Wadah Madrasah Pengalaman: Nuffnang buatkan ramai Blogger tawar hati...


Tuesday, March 1, 2011

Nuffnang buatkan ramai Blogger tawar hati...



.


Salam Korang...

Hari nie nak wat isu Nuffnang lak..Kadang kadang rasa tak puas hati lak ngan Nuffnang nie...Skang pihak Nuffnang dah tak sama ngan dulu lagi..Sistem update earning setiap minggu pun kadang kadang ditangguhkan sampaikan dua minggu sekali baru nak update..

CPM terbeliak je kat Blog tapi pendapatan tak meningkat lak..Traffic ke blog beribu riban je dalam sehari..Tapi Earning dapat ciput..Wan pun tak taw macam mane sistem Nuffnang tahun 2011 nie berfungsi..

Sedikit tawar hati terhadap cara pengurusan pihak Nuffnang...Buffered earning kat Blog pun dah tak lekat lekat lagi..Untuk blog Wan memang dah tak de Buffered Earning lagi...Untuk Blog Wan..tak taw lah Blog korang..Mungkin ada yang sangkut..

Baru tadi Wan tulis rasa ketidak puasan Wan ke pihak Nuffnang..So mengadu lah ngan Nuff nie..And skang tunggu reply dari pihak Nuffnang je..Mungkin ada ulasan dan alasan yang menyejukkan hati nie nanti..Or mungkin jugak Nuffnang skang nie tengah mengupgrade sistem dia orang..Wan pun tak taw..ehehhe


Pa pe pun tetap sokong Nuff tak nak pasang iklan lain kat Blog...Jangan hancurkan kesetian ini Nuffnang,..hehehe


Tu je..

Papai.

.



33 comments:

Shaqirah said...

tu la psal
sy pon pelik gk kenapa earning tak berganjak langsung
BE pon tak pernah dapat dh

Wan_hazel said...

Shaqirah

a ah tulah..geram je kan...cam sia sia je tampal nuff tu..huh

aLeen aVriL said...

Aleen pon kadang2 xpuas hati dgn nuff nih…
Ok lah bukan setakat BE sje..
Cube tgk klu dia bt event haa..

Asik2 dia invite org yg sama jer..
Redmummy, bangnara, jojo stryus, budiey, hanis zalika…

Pastuh kita2 nih xpenah invite pon…
Memang lah blog kita2 nih blog picisan jet p klu dorang xpenah invite mcm nab log kita nk menonjol…

Tuh psl event..
Klu pasal tiket wayang free plak….
Sama gak…
Entah mcm na dia pilih org tuk menang tiket wyg dia..
Tgk kebanyakkan nya dia pilih cina je ramai..

Haiiissshhh xelok plak kutuk nuff nih byk2 takat tuh dulu..

Syazwani Mazlan said...

tau xpe...duit xnaik2 pun...huuu..sedih2...:(

athirah said...

wan... nti kl nuff dh reply.... wajib gtau trex k???

Yann Mazian said...

mena kata ktk wan. blog kmk nang sikda BE lagik. eran kmk aie. trafik tinggi bah. huhu.

Mia Liana said...

mia pun dah takde BE start februari lepas.....

Wan_hazel said...

aLeen aVriL

a ah betul tu..kita nie mane de glamer cam dia org..BE tak sangkut, income kurang semua dah wat blogger tawar hati..wan pun tak taw dah..nak suarakan pendapatan je kan..huh..geram

Wan_hazel said...

Syazwani Mazlan
betul tu..duit wan naik rm3.00 je...aiyo

Wan_hazel said...

athirah

ok..mungkin wan akan wat entri gak...

Wan_hazel said...

Yann Mazian

yalah..BW jak kita tok xhabis2 nak o..p xda wak..adoh

Wan_hazel said...

Mia Liana

a ah sama lah kak mia..wan nye be sampai rm1.40 sen..pastu ME terus..giler ape..

aima in luv said...

sama la,, nuff aima pon xgerak2.. tapi aima dah curang dgn nuff.. aima dh start guna heartBeat plak... xtaw okey ke x...

Iman said...

Wan...kalau macam tu meh reramai join heartbeat....masyuk gak....best...
Heartbeat ni tak kacau nuffnang...jom singgah blog iman dan join...

passttt:tu la...earning Iman pun tak berganjak2 dah sebulan....iklan asyik menempek jer tetiap hari...huhuhu...

Wan_hazel said...

aima in luv and Iman

hehehe..mungkin wan akan beralih gak kot ke heartbeat tu..ehehe

Belalang Hijau said...

same la kita wan...
tp belalang dah pun menduakan nuff...

ngee...

fyna said...

uhuhuu..samela..
akak terkilan...
sangat slow...
tp fyna ade 1 BE...
br dpt semlm...
it's ok la..
walaupown 1 kan...

Ila Nabilah said...

salam wan . wan terpilih sebagai top 5 contest tuto paling berguna . tengok sini kalau nak tahu.
http://ilabella99.blogspot.com/2011/02/top-5-contest-tutorial-paling-berguna.html

caliph shuriken said...

yup.. mmg BE x sebanyak dulu.. nk lekat satu pun susah, huh...

latest en3: ~ the law of attraction ~

Putree Nasuha said...

saya pun dah menduakann nuffnang T__T

.:|kamaryeah|:. said...

samalah kita~
hampir putus asa dgn nuffnang nie...
tp demi kesetiaan~
x berpaling lah~
ttp tggu dgn kesabaran~

Miss Deamy said...

setuju . Miss Deamy pun dah tawar hati jugak :(

Wan_hazel said...

Belalang Hijau

waaa..blalang curang ngn nuff..ahahha

Wan_hazel said...

fyna

tu lah kan..geram kan..

Wan_hazel said...

Ila Nabilah

salam.tengs ila...

Wan_hazel said...

caliph shuriken

a ah betul tu,..

Wan_hazel said...

Putree Nasuha

wah ramai nye dah mnduakan nuff

Wan_hazel said...

.:|kamaryeah|:.

betul tu..tak nak berpaling kan..ehehhe

Wan_hazel said...

Miss Deamy

kan kan...ramai yg tawar hati

Pirate said...

betul! x faham mana hilangnya BE... lepas sy redeem cek,langsung xder nampak apa2. geram gak psl xleh nak letak iklan lain kang ilang plak glittery status. bijak2

Wan_hazel said...

Pirate

tu lah..strategi dia org tu...tak taw lah cam ne nuff nie..macam2 je yg berubah

cik nur said...

btol kadang2 iklan dah ada tapi earning lmbt nk update dekat nuffnang kan

Wan_hazel said...

cik nur

tulah..wat geram je kan