Wadah Madrasah Pengalaman: Blog Mula bersawang _ esok terbang ke Kuala Lumpur


Saturday, April 16, 2011

Blog Mula bersawang _ esok terbang ke Kuala Lumpur



.

Salam korang..


Malam nie macam suram je..Berat hati nak tinggalkan keluarga and kengakawan Blogger.Tak pe lah..Seminggu je kan..skang Blog Wan pun dah bersawang..Macam mana lah law ditinggal lama lama..Makin lah banyak sawang nya..cian tak tengok Blog Wan??nanti korang bersihkan lah sawang sawang kat Blog Wan ye..


Esok Wan akan berangkat dari rumah jam 8.00 am..pagi lagi..mungkin sempat online or mungkin tak sempat..Hope leh tinggalkan jejak sekejap kat Blog kalian esok pagi..Barang semua Wan dah kemaskan..hope tak de yang lupa lah..


Sama ada korang baca entri nie hari yang Wan dah terbang ke Kuala Lumpur or Wan masih lagi leh online nie..Wan pun tak pasti..Law masa korang baca nie dah 17/08/11..So Wan dah terbang ke Kuala Lumpur lah..Mungkin sedang makan or tidur or lepak or shoping or men game Dota..hehehe.Wan seminggu disana samapai 23/04/11 sabtu..balik lah..malam sampai rumah.mesti Wan terus online nye..ahhaha..



Sesapa yang tak taw napa Wan ke Kuala Lumpur tu..Leh lah tengok entri nie..

http://wanhazel.blogspot.com/2011/04/utm-semarak-kuala-lumpur-17042011.html


Law ada masa terluang hope leh jenjalan gak..Law ada yang terserempak dengan Wan kat mana mana tu..tegur tegurlah Wan k.Leh lah ambek gambar..ehehhe.Wan tak gigit orang nye....nak beli RAM DDR3 4Gb.Apa lagi erk..erm..Apa apa je lah..ehehhe..

k lah korang..

Doakan perjalan Wan pergi dan balik and doakan gak keselamatan Wan kat sana..

Ingat daku dalam doa mu..eceh..ehehhe


.



30 comments:

RiaNbow said...

wan da nk gy.. :( sob3~
jgn lupa bli kan hello kity hahah. xD

putryteya said...

babai wan.... uhuukk. sedihnya.
:)

Wan_hazel said...

RiaNbow

ahahha..law jumpa ello kitty wan bli nye..ahahah..

Wan_hazel said...

putryteya

hehehe,,seminggu je..

NadjmiNidza said...

semoga selamat pegi dan balikk ,amin~ :D

nano said...

owh,,de hal keje kat sne,,,if nano de kt area kl,,ley jmpe kn,,tp nano de kat penang lerrr,,,,owh,nano doakn slmt smpai n pulng dgn slmt ye,,ingat daku dlm doa mkn mu,,

pasti kangen kat wan nti,,,[thu ke kangen tu ape]

Wan_hazel said...

NadjmiNidza

tengs amin..

Wan_hazel said...

nano

wan ade final lab nano..wan lom keje lah..ehehhe..tengs nano..hahaha/..nanti wan ingat nano dlm doa makan wan..makan pun ingat muka nano je..ahahha..kangen tu ape maksud dia nano??rindu kan???

cinta nabella said...

kitak jga diri lelok..blog kitak sik bersawang lah..kitak hati-2 ya..*aceceh..yg tu jela reti ckp

Wan_hazel said...

hahaha..lucu lah farah nie.e.ehhehe..tengs farah

nano said...

yup,,kangen tu rindu,,,
xmarah ke awex wan nti,,huhuh,pe2pon moga slmt maju jaya di kl nti yer,,

daaaa,,mau siapkn keje,,,,slmt mlm

Alfi said...

uiyoo..~~
bnyknya sawang..
anyway, nice header...!
nah bintang..! ^^

:: Alfi's Blog ::

Wan_hazel said...

nano

ahahha..marah..Lisa suriahani tu sporting..tak kisah..hehehe..

Wan_hazel said...

Alfi
tengs...peace

nano said...

ek,,,,,,baru thu tu dia awek wan,,kahakahakah

Wan_hazel said...

nano..

skang dah taw kan..ehehe...

adib syazwan said...

nnt meti ko byk post baru kn?huhu..like~

miqie said...

sempat lagi buat header bersawang wan ny ;DD cantik ! ♥

chuu said...

ooo., dating ngn nano kat sini rupanye hahaha

Wansteddy Tales said...

ada masa meh jengah akak ^^

Akeyla Frr . said...

BYEEEE :(

nano said...

wan,,,,,,nano tlg brsihkan blog wan yg chumil ni,,,,,hehehehe

cinta nabella said...

HOHO~ esok wan balik suda ~ ole ole ada kot ..ngee~

Wan_hazel said...

adib syazwan

tak lah byk kot..eheheh

Wan_hazel said...

miqie

ehhehe..tengs,.

Wan_hazel said...

chuu

ahaha..lahai kantoi..ehehhe

Wan_hazel said...

Wansteddy Tales

tak sempat nak jengah lak kan kak...huhuhu/sdih2

Wan_hazel said...

Akeyla Frr .

wan dh dtg lagi..ehehhe

Wan_hazel said...

nano

ehehhe..tengs nano..wan dh ba;lik dah nie..eheheh

Wan_hazel said...

cinta nabella s

wan dh balik..ehhehehe