Wadah Madrasah Pengalaman: SALAM TAHUN BARU 2011


Friday, December 31, 2010

SALAM TAHUN BARU 2011





.





Salam korang....


Selamat Tahun baru wat seluruh rakyat Malayasia....Ramai yang dah Post pasal 2011 nie kan..And Wan terfikir gak nak post..And Wan dah siapkan gak Banner 2011 nie..Law korang nak ambik..Ambik lah..leh je..


L
aw korang tanye Wan...Ape yang dah Wan lalui dalam 2010 nie...Wan akan jawab..banyak perubahan yang terjadi kat diri Wan malahan Blog Wan gak..Bohonglah law Wan kata Wan tak sedih tinggalkan tahun 2010 nie...





Halwa Telinga

Parut itu ada jika ada lukanya,
Sayang itu ada jika ada kasihnya,
Tawa itu ada jika ada gelaknya,
Dan airmata mengalir tatkala sedihnya irama,


Salam Tahun Baru...Kadang aku tak terfikir pun akan menginjakkan kaki ku mengakhiri 2010 namun apa daya ku..Dalam paksa aku rela..Entah runsing hati bila berfikir setanak tanak otak..Apa yang ku lalui ku biarkan tertulis sebagai kenangan..Dan pasti esok akan ku karangkan lagi disudut yang ku gelar bicara..


Langkah makin jauh..Lemah longlai aku tidak pasti..namun kaki ini tetap lincah seperti dulu cuma ada sekeping sinar yang hilang..Hari kian berubah tahun makin melangkah semua berubah tapi aku...???


Hiruk pikuk dunia ilmu makin kurasai..pasti Semester kali ini semakin berat buatku..Apa tidaknya..Tahun terakhir buatku..Moga perjalananku sentiasa dipermudahkan..Kejuruteraan Elektrik Kuasa ..Sem5..


Aku doakan kehidupan kalian dipermudahkan dan lebih bahagia selepas ini..Azam baru ku biarlah tertanam dan tersemat tanpa siapa yang mengetahuinya..malahan diri ku sendiri..Biar ku pendam kerna aku punya bermacam ragam Impian dan Azam..Terima kasih aku selitkan sekali kerna selama ini sentiasa menyokong aku dalam dunia blog...


Owh ya..Ilmu itu punya pelbagai rupa..Mengapa tak rebut..Mungkin esok ia berguna buat kalian..


Setiap yang aku punya dan yang kulalui akan ku kongsi buat kalian..
Nah sambutlah kalian kutabur sekuntum bunga..



Papai
.





12 comments:

MAKCEK bukan NENEK said...

selamat tahun baru juga wan .
halalkan ilmu yang una guna kat tuto blog nih yaw .
hohox

Wan_hazel said...

MAKCEK bukan NENEK

ok2...semua halal nye..eheheh

niesh™ said...

selamat tahun baru wan :)

PG said...

Hapy new year wannn

Wan_hazel said...

tengs,..salam taun bru gak

caliph shuriken said...

smoga trus wt tutorial yg best2 ^^

p/s: shinnen omedeto gozaimasu 2011

Wan_hazel said...

hehehe..tengs bro

Mr. TN_SkY said...

ha wan..hepi new year..thanks sudi visit pOndOk kecil aku bro~ =_=

gud luck for ur life in 2011! :D

check my new entry ya :D
http://guessthisisacityofthesky.blogspot.com/2011/01/rahsia-azam-tuan-pondok2010-2011.html#more

Wan_hazel said...

Mr. TN_SkY

tengs,,,peace

bungakuning . said...

HAPPY NEW YEAR 2011 WAN .
semoga want terus sukses :)

Wan_hazel said...

bungakuning .

tengs ...

Dawia Honeyputri ✿ said...

Selamat tahun baru ye =)

perbanyakkan tutorial ye.. sebab suka dan mudah untuk ikut tuto awak..

semoga azam baru tercapai

^^