Wadah Madrasah Pengalaman: Free download Game_Angry Bird portable


Sunday, April 24, 2011

Free download Game_Angry Bird portable

.



Salam korang..

Kali nie Wan nak kongsi Game Software lak..Angry Bird...hehehe..Korang taw kan Game nie..Law tak taw ..Korang try lah download..Pada yang slalu sgt tension tu..Better korang men gamne ne bab leh tambakan Tension korang lagi..hahaha..Geram sangat men Game nie..Tapi syok..Wan dah habiskan dah game nie..3 hari wan selesaikan semua nie..Seronok sangat..tambah geram tambah marah marah..Bertambah gak macam orang kurang bijak..ehehhe..hahaha..Law jenjalan kat Kuala Lumpur or kedai kedai mesti ada je patung Angry Bird..

K lah korang..Law korang nak download..Klik Icon Download kat bawah nie k..Nanti korang akan terus ke page 4shared..Lepas tu Downloadlah


Klik Butang biru dekat page 4Shared.macam kat bawah nie..


Lepas tu korang tunggu beberapa saat lak..Sampailah Rangkaian anda muncul...Tu je..Dah selesai download tu korang extract je file tu k.Klik kanan and extract here..Dah tu leh lah men Game ..Klik je icon dalam folder tu..macam kat bawah nie..



So selamat mencuba...Borink borink leh men game nie..

Nie ada info dari anon mengenai extract file..




the main prob is untuk sape yg pkai window xp or vista yg ade problem ekstract file tuh, korang kne download dlu dr software wan. abeh download, copy file yg kite dah abeh download tuh then terpaksa la korang copy paste masuk pendrive dan ekstract kt lappy or pc laen.

then dah abeh, bru la korang bleh copy paste folder CS3 tuh masuk dlm pc or lappy korang balek..

just nk share solution dari ape yg saya blaja.. hehe..

btw, thanks wan. :D



Papai..



.



22 comments:

asmiera emiena said...

hihhi bes bes ^^,

game mario takde ? woahaha :)

nano said...

mcm besh,,,nak download la,,,tp tggu dulu,,skrg siapkn assignment,,,aisemen tol,,hahaha

Wan_hazel said...

asmiera emiena
\
ahahha..game mario tak de..heheh

Wan_hazel said...

nano

donlod lah nano..leh hilang kan tension nie...

Nurulezzah said...

lama dah tak main game . hehe

Wan_hazel said...

nurul...lepas nie leh lah men..eehehe..donlod je

Hafizah Jamilah :) said...

bang x leh download ponn

Wan_hazel said...

eh..nape lak tak leh donblod??

ohhsifarah said...

fara gne window xp .
x leyh run file :(

Wan_hazel said...

winows xp munh=gkin takleh..tp try klik kanan n run k..

Mohd Amin Aizuddin said...

wan asal masa nak masuk tu dia kata.sila install sekali lagi.pelik

Wan_hazel said...

yg nie utk w7 taw...

Mu$Um! k!N said...

game lain x de?
he he saje jer tnya

Wan_hazel said...

hehehe..tak de lak..

The Real Nadia said...

thanks wan ! :D

Anonymous said...

wan,hehe
dowload je boleyh,dh extract,tp
bila nk bukak dia tulis
"This application has failed to start because Appupwrapper.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem"
knp eh? hee~

Anonymous said...

'the application failed to initialize properly" knp? :(

iqa

Wan_hazel said...

mungkin ada file tak terdownload tu..dah habis download ke???pelik nie

Teha said...

game angry bird rio takde ke wan ?

Wan_hazel said...

tak de lak..ehehhe

Anonymous said...

wan,ade x cara nak tukarkan game trial version yg dh didownload kepada full version? plishh,,ehehe

Wan_hazel said...

maaf takde lak