Wadah Madrasah Pengalaman: Sekembali nya aku..Tiada sapa yang merindu..


Saturday, April 23, 2011

Sekembali nya aku..Tiada sapa yang merindu..

.


Cerah pagi ini..Pandanganku mula berkaca kaca..Berat rasanya langkah kaki ini..Biarlah ini bukan tempat ku jua..


Salam korang..

Sesape kat sini..Ada yang rindu Wan tak??..Ade tak???Wan nie..Ingat lagi..Mesti ada yang dah lupa kot..sapa lah Wan nie..Kehilangan yang tak dirasai pun..huhuhu..Sedih sedih...Skang Wan dah leh update Blog...yey yey...Final lab semua dah selesai..Skang dah balik sarawak.Dah baring baring dalam bilik dah nie....So leh lah update entri ..nak BlogWalking kat teratak korang gak..Kat shout Wan ada 2++ jejak korang..macam mana Wan nak eply..ambek masa gak..Komen komen entri Semua Wan dah eply..Tinggal balas jejak korang lagi..Jangan risau Wan tetap akan replay ..Sayang korang semua koz tak jemu jemu jenguk Blog Wan..walaupun seminggu Wan tak update Blog adn membisu tanpa kata..hehehe


Hari nie tak de nak update pape..Pasal Kuala Lumpur..Nanti Wan update kisah kisah kenangan lalu Kuala Lumpur..Di ruangan entri yang lain lah kan..Kali nie nak kasi taw je yang Wan dah selamat balik ke Sarawak...Alhamdullillah...

So korang...Hope korang sihat ...Pada sesape Blogger yang tak sempat Wan nak jumpa tu akibat kekangan masa ..Harap maaf...Mungkin ada jodoh dilain waktu...


Papai.


.



36 comments:

mas saari said...

mestilah ingat!

wan yang baik hati yang buatkan template dan header yg cantik utk akak...

Pendekar Berkuda said...

wah...wan...lama betul tak mengupdate...harap wan sehat je la ni...

nadea said...

yeah!!
finally Wan tlez entri..
lme tnggu Wan buat tuto baru. >_<

miz ruha said...

Alhamdulillah,,slmt sampai,,,
:)

AliaJustea said...

oke2.. alia rindu ! HAHAHA..

ieyla said...

welcome back ^_^

jom blogwalking :))

SaySay said...

rindu kot..anyway, welcome back! :D

Nurul chumel said...

rindu lah kat wan!

.:|kamaryeah|:. said...

yeay~!!!
lepas nie ade lah org nk dtg jenguk2 blog kita tue~
klo x sepi jer xde yg lompat2 dtg~

NuNu BeBeH said...

Welkem home wan!!:D

Kamek tingin nak makan kek lapis srwk~~~~hehehee

aRe-PeaK said...

wah bro..lu dah balek sarawak ka..alhamdulillah..

putryteya said...

selamat pulang, wan! yeay.. wan dah balek!! alhamdulillah, slamat smpai.:)

Wan_hazel said...

mas saari

eehhe..tengs kak...peace

Wan_hazel said...

Pendekar Berkuda

ehhehe..lama koz sminggu tu tak leh online..tak de bb..ehehhe..kat KL masa tu..

Wan_hazel said...

nadea

ahahha..tggu tuto wan je ye...

Wan_hazel said...

miz ruha

Alhamdullillah..dah leh tido lena dah skang..hehehe

Wan_hazel said...

AliaJustea

ehehhe..ade lah yg rindu kat wan..

Wan_hazel said...

ieyla

jom/.eheheh..

Wan_hazel said...

SaySay

ehehhe..tengs..peace..

Wan_hazel said...

Nurul chumel

waaa..ada gak yg rindu..eheheh...suka2

Wan_hazel said...

.:|kamaryeah|:.

ahahah..yes...wan akan lompat2 nnti...hehehe..

Wan_hazel said...

NuNu BeBeH

ehehhe..tengs...tgguraya nanti g lah umah wan k...mam kek lapis

Wan_hazel said...

aRe-PeaK

dah balik dah bro..hehehe..tengs bro

Wan_hazel said...

putryteya

hehehe..tengs..slmt sampai...

Taherah Ghazali said...

saya sentiasa ingat Wan..

Buat apa dekat KL???

nano said...

huhu,,,mncul pon dikau,,,nano sibuk dgn final project,,,msih trgendala,,,,mcm nak lari2 itik balik umah,,,adoyai,,,sob3

Azam Sad said...

blogwalking sini & follow...

Nesa Wazir said...

bagus la dah smpai ni..^^

Wan_hazel said...

Taherah Ghazali

tengs..wan ade final lab kat sana..ehehhe

Wan_hazel said...

nano

waaa//lama lagi ke nano..cian nano..nanti wan tlg nano k..tlg tgk je..ahahha

Wan_hazel said...

Azam Sad

tengs bro

Wan_hazel said...

Nesa Wazir

hehehe..tengs nesa...

♥sophie♥ said...

eee,,tipunya org tak ingat wan ! hekhek,,wan yg tacing sesorang ! heeeeee.. selamat pulang :D

Wan_hazel said...

♥sophie♥

hehehe..mana lah taw kan..org tak ingat wan dah..ehehhe..tengs..

Ain Jia Zainudin said...

wann ..lame kot dh xnmpk wan update .alohaa ..slmt kmbali .heheh .jgn lupe dtg blog ain ye lau ad mse free .:)

Wan_hazel said...

Ain Jia Zainudin

hehehe..ok no prob..ehehhe..peace