Wadah Madrasah Pengalaman: I hate Copycat!!!!


Thursday, December 30, 2010

I hate Copycat!!!!

.





Salam korang...

Hari nie Wan nak kongsi skit masalah Blogger blogger baru dalam dunia Blog nie..Isu nie slalu terjadi kat mane mane Blog..Kebanyakkan banyak Blogger yang suka ciplak idea orang..memang lah tak salah tapi sekurang kurang nya minta lah kebenaran kan..Tak salah law nak ambil law orang tu izinkan...Blogger pun ade Etika taw..

Kak Wan

Klik nama Kak Wan atas tu k...Korang leh ambek banner tu kat Blog Kak Wan...Kak Wan salah sorang mangsa ciplak ...So sesape yang sokong ..Sila tampal Banner tu kat Blog korang k..

-------------



.



24 comments:

cik aleen said...

betul . aleen setuju . kalau nk copy sekalipon , bg credit ke , mnx izin ke .

Misa Sakura! said...

haritu pict shoutbox sy kena copy. huhuhu

eh! pahal mek kelaka kedak tok ngan ktk? ahahha lupak

Wan_hazel said...

cik aleen

betul2...tu baru betul kan

Wan_hazel said...

Misa Sakura!

yeke..ciannye..eh eh,..kenak mek juak klaka munyi ya..hahaha..tedah ktk..mek byk gik kenak rompak..ehhehe..

♥ solehah ♥ said...

haha..
kmk pun x sukaa juak!!!
yerr.emo juak dh..haha..
tukuk palak copycat ya wan..
hehehe :)

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

juh2..kita bantey rame2..ehhehe

aizat912 said...

thanks wan.. walaupun xde sape nak copy blog aku, hahaha, tp lmbang tu cantik.. smaart..

Wan_hazel said...

aizat912

ahahha..welkam2...tengs gak support kempen nie

♥ solehah ♥ said...

juh..!juhh!..
smangt tok.wahaha..
kmk mok tukuk palak copycat ya
pakei patong hello kitty..hehe :)

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

suh doemon nolong wak juh..

♥ solehah ♥ said...

yeahhh..semestinya..
klak mek soh doremon pakei lampu
nk k besar bdan kdk dinosor ya..
soh doremon bsarkan bdn helo kitty..
psya lawan copyCAT ya..wahaha. :)

*bulak li cta aie..hoho

Wan_hazel said...

gus2...mun camya suh doemon kua koptar2 nya lok pakey terbang..juh2...

♥ solehah ♥ said...

hahaha,,,
kmk tetak lok..
pstok mek minjam ngn doremon..
hehe.. :)

saljihitam said...

zahiril adhzim yang berlakon tu pun same pernah jadi mangse. kesian die. tak patut betul la.

Wan_hazel said...

♥ solehah ♥

ehehhe..ok2..hehehe..

Wan_hazel said...

saljihitam'

ehehhe..betul2

yad'z said...

setujuuuu...
menyampah dengan perangai copycat yang tak faham bahasa... hurm...^^

Wan_hazel said...

yad'z

hehehe..tol tu..bukan sorg uda kan..ramai tu..

sukahaha said...

yelah.. mungkin baru nak mula kot.. modal xde lagi.. mungkin tu yang orang cakap org ada blog nak blog jugak hehe..

jemput sini yer
blog Serbaguna
blog Matdin

Wan_hazel said...

sukahaha

hehehe...tol tu..

caliph shuriken said...

kiut plak kucing kna palang cmtu, hukk...

Wan_hazel said...

caliph shuriken

ehehhe...peace bro

Wansteddy Tales said...

trimas sudi jayakan kempen ni Wan! Akk sungguh terharu dgn supot geng blogger. isu ni sbnrnya nmpk remeh tp dr merebak lebih teruk baik kita bertindak skrg. kes akk contohnya bkn kecil2 dah rsanya sbb idea pn kena ciplak. so akk rasa terpanggil nk share dgn blogger lain khasnya dan org awam khususnya. klu badge tu dorg nk buat badge rasmi pn akk sudi bagi. FOC! kempen ni akk nk teruskn gak smpi bila2 :D

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

welkam kak wan...bende nie memang kene banteras dari awal kak..law tak merebak ..Wan akan tampal badge tu sampai bila2 kak..tak buang nye...