Wadah Madrasah Pengalaman: bila chatbox/shoutbox kene bukak page yang len..


Wednesday, November 24, 2010

bila chatbox/shoutbox kene bukak page yang len..



.


Salam korang...


Hari nie nak ulas skit lah pasal ade sesetengah blogger yang guna and tempatkan shoutbox bila je klik trus open page lagi..kire macam kene masuk page yang len lah..Bukan ape..orang macam Wan nie dahlah tenet slow..kene lak macam tu..Kadang tu Wan tak dapat eply pun jejak korang..Bab terpaksa tunggu lame sangat..dah lame sangat tunngu tu..terpaksa lah wan close...ramai lagi jejak blogger yang Wan nak eply..


Bagi Wan penggunaan nie susah sangat...Maaf lah bagi yang guna sistem widget macam nie..bukan nak jatuhkan semangat korang..Tapi nie pendapat Wan je..and sedaya upaya gak balas jejak korang k..Wan tak sombong taw...Law tak de jejak kat tempat korang tu..Tu masalah internet Wan lah k...ciput sangat..hehehe


Nak bace latest entri pun susah..terpaksa back balik ke Home...hehehe

K lah korang..Tuje Wan nak kongsikan...

Law bukan Wan sape lagi nak tegur kan..peace...


Maaf taw law ade yang dah tak suke kat Wan lepas nie..peace

Berbicara masih bercermin diri.


.



34 comments:

L@n@ a.k.a Mak Budak said...

yup.. tenet akak pun slow .. citarasa masing2 kan...

Elya Melyssa said...

hyee...
wan :)
*ttbe kaaaann :)
ahha

Siti said...

hehe. tak terasa pun.sbb tak buat macamtu. =) tapi mmg ada gak yg buat mcm tu.mula2 rasa macam wahh kagumnya.pd siti tak jd masalah sgt sbb line laju.sian wan ea.hehe

i am S!L4H.. said...

hehe btol2....ngeee
line sy lg slow kdg2 tu..

iszieylyanziy said...

wan!!! is sokong!! internet dah la lembap,,,spoil mood nk tgglkan jejak jew,,huhu,,,

efa said...

hoho..semua org fhm kot bab ttg shoubox tu...kekeke..nice blog :)

Mata Hati said...

setuju dengan apa yg wan tulis

Mata Hati said...

wan, kalau nak mintak edit sekeping gambar, brp bayarannya? sekadar bertanya :)

chiLleD...!! said...

setuju ngan wan..bile tenet slow trpksa blah cmtu j lah tnpa tgglkn jejk..nk load main page pon dh stu hal..bile kna bkak pge lain, kna tggu lg..tggu py tggu, shoutbox lak xkuar..huhu..tp pape pon try gak reply blik..bile tenet lju, cpt2 amik pluang..hehe

Wan_hazel said...

L@n@ a.k.a Mak Budak

tu lah kak...nak tegur pun serba salah kan...

Wan_hazel said...

Elya Melyssa

huhuhu...

Wan_hazel said...

Siti

ahhahaha...cian kan kat wan..line slow cam ciput...

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

wan lagi lah...law tak kene ngan cuaca...

Wan_hazel said...

iszieylyanziy

betul2..wan sokong gak...alek2...close je lah kan..

Wan_hazel said...

efa

ade gak yg tak faham..ehehhe..peace n tengs

Wan_hazel said...

Mata Hati

setuju2..law nak eddit sekeping gambar...Wan pun tak taw nak cas brape ..tg camne nak edit tu lah...tak taw lah nak cakap bro...top up utk wan je lah..ehehhe...

Wan_hazel said...

chiLleD...!!

wan stuju2..betul tu..cam same je kite nie..ehhehe

anamizu said...

betol tu wan..
sedih je rase bile xleh nk tinggal jejak..
mklumla nk gune yg speed mcm roket x mmpu ha..uwawawa

Wan_hazel said...

anamizu

hahah..tulah...nak yg macam roket je kan..hehehe

Cik Aien said...

sejak 2 menjak nie, tenet ain pun slow..

Wan_hazel said...

tu lah kan cik aien...tenet nie macam2 je prob

Yann Mazian said...

mena ya wan. kmk setuju ngn ktk.. sik semua urang ada tenet laju bah. mun dh lmbt glak tunggu nk shoutbox loading ya, alkisahnya tpksa lah tekan butang X nk? hihihi.

Wan_hazel said...

yann...mena ya...nie da cara len mun x X kan jak...

Cheqna said...

btul tu..kdg penat trus out je..hehe

:-)

nany said...

hehe..setuju..
*pest time post komen kat sini XP

suzie rahman said...

tp wan..shoutbox yg tergntung pon der mslh.tu suzie wat biasa je..adeh mls dgr org ckp xleh bka lah..per2 yg seangkatan----

Wan_hazel said...

Cheqna

hahaha..betul3

Wan_hazel said...

nany

hahaha...tengs taw

Wan_hazel said...

suzie rahman

bab page suzie terlampau berat..n tempat suzie letak shout tu salah...septutnye gadget HTML tu suzie letak paling bawah skali...

mahira oya said...

lame x singgah sini..wassup

suzie rahman said...

mmg dh lth bawah wan...adeh biasa r wan ,suzie xreti nk edit2.dulu pon wan wat..

C@H@Y@ said...

bleh tlg cahaya x? cahaya maseh baru dlm geng blogger ni..klau sudi follow blog cahaya http://miszcahaya.blogspot.com thanks..

Wan_hazel said...

cahaya

tolong ape cahaya??

Wan_hazel said...

suzie

owh..hehehe..page load kene ringan sikit taw