Wadah Madrasah Pengalaman: Tempahan Template Design dibuka....


Monday, February 28, 2011

Tempahan Template Design dibuka....

.


Contoh Template

Salam korang...

Hari nie Wan nak buka tempahan untuk Design Template lak...Template yang kat atas tu..Sapa nak beli bleh gak..ehehe..Sapa cepat dia dapat..cepat cepat..Template nie Wan sediakan terus dengan Update Status twitter korang..Macam kat atas tu..Sekali dengan Header yang korang nak.

Owh ye..template yang Wan akan wat mempunyai Ajax Float Shout box yang macam kat bawah nie..

Dan kedudukan Side korang akan berada pada sisi kanan dan ruangan entri pula di sebelah kiri..Hanya ada dua ruangan..(tiada perubahan)

Law korang nak tengok untuk review Template design diatas..Sila klik link nie..
http://wanhazeljunior.blogspot.com/


Wan akan siapkan Template Design nie dengan harga RM25.00 dan keatas..Bergantung dengan permintaan si penempah untuk Template nie..Harga yang akan dikenakan bergantung dengan segala penambahan didalam template...

Template yang Wan sediakan siap sekali dengan Tempahan header..Segala Stroke atau warna yang digunakan Wan akan ikut permintaan dari Owner si penempah..Mengikut tema dan syarat..

Tempahan hanya dibuka kepada Blogger yang benar benar mahu menempah...Tempahan boleh dibuat melalui Email Wan_scremohazel@yahoo.com atau di mukabuku Wan FB Wan Hazel..Inbox/PM Saja Wan..Sebelum berurusan sila komen diruangan entri..So Wan leh kenal pasti korang.

Cara bayaran boleh melalui Top up atau bank in/cash deposit ke Acc Bank Wan.

leh tengok beberapa koleksi Template yang wan dah siapkan

Preview Tempahan Template

Sekian terima Kasih..

.



159 comments:

tia said...

wannn! sori tia xjmpe shoutbox kat sini, so tia bg tau pasal blogger idol kat sini je eh ?

bole klu beat sndiri, tp bkn minus one laa, klu guna gitar ke atau alat musik yg lain bole la :)

Siti Safiyyah said...

wahhh semakin masyuk laa wan skang ni..bila nak blanje siti ni? ;p


psstt : Jom Join Bloglist SS!

Wan_hazel said...

tia ok

siti ..ehehhe

Ain Jia Zainudin said...

wowow.. tuto best tp .. hahaa .. xbrani nk try .. xde art n xbpe reti laa..

kay_are said...

wahh.. kreatif betul!! nanti ade duit leh r tempah.. hee

CNEN AFI (dream chaser) said...

cam best.. ni kene piki konsep and kaler dulu..

Wan_hazel said...

hehehe..boleh je..ehehhe//peace

tiera Louella said...

wahh , nie sudaa bagus :)
kena mintak izin makk nieh . .

Wan_hazel said...

tiera Louella

ehehhe..boleh je....

atyn said...

cm b'minat nk tempah..
tp bleh ke xnk template yg t'lalu kebudak2an? mksd sy simple je

Wan_hazel said...

atyn

boleh je..wan ekot keinginan owner blog

chot ok..! said...

teringin !!:)

chot ok..! said...

template yang wan gune untuk wanhazel 2 dah dguna pakai orang blom?
berapa yg wan jual?:)

Wan_hazel said...

template tu belum ade org beli lagi..tak de yg guna ...blom guna lagi..rm25

iz @ aako89 said...

wan,ak nak tempah leh x?cume kalau boleh nak template yang lebih matured dan simple..leh contat balik nanti kat fb ak?

chot ok..! said...

sya nantikan email yg wan blas in yahoo..
xsabar nk mengetahuinya..:)

Wan_hazel said...

iz @ aako89

ok...inbox je wan kat Fb k...leh je law nak template camtu...

Wan_hazel said...

chot ok..!

nanti wan jenguk yahoo wan k..kang blom free lagi koz maih kat kolej...malam nanti k

chot ok..! said...

thnk a lot wan:)

Wan_hazel said...

welkam...

rosmina samin said...

hye Wan :) mcm berminat pulak nak tempah ^_^... boleh tak request template?

Wan_hazel said...

rosmina samin

boleh je..PM je kat FB wan..law ade FB..wan hazel

scha_addin05 said...

nak tampah larh!!!
tapi nak kawaii sket,..

Wan_hazel said...

scha...

ehhehe boleh je...

lee anna shim said...

hurm.. anda charge berapa untuk template ni..? saya berminat.. hehehe.. =p

how to get it..??

Wan_hazel said...

wan ambek rm25..leh wat template sendri..wan ekot design pnempah

aien hermionie said...

salam.. wan dah sihat ke belom??
kalau aien nak tempah template boleh... nak macam wan punye blog yang sebelum nie.. yang colour hitam tue.. tapi sebelum tue.. nak tengok gambar blog wan yang dulu.. cam dah ingat2 lupe dah..bleh upload kat fb tak??

Wan_hazel said...

aien

tmlate tu template classic template taw..wan tak ambik temphan tu..maaf taw...

Kak Teh Dik Non said...

nice wan......

Wan_hazel said...

tengs..aehhehe

Cinta Blueberi said...

hi wan..klau nk tempah template kna bg pswd blog ke?or wan just design tp owner blog pasang sndri?

Wan_hazel said...

tpulang kepada pnempah..law nak wat pasang skali pun wan boleh je..jgn risau..pasword n mail bloh selamt

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

wan.. gramnye tgk templet comei2..
nk tmpah jugak.. boleh kan.. tp nie tmplet utk status tweeter je ke?

Taufan Bin Ribut said...

wan ,if aku nak templet designe yg aku nak cam ne lak hargenye??

Wan_hazel said...

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z

tak lah..semua jenis leh..ehehhe...tak nak status twitter pun leh gak

Wan_hazel said...

Taufan Bin Ribut

maksudnye macam mane???nak wat semua tu berbeza??

~s U e y ~ said...

wan,saya mau jugak!

Wan_hazel said...

leh inbox FB wan k...wan hazel

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

wan... nora nak tempah template.. mean template blog kan? oleh x wan? ^_~

Wan_hazel said...

boleh je nora..PM wan kat FB k

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

orite wan... i'll do.. wowieeee

Silent Thinker said...

sgt cantek templete kamu buat!~
nak tempah!!

Wan_hazel said...

ok boleh je..ehehhe

iela_arepis said...

nice..nk tmpah sa2 bleh x...

Wan_hazel said...

tengs..boleh je...PM wan kat Fb k

Sern said...

nak!! nanti sayaPM!!

Wan_hazel said...

ok2..ehehhe..peace

hoyahadis said...

wan..akk berminat nak tempah ni..bole add akk kat fb tak.. HoyaHadis..akk punye fb tk bole nak add pulak..hu..hu..akk da sediakan design ni..berkobar-kobar nak tempah..

Wan_hazel said...

hoyahadis


ok kak..wan add akak k

lalink7 said...

wan..

sis nak satu..sis add wan okey.. =))

Wan_hazel said...

ok sis..ehehhe

ceriteraliyana said...

nk tempah jugak lah..bole lagi tak??
dah add da kat fb, ^^,

Wan_hazel said...

ceriteraliyana \
ok boleh je...PM je FB wan k

Idzlikha said...

nak tempah jugaklah... :)

Wan_hazel said...

idz..

leh PM wan kat FB...wan hazel

not irene said...

saya pm awak kat FB ya...

eza m kassim

Wan_hazel said...

ok..no prob..peace

Princess Feyqa said...

awk sye nk tempah lah cmnie hehe add kt fb ea?

Wan_hazel said...

a ah....add je kat fb

Azura said...

Hai. Nak tempah template... Dah add di FB.

Wan_hazel said...

ok...wan akan approve

emma michiyo said...

sy dah add di fb...
dan dah bagitahu ape yg sye nk di fb.. harap menerimanyer..:)

Wan_hazel said...

ok..ehehhe...

Dieyana Stailista said...

sy nak tempah gak...

Dieyana Stailista said...

sy nak tempah jugak... bole x wan terus pasang semuanya lam blog.coz sy x expert sgt lagi lar....

Wan_hazel said...

a ah..wan akan pasang skali..hehehe/..dont wowi k...

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

agak2 lau akk nak tempah full boleh x wan??

wan nurul hezrina said...

mummy ada email..n blehtak ym mummy kat nurulhezrina1983@yahoo.com.my

nak gak tempah tamplete n nak tahu detail harga.atau anggaran harganya

Wan_hazel said...

nuyui a.k.a miss NUSHA

boleh je kak...akak kasi detail kat FB wan..law nak

Wan_hazel said...

wan nurul hezrina

ok mummy..law ade FB lagi senang...Wan atk on YM lah Mummy...

fitrah said...

nak tempah jugak la....blog fit sekarang dah jadi ppelik dah...gara-gara nak edit sendri..huhu

Wan_hazel said...

boleh je...PM wan kat FB taw..wan hazel

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

akk hntar kat email yer..t tgk..

Wan_hazel said...

ok kak..wan tgk nanti k

MEKAR said...

Salam wan.

Kalau blog yang blog dot com kamu boleh design tak? kalau boleh, nnti akak email ya. tq

Wan_hazel said...

akak..law akak guna masih edit blog guna blogspot..wan boleh design

MEKAR said...

oh..begitu ker? akak punya hosting+domain sendiri. bukan blogspot. TQ wAN

Wan_hazel said...

owh ok kak

~CahayaDinie~ said...

..hai wan,dinie nak tempah template..ini serius,bukan main2..nanti dnie emailkan gambar kat wan ekk..tenks..

Wan_hazel said...

ok..law ade FB lagi senang ..ehehhe

Mrs.Yie said...

wan..akak nak tempah template..

Wan_hazel said...

ok kak..boleh je

mOoN IzzaN said...

salam wan,, nak tempah template sekali ngan header... boleh x? :)

Wan_hazel said...

moon izzan

boleh je...PM je wan kat FB..wan hazel

mOoN IzzaN said...

ok wan...sat lg moon pm wan.. :)

Wan_hazel said...

hehehe..ok..peace

eilaratu said...

hello, eila nk bukak blogshop : )
so eila nk tempah template design .

RosyguLt said...

wan,sy nk tempah design... :D

Wan_hazel said...

eilaratu dan rosygult

boleh je...PM wan kat FB k..wan hazel

mizzkechique said...

salam wan.. akak nk tmpah template.. nt akak inbox dalam fb wan..

tina kechique =)

Wan_hazel said...

mizzkechique

ok kak...

Cik Kuntum said...

yeay Cik Kuntum maok tempah template juak..eh geney oh heheh serius tok aie.. before puasa boleh siap sik? ;p nang Cik Kuntum demand binti cerewets muahahaha... mun ok do kaong-kaong at my shout box oke.. almaklong my ear got problem.. hihii

Wan_hazel said...

ok lak mek kiak kaung kat shout ktk..ahhaha...no hal mun gik kiak kaung tok dah jadi hobi koh...hehehe..

atiqah hanani said...

wan.. iqa nk tempah boleh?

Wan_hazel said...

boleh je...inbox wan kat FB k..wan hazel

miranawi said...

mira nk tmpah boleh?

Wan_hazel said...

mira..leh je..PM wan kat FB k...

miranawi said...

mira da pm wan da. tp xdpt rspon. ;(

Wan_hazel said...

wan dah eply

ummie-shop said...

Wan.. akak dah pm untuk tempah header di fb ye..

Wan_hazel said...

ok kak...tengs

Si Cilik Mish Ross said...

sala...saya juga ingin wat penempahan template..hope bley bg respon t'hdp im sy..i'll really need it..

Si Cilik Mish Ross said...

nak tempah template..

Wan_hazel said...

boleh je..PM wan kat FB k..wan hazel

Si Cilik Mish Ross said...

ok dah pm kat FB wan...

Wan_hazel said...

ok..peace

cik saa said...

saya berminat nk tempah!

Wan_hazel said...

boleh je..leh PM wan kat FB

RayQuaz said...

Wan . arif nak tempah template :)

B.u.n.g.a.O.r.k.i.d.z said...

salam wan...
nora nk mnta bantuan dr wan..
hehehehe nak tempah template kat wan nie.. nora dh bosan dgn template yg sedia ade...
nnti nora inbox kt FB wan ye.. xsabar nk tukar yg baru @___@

Wan_hazel said...

ok nora...should no problem...

cayang GIRANG muahx muahx said...

tringin nk 2kar template baru...
nk tempah, nk tempah,, :D
lau wan baca ni mcj at girang k 0179239342,, nk inbox at fb,n email susah cz x on9 slalu, hee~

dayfeda hassan said...

lme dh nk tkr..tp xde mase..nie de mse sy nk tukar la..nk tmph ek..hehe^_^..nk bg pe info je klu pm???

░♥si lampu neon♥░ said...

wann u design ek..i tak tau pun u design..i cari2 gak orang ni...tp dah tutup pulak tempahannye..bile lehhh design blog silampuneon ek...

Wan_hazel said...

░♥si lampu neon♥░

lepas wan balik KL wan bukak balik..dalam 20/10 wan bukak tempahan balik.ehehhe

Mashitah said...

Wah oh wan .. Saya sangat berminat . Saya akan bayar melalui topup . Segalanya nanti saya add wan kat fb ok .

Wan_hazel said...

ok..

AiNa Rahman said...

wan..akak nak tempah. dah inbox dkat fb. tgk k.

Wan_hazel said...

ok kak..

chot ok..! said...

sya nak tempah 1..before ni pernh pakai template wan..so nk tkr lain plak..sya dah hantar kt email wan..tq :)

Wan_hazel said...

ok..ehehhe..peace

mimi said...

abg wan...klo tmph 2 mggu lg boleh x..tkut abg wan ttup tmphn..sy umur 13 je....stu lg klo mtk mcm2 ad x smpai RM50

Wan_hazel said...

a ah tak kan lebih rm50 pun

MiMi FanTassY said...

saya nak tempahlah....tpkan kalo nak tempah header cm blog lyssa secret ley ke x eh :P... kalo x leyh x pe...insya-Allah mggu depan sy byr...abg wan, boleh ke berhubung melalui skype.. ???? mcm nk antr pass n email

Wan_hazel said...

mimi.

header boleh je..akalu ade FB..leh PM wan kat FB taw...

MiMi FanTassY said...

saya da add fb abg wan..nur maizatul akmaa tp x approve...

Wan_hazel said...

ok..wan da app

mamamyja said...

salam,
dah bg email, tp failure notice.. hum saya nak tempah 1 blog template.. so cam ner nk terangkan erk????

Wan_hazel said...

leh PM wan akt FB..ade FB tak??law ade cari wan hazel k

mamamyja said...

dah PM u da, x reply pon... nama eyja ghani..

Wan_hazel said...

ok wan dah reply

Fatini Rahim said...

Wan , sya nk tempah jugak lah .
Dah inbox dah wan kat FB .
Nk yg matured and simple .

Wan_hazel said...

ok...kasi detail kat FB k

yana said...

wah comel2 semua nye...nak jugak boleh...

Wan_hazel said...

hehehe..boleh je

cinta nabella said...

wan , kalau template mcm fesbuk ada ta ?

Wan_hazel said...

tak de ..ehehhe

NURFERL said...

wan.. nak tempah.. check email ye..

Hana Foswana said...

salam wan hazel~ sy berminat nak tempah full template kat awak. dan sy juga berminat nk awk buat kn kartun yg mcm kt bawah tu. "penggunaan kata aku untuk mereka yang berusia tu". boleh ke? sy dah add fb awk. hana foswana~ :) tq

ستي نور فريحة said...

NK TNYA TENTANG TEMPHN EDIT BLOG..TGOK EMAIL YE

ستي نور فريحة said...

NK TNYA TENTANG TEMPHN EDIT BLOG..TGOK EMAIL YE

yusieka said...

nak tempah gak wan :)
tgk kat fb dah mesej td . .

Mama AmsyarMarsya said...

salam dik, akak nk tempah jugak lah .
Dah inbox dah wan kat FB .
Nk yg matured and simple for onlone shop . pliz check ye ;)

Anonymous said...

salam wan, akak da pm kt fb nti cek ye.nk tempah full template

SURIANI ISMAIL said...

salam.. nanie dah anta text kat fb wan.. so blh x nak tempah full template...

Eimma said...

wan..eimma nak jugak!

Wan_hazel said...

PM wan kat FB k

Azza Rynna said...

azza dah pm wan kat fb balas cepat yer...sbb azza susah nak on9...kadang2 je bleh

syiqah shahar said...

wan...sy nak ?

Wan_hazel said...

PM je wan...

Wanieys said...

Wan akak nak tempah heheee

Lin Azlina said...

wan..nak order...nnt sy pm or email

Deq's Qienz said...

wan saya nk tempah jugakkk...pm me on ashikin@uum.edu.my

mimi said...

Saya dah email tau. Check ey ty :)

Wan_hazel said...

ok2..

mama ayu papa ad said...

Salam, saya cuba hantar email ke email address scremohazel@yahoo.com tapi tak delivered. Macam mana yer nak contact selain daripada di FB untuk buat tempahan template blog dan tempahan header blog?

ayu_hamidah@yahoo.com.my
mamaayupapaad@gmail.com

shuhada said...

wan..interested nk tempah..pm me norshuhada1985@gmail.com @ fb:Shuhada Amir

Pena Islam said...

teringin sgt nak tempah..sy add wan kat fb k..
hafifa razani

Nadhirah-chan said...

Assalamualaikum, tempahan masih bukak lagi kan untuk template? Template idea sendiri, hehe. Nanti saya pm, "Adeq Nadiera".