thnks :D

nur_cahaya said...

comey laa mate...
^_^

nur_cahaya said...

comey laa mate...
^_^

Ery Farieha said...

kate wan hazel
tp nape mate biru?
:P

Wan_hazel said...

fatin hanani


hehehe...biru itu sejuk..eceh

Wan_hazel said...

nur_cahaya

mate je comey..org nye tak ke??/ehehhe...gurau je

Wan_hazel said...

Ery Farieha

a ah lah kan..betul gak..hazel kan oren2 skit...nape plak biru..hehehe..

HEROICzero said...

seriously, mata memang kaler biru ke ape.. woaaah~

Wan_hazel said...

HEROICzero

alahai..tak lah..tu wan edit tu..kaler bru tu..hahaha

Fane Davis said...

cantekk mata....biru laut ya...hehhe...iras-iras mata mat saleh pulak..hehhe

Wan_hazel said...

Fane Davis

hahaha..tengs...iras2 mat salleh..huhuuh

Fane Davis said...

wan...apasal kedekut star tuk fane ek???huhuhu...kecik hati...;(

Wan_hazel said...

alahai....hahaha...jgn lah kecik ati...alolo