Wadah Madrasah Pengalaman: Harry Potter And The Deathly Hallows Disebalik tabir...


Sunday, November 21, 2010

Harry Potter And The Deathly Hallows Disebalik tabir...

.



Salam Korang...

Mesti korang dah tengok kan Harry Potter And The Deathly Hallows ..Tengok memang best law korang berlakon memang tak best..dalam tak best dan payah tu..ade gak aksi lucu..And kenangan yang wan tak leh lupakan..

Law korang nak taw..Wan lah yang berlakon dalam tu..hehehhe..



Time nie Wan baru je bangun tido...Tak taw lah orang dah wat pengambaran lak...Tu lah wan tersenyum senyum je mase tu..yang len semua serius nak mampus..hahhaa...Pengarah siap bagi warning lak kat wan..walaupun Wan dah pro dalam dunia lakonan nie..tetap gak ade masalah..Lucu..hehehe




Yang nie mase nak wat aksi seram seram ngan jampi..nampak tak orang kecil bawah tu...memang tak leh tahan lah ngan mamat tu...gile lucu..hahaha..Mase nie Wan dah penat sangat..Siang malam je wat aksi..Semua nye wan wat sendiri..



Time nie Wan ngah sakit perut..Tahan je lah kan..g pun ade makwe Wan...Lupe lak nak kasi taw...Wan enjoy sangat belakon ngan awelz Wan tu..Tapi yang tak bez nye...Boyz yang same ngan Wan tu suke sangat potong line..Geram nye...Owh tidak...Nie last amaran warning wan wat Boy tu..Law ade bace nie..jangan kacau awekz Wan lagi k..Law tak..Siap lah...



Last last..Kite orang ambek photo sebagai kenangan...Walaupun penat tapi hasil yang kite orang dapat lebih bernilai..So korang..saksikan lah lakonan wan dipawagan yang berdekatan..


Ok tu je..

waaa...rindu nye saat tu..


K lah korang..


papai..


hehehe..peace


.




35 comments:

ieyza said...

perasan tol laa dak nie...hehehe

Noname said...

pergh! terbaek wan! tp kepale besar sgt! hahahaha tp best gak r! nanti lepas abes examni, insyaAllah r sye g tgk wan dkat pawagam tu.. wakaka!!

Wan_hazel said...

ieyza

hahhaa..peace

Wan_hazel said...

Noname

hahhaa..sengaje je wat kple besar tu..hehehe..

NurSolehah said...

kah3... klakar r..

Akak xtgk lg cter ni... :(

::cikserai:: said...

ahahha..wan sengal..tapi comel je gambar kepala besar..nak blajar bley??

Wan_hazel said...

NurSolehah

hehhe..jgn lupe tg kat pawagam k..hehehe

Wan_hazel said...

::cikserai::

boley je tak de masalh...hehehe..nak blaja yg mane??

.:: dieylah :: said...

hahaha..lucu..best x cita ya ow..da org madah x best... ^^

*cilipadi=hafizah* said...

woa..ader watak baru daa dalam harry potter..hihi..

aye ade tag wan
http://matapenaalsunan.blogspot.com/2010/11/cerita-hangat-blogger2-sesi-soal-jawab.html

syakey said...

tak boleh blah... haha

titirara said...

Haha . jangan la perasan sgt . hehe :)
tapi pandai edit pic .
nampak real tapi klaka . hehe

Adira Jamal said...

eh kene tgk ni!

Wan_hazel said...

.:: dieylah ::

hahaha..sapa madah xbez tek??

Wan_hazel said...

*cilipadi=hafizah*

ok..tengs taw

Wan_hazel said...

syakey

hahhaa...bleh blah je kan..ahhaha

Wan_hazel said...

titirara

hahaha..tengs taw...peace

Wan_hazel said...

Adira Jamal

hahaha..mesti kene tgk taw..

alienelliz said...

wahh....wan!! nak tgk la mcm ni, nanti kalau ad filem lagi bgtau ell...nak juga join..haha =P

Wan_hazel said...

alienelliz

hahaha..ell nanti wan tanye ngan producer k..hahaha

misz FaTiN said...

fuyohh... mantop la wan.. nnt nak tgk la cite ni..huhu..:)

Wan_hazel said...

misz FaTiN

hehhehe..jgn lupe tgk k.

::era:: said...

hahaha ,,, kelakar laa :D

Wan_hazel said...

::era::

hehehe..peace

fatin hanani said...

haha comeynya wan haha
nakal an wan ni heee

Wan_hazel said...

fatin hanani

hahahha....no komen..malu lah...hehehhe..

kikilalahsite x) said...

hahahaha . apa la wan nie . boleh pulakk . :P

yg penting . ron mesti gakk ngan hermione . tak le ngan wan or harry. hahahaha :P

jahat gilaa ^_^

btw , suka sangat !!! :)

Wan_hazel said...

kila

hahaha...mesti ngan wan lah...mane leh camntu...ahhaha..kila jahat

nadey said...

xleh bla gamba!!!!!!!!!!! klako smpai sakit kepala aku....huhuhu

Wan_hazel said...

nadey

hahaha...sakit kpale tak pe..jgn pecah kpale je..ehehhe

kikilalahsite x) said...

hahaha . wan ag jahat coz org dah serius gilaa dia bolehh pulakk senyum2 ag . terbaikk la wan :P

Si Gadis Semasa said...

encik wan ! huhu , Saya Suka Blog Awak La !

http://choimika18.blogspot.com/2010/11/saya-suka-blog-awak-la.html

Wan_hazel said...

Si Gadis Semasa

hehehe..tengs taw

Miza Yusof said...

comel aaa. pandai wan edit :)

Wan_hazel said...

miza

ehehhe//tengs...