Wadah Madrasah Pengalaman: NUFFNANG musim ini


Monday, November 22, 2010

NUFFNANG musim ini

.



Salam Korang..


Hari nie Wan nak share lak pasal NUFF Wan..NUFF Wan tak gempak macam korang..Income skit je..Tak banyak..




Hari nie Traffic ke blog Wan banyak gak..Yang View je yang Uniques plak skit je...aiyo..nape lak camtu erk??Tapi syukurlah View cukup cukup makan..Tengs bebanyak wat pengunjung blog Wan..Kehadiran korang mewarnai lagi wajah teratak Wan nie...


Rongak je kan...Macam tangga tak siap...Al maklumlah skang Wan dah jarang nak Blogwalking...Asaimen berlambak..Final exam dah dekat..Blogwalking dua tiga kali je dalam satu sesi ke blog korang..Wan tetap jenguk korang taw..peace



Buffered earning Wan lak tinggal satu je..NUFFNANG tolong kasi BE lagi kat Wan..Wan nak BE lagi...tolong tolong..ENCIK NUFF kan Baik Hati...



Income Wan lak..ciput je...Nak wan kuarkan tak??hehehe..Cukup dah wat mase nie??

K lah korang..


tu je yang wan nak kasi taw..


papai.



.



37 comments:

misSbLurRy said...

wow..banyak

Wan_hazel said...

misSbLurRy

eh mane de banyak..skit je

Cik Aien said...

kire banyk jugak visitor ke belog wan nie :)

haniszieti said...

camne nk wt nuffnang ni wan???

Noname said...

wan, mcmane nk kasi duit naik ek? kmk dah buat nuffnang tu, tp duit sik naik.. rm 0.00 jak dr mula smpai skrg ni.. btw, bnyk dh tu rm 300++..

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] said...

manyakkkknye.....nak gk hehe

Wan_hazel said...

Cik Aien

bleh lah..tp tak byk sgt...hehehe

Wan_hazel said...

haniszieti

g kat site nuffnang..sign up cam biase je....macam wat FB...ekot arahan je k

Wan_hazel said...

Noname

ktk mesti byk traffic ke blog...entri gempak so bilngan pngunjung ramai...law ade BE baru kejap income nak masuk

Wan_hazel said...

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅]

hehehe...nak gak ke??/aaa...kene bykn traffic k

fatin hanani said...

wan nak tanya ni..serius atin x faham pasal nuff ni

eyy hehehe geram rasanya..semua org tau hehe :D

emm BE tu tgk cm na??
patu klu kata dapt duit yg nuff bgkan...
Kita nak kena wat apa??hehe maaf xtau la

Pendekar Berkuda said...

ahahaha....tengok pakai IE blog ni macam serabai rambut antu je...haha

i am S!L4H.. said...

ha a la wan...byk tu 300.++
bleh tambang pegi balik semenanjung...eheheeee

Wan_hazel said...

fatin hanani

law nak taw BE tu..ade je kat earning tu...law dah dapat income...law dah RM50 baru leh cahout...and pihak Nuff akan send cek ke umah..

Wan_hazel said...

Pendekar Berkuda

huhuhu,,

Wan_hazel said...

i am S!L4H..

hahaha..tak bnyak mane pun...sikit je tu

fatin hanani said...

owhh klu dpt 50 bwu depa bg ehh..
klu dok ciput g ni x la ehh hehe :P
thnks

BE tu yang depa dok tulis campaign name tu ka hehe

patu klu nak BE bayk tu kan..kena org klik iklan kita ka?? or x smestinya hehe

maaf bnyk tanya :P

NeidIyra said...

nih B.E yg ke brape puluh nih??
hehe
peace :D

HAZWAN17 said...

better cash out ke kumpul dulu erk bro?ade efek pape ke..
nuffnang ku sudah ade 100 lbih..
tp xtau nk kumpul ke nak cashout

Wan_hazel said...

fatin hanani

bukan..BE diorang tulis Buffered earning..campaign iklan sementara je...laww dah Be org tak yah klik pun..income tetap ade..

tak pe...malu btanye sesat jalan kan..ehehhe

Wan_hazel said...

NeidIyra

dah tak taw lagi dah..Be yang kbrape nie..hehehe

Wan_hazel said...

HAZWAN17

entah lah..tak de efek pape pun...hehehe

fatin hanani said...

wan be tu tgk tang mana hahaha :P

Wan_hazel said...

fatin hanani

BE tu tgk kat bhgian earning...atas campaign...

JRY said...

income nuffnang aku x naik2. apahal ar? huhu

Wan_hazel said...

JRY

bab tak de iklan or traffic korang kot...

Nureen said...

banyak la tuh..kiter nye graf mendatar jee...hehe

neno said...

hey... thnx bg info2 yg bernas... ;)

Wan_hazel said...

Nureen

hehehe..mendatar tapi tggi2 kan...

Wan_hazel said...

neno

welkam..peace

fatin hanani said...

hehe thnks wan sbb rajin mnjawb hee :)

fatin hanani said...

hehe wan nak tnya g..
napa time atin tgk kat nuff atin..
xdk pun BS 2..
ada cmpgn name ja heee

Wan_hazel said...

fatin hanani

BS???ape tu???BE ke??law tak de ..makne nye atin tak dapat BE lagi...ehehhe

fatin hanani said...

owhh ok hehehe thnks wan..nak kena bg dapt nihh hehe..

xmo la gelak..atin xtau ahh sal nuffnang 2..men letak ja lam blog 2 haa heee

Wan_hazel said...

tak gelak nie..atin kene up traffic k..byk kn pengunjung ke blog....

Miza Yusof said...

wan. banyaknya earning wan ni. dah penah cashou ke blom ? tahniah wan :)
teruskan berblog :)

Wan_hazel said...

dah pernah..kenyang dah wan mam duit nuff nie..ehehhe..syukur sgt